7,776 (edited by suana 26-09-2010 17:38)

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

alex.r wrote:

frumoasa colivie. Sa-i tineti pumnii la papagalu meu sa nu pateasca ceva daca e bolnav sad

Hai ca deja esti figura.Postezi dar masuri ai luat?I-ai facut ceva la papagalului  ce  tine de tine sa nu se mai chinuie??????Degeaba tinem noi pumnii,ce vrei o minune,sa-i treaca de la sine?Asta e deja cruzime.Si Mary zicea sa avem rabdare si sa fim calmi.Nu vad decat poze si nimic ca te-ar interesa sanatatea pasarii.Stai si astepti sa-i treaca.Zau asa.....  :furios:
@goti-super vila pentru Pepito.S-o stapaneasca sanatos.  :pup:
@nimfa-tine legatura cu Mary,ea stie cum trebuie hraniti puiutzii.Imi pare rau de cel mic.Exista Ovomix special pentru a hrani micutzii,in completarea a ceea ce le dau parintii.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

7,777

Nimfa, in primul rand sa le faci curat in cuib si cat mai urgent. Eu le mai fac la ai mei o mixtura din seminte, miere de albine cu coaja de ou si ou fiert. Sau, Morcov ras pe razatoare cu seminte macinate si os sepia plus ou fiert. Astea amestecate cu putina apa intr-un blender si se da parintilor sa hraneasca puii.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

7,778

ok o sa pun puisori pe ceva bine, maine ma apuc sa fac toate astea

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

7,779

suana wrote:
alex.r wrote:

frumoasa colivie. Sa-i tineti pumnii la papagalu meu sa nu pateasca ceva daca e bolnav sad

Hai ca deja esti figura.Postezi dar masuri ai luat?I-ai facut ceva la papagalului  ce  tine de tine sa nu se mai chinuie??????Degeaba tinem noi pumnii,ce vrei o minune,sa-i treaca de la sine?Asta e deja cruzime.Si Mary zicea sa avem rabdare si sa fim calmi.Nu vad decat poze si nimic ca te-ar interesa sanatatea pasarii.Stai si astepti sa-i treaca.Zau asa.....  :furios:
@goti-super vila pentru Pepito.S-o stapaneasca sanatos.  :pup:
@nimfa-tine legatura cu Mary,ea stie cum trebuie hraniti puiutzii.Imi pare rau de cel mic.Exista Ovomix special pentru a hrani micutzii,in completarea a ceea ce le dau parintii.

Si eu mi.am dat toata silinta, i.am dat mailul veterinarei mele, a vorbit cu ea..mai mult eu una nu stiu ce sa fac...omu oricum nu are nicio treaba si niciun gand sa duca pasarea la doctor...sta pe messenger si zice ca el sau ea ce o fii are toate dupa amiezile ocupate si ma intreaba pe mine ce sa faca pana duce pasarea la doctor. Ma doare pe mine nu stiu cum pe el nu smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

7,780

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qupNGPj9ya8[/youtube]

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

7,781

imi pare rau pt micut sad dar partea buna e ca mai ai 3 ''piusori''draguti si tre sa ai grija de ei. :k:

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

7,782

imi pare sincer rau pentru micut

am avut un catel pe nume bobi,un perus pe nume ali,un papagal  pe nume lori,o broasca testoasa;am un papagal nimfa de 5 ani jumatate pe nume coco si un ciobanesc geraman pe nume grand

7,783 (edited by Misu85 27-09-2010 10:29)

"cand mami si tati au facut curat in cuibul nostru noi am stat pe un castronel pus pe servetel si suntem mititei mici si frumosi"

==>Misu<==

7,784

Ce scumpi,nimfa.  :hug: Ce-o sa le placa in culcusul curatzel.Pupici....  :pup:   :nimfa:  :grey:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

7,785

multumim leam pus servetele intregi sa le fie mai cald si mai usor de curatat wink

==>Misu<==

7,786

Buna ziua tuturor. Am si eu o veste foarte  buna. Saptamana trecuta a prins bunicamea o nimfa femela, pe care am pus-o intr-o alta colivie, plus ca era si straina m-am gandit sa nu se bata cu perchea de nimfe pe care o aveam. Vineri seara mi-a sosit in sfarsit colivia mult asteptata, e foarte mare. Ieri am amenajat-o, si am pus nimfele in ea, pe toate 3. Si ce sa vezi femela prinsa e in calduri  :wis:, azi dimineata i-am surprins calcandu-se  :angel:. Le-am tot pus cuib, am pus inauntru un servetel si talas. Deja au facut inspectia in el, acum tot canta de numa. Cred ca le place. Dar am o intrebare, femela lui Pufi, Pufulina ce sa fac cu ea, o las si pe ea sa stea impreuna cu ei in colivie sau o mut? Ca mi frica sa nu intre cumva in cuib sa faca ceva, daca o sa depuna oua femela noua?

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

7,787

Nu.mi dau seama din poza...credeam ca picioare albe inseamna raie varoasa dar depinde cum este albeata aia. Daca este doar intre riduri asa...posibil sa fie raie. Daca este cum au ai mei acum, o retea mai mare...cum ar fi un fagure de miere, si cu cojite asa...nu prea mai este raie aia.
De cand le dau cu vaselina de.aia neutra arata foarte bine picioarele dar trebuie sa le mai dau...pana se duc cojitele de tot.

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

7,788

Astazi golanul meu a facut baie. Bineinteles, fortat, in colivie l-am stropit. I-a placut, nu a fugit, in schimb nu s-a dat mai aproape. A stat nemiscat. Nu l-am udat chiar foarte tare, ca pe urma l-am dat afara din colivie si a putut zbura, mai greu, dar a reusit. Iar l-am stresat putin cu degetul. Am reusit sa il ating putin, dar nimic mai mult. Am incercat sa il imping usor in spate, ca poate o sa se urce pe degetul meu, dar nici un rezultat. Totusi ma bucur ca nu se mai sperie asa de tare de degetul meu. Alte sfaturi, ca sa il apropii mai mult? Cu mancarea in palma sau intre degetul nu merge la golanul meu, e prea smecher  smile  smile   :pup:  :pup: La toti puisorii

7,789

silviu wrote:

Felicitari George, nici nu s-au cunoscut bine si deja s-au calcat?  :wow:  Daca se inteleg bine toti 3 si observi ca cealalta femela nu incearca sa le saboteze cuibul ai putea sa o lasi si pe ea. Sau daca vrei sa o separi, macar lasa-i in aceasi camera, ca sa se poata vedea.

http://shareimage.ro/images/jsjinbqlb0pknx4ct07x.png

Sabrina, crezi ca si Oliver are aceasi problema cu picioarele, sau doar mie mi se par albe?  sad  sad  sad
Vreau sa incep cat mai curand tratamentul!

Ms, e foarte rea Pufulina, se tot urca deasupra cuibului si topaie. Am mutat-o in vechea colivie sad
Maine o sa pun si poze sa vedeti noua colivie, si poze cu Angelina big_smile

7,790

abia asteptam

==>Misu<==

7,791

Misu puiutii sunt super frumusei si bine ingrijiti. Arata muuult mai frumos in servetele curate. George felicitari pt reusita. Femela cealanta nu trebuie sa stea cu perechea la un loc , ci separat. Eu am lasat doua perechi impreuna cand una avea oute iar masculul din perechea fara oute mi-a omorat fetita care clocea. In nici un caz nu-i lasi impreuna.

- Mary-

7,792

deyseby wrote:

Misu puiutii sunt super frumusei si bine ingrijiti. Arata muuult mai frumos in servetele curate. George felicitari pt reusita. Femela cealanta nu trebuie sa stea cu perechea la un loc , ci separat. Eu am lasat doua perechi impreuna cand una avea oute iar masculul din perechea fara oute mi-a omorat fetita care clocea. In nici un caz nu-i lasi impreuna.

Multumesc, in seara asta i-am separat, ca tot se urca deasupra pe cuib si tot topaia, si am mutat-o singura, dar oricum o sa o pun langa ei, sa nu se simta chiar singura, mie mila de ea sad

7,793

George, daca fetita pe care o aveai topaia pe cuib, posibil sa fie baietel. Numai ei fac asta. sar pe cuib si ciocnesc in el.   hmm

- Mary-

7,794 (edited by george89 27-09-2010 21:36)

deyseby wrote:

George, daca fetita pe care o aveai topaia pe cuib, posibil sa fie baietel. Numai ei fac asta. sar pe cuib si ciocnesc in el.   hmm

pfff,  :wow: , cand am pus poze cu Pufulina toti mi-au zis ca e fata, nu mai stiu ce sa cred. Imi place tare mult de ea, pentru ca nu musca absolut deloc, numai cat te prinde un pic mai ca nu simti. Si eu as zice ca e baiat dupa obrajii mai aprinsi ca sunt ca si la Pufi, dar penele de pe coada arata ca si la Angelina, exact.  :wow:,   Plus ca nu imi vine sa cred cum au format Pufi si Angelina asa de repede pereche, ba mai mult nu se dezlipesc de cuib  :angel: Asa de bucuros sunt big_smile

7,795

silviu wrote:

Mersi Sabrina, sa incerc sa ii dau cu niste vaselina neutra? I-as da si pe cioculet, ca si ciocul il are un pic exfoliat si ma gandesc ca poate are aceasi problema, ca pe picioare?  sad

Ma si ai mei au ciocurile exfoliat si nu stiu ce sa le mai fac...ii las sa roada orice si degeaba...
Le poti da si pe cioc, dar foarte sters si nu pe nari, sa nu obturezi caile raspiratorii. Eu le dau si pe cioc...

7,796

george89 wrote:

Buna ziua tuturor. Am si eu o veste foarte  buna. Saptamana trecuta a prins bunicamea o nimfa femela, pe care am pus-o intr-o alta colivie, plus ca era si straina m-am gandit sa nu se bata cu perchea de nimfe pe care o aveam. Vineri seara mi-a sosit in sfarsit colivia mult asteptata, e foarte mare. Ieri am amenajat-o, si am pus nimfele in ea, pe toate 3. Si ce sa vezi femela prinsa e in calduri  :wis:, azi dimineata i-am surprins calcandu-se  :angel:. Le-am tot pus cuib, am pus inauntru un servetel si talas. Deja au facut inspectia in el, acum tot canta de numa. Cred ca le place. Dar am o intrebare, femela lui Pufi, Pufulina ce sa fac cu ea, o las si pe ea sa stea impreuna cu ei in colivie sau o mut? Ca mi frica sa nu intre cumva in cuib sa faca ceva, daca o sa depuna oua femela noua?

Felicitari sper sa ai muuulti nepotei wink

Doi pitici!Cipi peruselul meu :perus: care are 1 an si 10 luni si Kyky nimfuta mea :nimfa: care are 10 luni smile smile smile

7,797 (edited by Misu85 29-09-2010 10:12)

separe ca o sa avem doar 3 puiti cealalt ou nu a mai iesit  neutral trebuia sa iasa ieri alataieri am pierdut 2 puisori,dar pt prima oara avem doar 3 pui si sunt fericit ca il am pe cei 3

==>Misu<==

7,798

Felicitari nimfa pentru puiuti. Ai mei indragostiti de 2 zile se tot calca. Oare in cate vreme o sa depuna oua, stie careva?

Si asa cum am zis, pun poze cu, colivia noua si noua iubita a lui Pufi. Va rog sa ma scuzati pentru claritate.
Pufi e cel Lutino, dar ea nu stiu ce mutatie este, imi zice cineva, va rog?

Adaugat: 29-09-2010 12:47

si inca doua poze

7,799

george89 wrote:

Si asa cum am zis, pun poze cu, colivia noua si noua iubita a lui Pufi. Va rog sa ma scuzati pentru claritate.
Pufi e cel Lutino, dar ea nu stiu ce mutatie este, imi zice cineva, va rog?

Este mutatia normal grey  wink

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

7,800

O intrebare am. Cu siguranta am citit despre aceasta, dar vad ca nu am fost atent. Citesc pe forum ca sunt mai multe specii de nimfa. Golanul meu de care e?