nimfa,pupam micutzii puisori.Sa se faca mari si frumosi. :pup:
Sabrina,frumoase pozele.Ce s-a mai intamplat de data asta???Iar tratament? :wow:
Sa speram ca ne vom aduna din nou toti sa animam topicurile asa cum era pana nu de mult. :elefant:
lukacs-pentru tocirea unghiilor ascutite exista bete abrazive,care se gasesc la pet-shopuri.Sunt foarte bune dar nu se folosesc foarte mult timp pentru a nu rani piciorusele.Mancare moale nu stiu de care vrei sa le dai tu,se da doar la puisori cand nu sunt hraniti cum trebuie de parinti.Poti sa le fierbi ou,sa le dai morcov sau mar ras.In rest isi iau toate ingredientele necesare din mancarea lor special facuta.Si ar fi bine sa mai consulti si paginile din urma,or fi ele multe dar sunt multe informatii utile,nu numai aici la nimfe ci si la topicul dedicat mancarii pentru pasari,la colivii si voliere etc.Ai ce citi si informatii destule,doar sa ai rabdare .....
Exista si pet-shopuri on-line unde gasesti tot ce iti trebuie.Dai cautare pe google si vei gasi.Nu vreau sa fac reclama dar te descurci tu consultand pe fiecare in parte.
@Laura,acuma ma uitam la poze si ma minunam de frumusetile voastre,a tuturor. :hug: Ce mi-ar place si mie sa fiu bunicutza,dar uite ca nu mi-a iesit.In schimb sunt bucuroasa ca s-a reintregit toata trupa mea.....Suntem toti din nou acasa. :elefant: :sanatate:
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: