7,726

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Salut.Puisori de Nimfa fac aglagie mare??????Sau poti avea probleme cu vecinii:) big_smile Stau la boc.:P
:nimfa:

"Flyaway70"  Salut.Vreu sa te antreb niste lucrui,dac am ajuti.Ce colivie ai cu ce dimensiuni???Si eventual de unde lai cumparat.Si a doua antrebare de unde pot face rost chestia aia rosie pe care o ai pe colivie cu care Nimfele asi scuteza ghearele.multumesc.  :nimfa:  :sanatate:

7,727

puisori nu fac "aglagie" cum zici tu stai fara griji  tongue

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

7,728

alex.r wrote:

biadim , tu la care te referi ca e baietel ? important e ca se comporta foarte frumos unu cu altu ,mai exact ca un cuplu. Deci banuiesc ca nu sunt acelasi sex.da inca nu mie perfect clar care e mascul si care e femele. astept pareri. multumesc

Si ai mei uneori se poarta foarte frumos unul cu altul si sunt aproape convinsa ca sunt amandoi baieti  big_smile

Adaugat: 23-09-2010 20:37

Pozele promise cu ingerashii mei big_smile facute ieri tongue

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

7,729

Bebbelus.Cel cu gri ar trebui sa fie masculul iar cealalalt cu galben femela .Cea galbena danseaza cand te apropi de ea ,se lipeste un pic de podea ,daca da atunci e femela.:)dupa cunostintele mele.:):P
tongue

7,730

ce dulci sunt bubbles...niste minunatii...nimfa sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!! :iubareti:

Animalele impart cu noi privilegiul de a avea un suflet!!

7,731

Multumesc frumos :* suntem iar in tratamente  sad  o dam din una in alta...

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

7,732

De unde fac rost ceva pentru angrijirea ghiarelor .????De unde sa fac comanda ,sau din ce sa confectionez.Ce mancare moale le dati Nimfelor???Spunti niste retete.:) :iubareti:

7,733 (edited by Misu85 23-09-2010 21:33)

off romana asta vezi pe siteul latifa si ai sa gasesti bafta

P.S va multumesc din suflet cel mare a inceput sa ii dea pene pe aripa

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

7,734 (edited by suana 23-09-2010 21:36)

nimfa,pupam micutzii puisori.Sa se faca mari si frumosi.  :pup:
Sabrina,frumoase pozele.Ce s-a mai intamplat de data asta???Iar tratament?  :wow:
Sa speram ca ne vom aduna din nou toti sa animam topicurile asa cum era pana nu de mult.   :elefant:
lukacs-pentru tocirea unghiilor ascutite exista bete abrazive,care se gasesc la pet-shopuri.Sunt foarte bune dar nu se folosesc foarte mult timp pentru a nu rani piciorusele.Mancare moale nu stiu de care vrei sa le dai tu,se da doar la puisori cand nu sunt hraniti cum trebuie de parinti.Poti sa le fierbi ou,sa le dai morcov sau mar ras.In rest isi iau toate ingredientele necesare din mancarea lor special facuta.Si ar fi bine sa mai consulti si paginile din urma,or fi ele multe dar sunt multe informatii utile,nu numai aici la nimfe ci si la topicul dedicat mancarii pentru pasari,la colivii si voliere etc.Ai ce citi si informatii destule,doar sa ai rabdare .....
Exista si  pet-shopuri on-line unde gasesti tot ce iti trebuie.Dai cautare pe google si vei gasi.Nu vreau sa fac reclama dar te descurci tu consultand pe fiecare in parte.
@Laura,acuma ma uitam la poze si ma minunam de frumusetile voastre,a tuturor. :hug: Ce mi-ar place si mie sa fiu bunicutza,dar uite ca nu mi-a iesit.In schimb sunt bucuroasa ca s-a reintregit toata trupa mea.....Suntem toti din nou acasa.  :elefant:  :sanatate:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

7,735

Au facut ceva numit hipercheratoza, in urma raiei varoase, sau in urma haptului ca le.am dat prea multe vitamine. Atasez o poza cum se manifesta....seamana cu raia varoasa numai ca arata altfel, reteaua darelor albe este alta...nu este alb numai in riduri asa..sunt ca niste cojite, ca o piele uscata.
Le dau cu vaselina neutra (se pune in orie fel de unguent) si sper sa arate si piciorusele lor bine intr.o zi big_smile

7,736 (edited by bubbles 24-09-2010 12:16)

Chiar este problema, dar fiecare este liber sa ia ce decizii vrea smile
Si ca sa nu te mai contrazici mereu cu mine, da o pagina doua in urma si uite.te la pozele Laurei cu nimfulinii ei, sa vezi cum trebuie sa arate niste picioare sanatoase smile

7,737

Da,e posibil de la prea multe vitamine ,sa aiba o reactie.Sper Sabrina sa se faca repede bine si sa nu mai ai probleme cu ei.  :pup:
Noi ,cum ne laudam,ne-am intors acasa si am trecut la zbor si baitza urgent.A fost bine in vacantza,dar tot acasa e mai bine,unde mami ne iubeste si ne alinta.  :rusine:

http://img842.imageshack.us/img842/3089/dscn0030t.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Motzatul la baitza......Ce i-a mai placut la stropit.  tongue
http://img3.imageshack.us/img3/8380/dscn0040r.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

7,738

inca n-am reusit sa-mi dau seama sexele papagalilor mei ma intreb cat o sa mai dureze pana sa stiu exact. In fine acum ma intereseaza cum ii inblanzesc cand sunt 2 pentru ca e total altceva decat cand e 1 singur. sunt foarte agitati cand bag mana in cusca si ma musca cand ii iau in mana. Ceva sfaturi din partea voastra ? apreciez multumesc  :nimfa:  :grey:

:d

7,739

Primul sfat este sa nu ii mai stresezi luandu.i in mana smile .
Al doilea, fa.ti timp pentru ei daca vrei sa ii imblanzesti, au nevoie de atentie: vorbeste cu ei mult, fa.le curat, invata.i sa manance din mana ta ( ceva ce le place lor foarte mult, tine tu in degete aproape de ei si astepti sa vina sa ciuguleasca, nu ii alergi peste tot)
Si al treilea sfat....daca ti se pare ca nu reusesti, sau rezultatele nu sunt cele dorite de tine, nu.ti varsa nervii pe ei, nu ii jignii nu tipa la ei si iubeste.i asa cum sunt smile

7,740

Of , mai Sabrina ! Din necaz in necaz mai dai si tu ... sad Sper din toata inima sa se faca cat mai repede bine ! Lasa ca iese soarele si pe strada ta , odata si odata ... sa fie cat mai repede ! :hug:
Ramona sa stii ca tare dor mi-a fost de motatii tai si de ai Sabrinei ! :hug: Am crezut , la un moment dat , ca am ramas singura pe forum , la nimfe ! :wow: Nu mai scriam decat eu si inca cativa ! Abia asteptam sa vad si alti motati ... nu numai ai mei ... Si tare dor imi este si de Mary si de trupa ei de soc ! :hug: Abia astept sa revina si ea !
La urma urmelor , unde e mai bine ca acasa ??? La mami care ii iubeste !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

7,741

A si inca ceva nimfa mea cea galbena perlata de la o vreme sta doar pe fundu custii cu capu in pene. ce-o fi cu ea ?:(

7,742

alex nici o pasare sanatoasa nu sta pe jos.Mai ales cu capul in pene.Asta o face cand doarme dar sus pe bete.Urmareste sa nu faca scaun moale si sa nu stea zburlita.Da-i niste ceai de menta amestecata in apa de baut si eventual vitamine.Da-ne mai multe detalii despre starea ei.Daca mananca sau nu......Si muta colivia la caldura si lumina. http://img545.imageshack.us/img545/7041/nimfe1.jpg

7,743

pai e cam zburlita si stat tot timpu cu capu in pene. Asta e cea ce am cumparat-o mai tarziu .Prima e mult mai blanda si niciodata nu o vad zburlita. Caldura au si lumina la fel.Bag mana in cusca ca sa o speriu sa urce sus pe bara. da dupa ce scot mana iara coboara jos si sta acolo. si e foarte salbatica nu stiu daca o sa reusesc vreodata sa o imblanzesc.Prima mi-a stat pe deget dupa 1 zi dupa ce am cumparat-o si ma lasa sa o mangai.Da asta galbena e tare ciudata, macar de n-ar fi bolnava bine ar fi.:(
uitati niste poze poate va dati seama daca e ceva neinregula cu ea. scuzati mizeria urma sa ii fac curat. ajutor pls

7,744

In primul rand fi mai atent la curatenie...poti pune in tava servetele sau hartie, pe care sa o schimbi zilnic si macar o data pe saptamana sa speli tot ce este in colivie (jucarii bete tava), recipientele de mancare ar i perfect sa le speli zilnic, apa si mancare schimbate zilnic.
In al doilea rand, tu nu le dai drumul prin casa?
Du.te la un petshop si cumpara.i de la PADOVAN, complexul de vitaminte MULTIVITAMINCO, sunt picaturi pe care le pui in apa de baut (citesti pe prospect cum).
Cum isi face nevoile? Moale? Daca nu face moale incearca sa ii dai niste fructe...dar evita fructele salbatice, da.i niste mar, struguri ceva...
Nu stiu ce sa.ti ai zic....mai intrebi daca este ceva si GRIJA MARE LA CURATENIE ca de.aia se imbolnavesc smile

7,745 (edited by suana 25-09-2010 16:16)

alex,mie nu-mi place deloc cum arata nimfa ta.Se vede clar ca e bolnava.I-ai facut macar ceai de menta cum ti-am scris mai sus?????Are nevoie de vitamine,Sabrina ti-a recomandat mai sus.Nu sta degeaba  si lasa sa treaca zilele pentru ca sufera.Si curatenie tot timpul,asta e imperios necesar.Degeaba incerci sa o vindeci daca ea coboara si sta in propriile fecale care contin microbi.Si se vede clar ca face moale.Pune-le pe jos in tavita un dosar de plastic taiat pe masura ,care se spala zilnic foarte usor sau hartie pe care o arunci(interzis ziarul pt.ca e toxic).Daca nu faci ceva risti sa o pierzi pentru ca nu e ok deloc.Si n-o stresa cu luatul in mana.Eventual lasa-i putin sa zboare si urmareste-i sa nu cada cumva in caz ca e prea slabita sa zboare.Si schimba porcariile alea de bete din plastic cu bete din lemn.Stau foarte rau pe betele alea reci si inguste.

Silverina a adus......toamna.

http://image.blingee.com/images18/content/output/000/000/000/6f8/657027535_599072.gif
Myspace Glitter Graphics

7,746 (edited by Misu85 25-09-2010 16:29)

asa a fost  primul meu papagal "Paco" ai grija sa nu se intample si la tine sad

==>Misu<==

7,747 (edited by bubbles 25-09-2010 16:32)

Nu intru si eu o perioada si cum intru vad d.astea....pe mine ma doare sufletul extrem de rau la chestii de genul...nu inteleg cum a stat si sta asa, pe net sa faca poze sa puna pe site si pasarica aia saraca sta cum sta....nu inteleg la ce isi mai cumpara animale...numai suport sa vad cruzime si neglijenta numai pot sad

7,748

le spal tavita dedesupt de 2 ori pe zi mancare si apa la fel o schimb zilnic. o am de 1 sapt. era mai trista de la inceput si mai salbatica.Azi nu prea a mancat. m-am ocupat de ei cat de mult am putut le-am dat drumu prin camera da nu zboara decat daca ii provoc.Cel grey dc nu are nimic. cum am mai zis celalalt avea un comportament ciudat inca de la inceput. Sper sa-si revina.Nu face moale mi-am dat seama din faptu ca fecalele albe is separate de cele inchise la culoare. Nu ma intelegeti gresit ca nu am grija de ei,ce vedeti in poze pe jos mai multe sunt samburi si boabe picate din vasu de mancare.Nu apuca sa faca 3 rahatei si eu le spal tavita cu buretele. :nimfa:

legat de mancare, am incercat sa le dau morcovi il arunca la o parte. Doar boabe mananca.Apropo acuma observ ca incepe sa manance cu pofta pentru prima oara azi.

7,749

dale morcov ras cu pesmet daia nu le place doar morcov ca nici ai mei nu mananca fara pesmet

==>Misu<==

7,750

Alex eu cand am luat-o pe kiki :nimfa: mi-a refuzat categoric mancarea (si era mancare buna nu orice ieftinatura) si ea daca nu manca suficient era foarte slabita asa ca dupa ce mi-am dat seama care ar putea fii un motiv si am schimbat mancarea nu a mai avut absolut nimic
Incearca si tu sa le adai altfel de mancare si daca tot nu o rezolvi ar fii bine sa o duci la veterinar  :k:

Doi pitici!Cipi peruselul meu :perus: care are 1 an si 10 luni si Kyky nimfuta mea :nimfa: care are 10 luni smile smile smile