7,701

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

culmea pentru ca eu credeam ca e invers, as vrea sa mai aud niste pareri si as putea atasa mai multe poze. Multumesc pentru raspuns oana. iubiti-va pasarile big_smile
citisem deja informatile de pe linkul dat de tine dar tot nu am reusit sa imi dau seama. unele chesti " se bat cat in cap" mi-ar prinde bine pareri cat de multe sa fac o medie. big_smile
mai inainte i-am vazut pupandu-se si stau lipiti unu de altu si au mancat deodata din vasulet graunte, sunt asa de draguti. big_smile big_smile big_smile

:d

7,702

Dupa felul in care canta nu-ti poti sa seama?adica niciunul nu face triluri?

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

7,703

prima,adica cea gri care cred eu ca e femela, mai mult zbiera inainte de vreo 2-3 ori am auzit-o facand triluri. cel galben am apucat doar azi sa-l cumpar nu prea l-am auzit sa cante inca.probabil nu e acomodat inca doarme si e foarte linistit. Dar sta mai infoiat decat nimfa gri. si cea gri era cea cu intiativa cand s-au cunoscut. Ar fi unu din astea un indiciu ?
eu de pasarea gri sunt aproape sigur ca e femele. am vazut poze pe internet cu papagali care erau garantat femele si aratau aproape identic cu a mea. Da nu stiu ce sa zic. Daca ar fi doi masculi nu s-ar certa putin ? ei se pupa si se inteleg bine. par a fi un cuplu
da nu pot fi sigur si asta ma irita
cea gri care o am de saptmana trecuta nu are fata galbena e un fel de gri verzui cu tente de galben
uitati inca doua poze
parasesc forumul noapte buna :nb: astept pareri in legatura cu sexul papagalilor mei big_smile aveti poze mai sus. multumesc tuturor pentru ajutor. Revin maine

7,704

daca te uiti la Paulie al meu ai sa vezi ca atunci cand l-am luat, era exact ca al tau, cu tenta galbena pe cap, insa acum e galben tot capsorul, de asta eu zic ca este baietel, insa asteptam si parerile celor cu experienta!Mary, Ramona, va asteptam!

--Bianca--

7,705

biadim , tu la care te referi ca e baietel ? important e ca se comporta foarte frumos unu cu altu ,mai exact ca un cuplu. Deci banuiesc ca nu sunt acelasi sex.da inca nu mie perfect clar care e mascul si care e femele. astept pareri. multumesc

7,706

alex.r, abia ai venit si deja ai umplut forumul de mesaje aiurea unul dupa altul! Trebuie sa ai rabdare, aici nu e "hot-line", trebuie sa astepti pana iti raspunde cineva. La primele 2 mesaje consecutive pe care le mai scrii primesti ban definitiv.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

7,707

eu cel gri zic ca e baietel, acum ti-am zis,asteptam ca cei experimentati sa-ti spuna sigur.

--Bianca--

7,708

alex,bun venit.Nu stiu cat de mature sunt motatele tale,dar cea gri are dungi pe interiorul coditzei.De asta tind sa cred ca este femela.E greu de deosebit,mai ales daca sunt puiuti care isi schimba penajul la maturitate.Chiar daca se accepta si se plac,nu inseamna ca sunt pereche intotdeauana,cele de acelasi sex convietuiesc fara probleme in armonie ,nimfele nefiind agresive si sunt cat de cat tolerante cu ceilalti tovarasi de apartament sau cu alte specii de pasari.Oricum,fetele fac si ele triluri,incearca sa imite dar nu vor canta niciodata atat de frumos ca un baietel.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

7,709

poze noi smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

7,710

Ce frumos! smile  smile  Sa iti traiasca!
Motatul meu nu progreseaza. Are alergie la deget smile  smile  smile

7,711

oke si atunci cum imi recomandati sa aflu sigur sexul fiecaruia din ei?

7,712

nimfa 185:ce zburliti sunt! smile  :grey:  :heart:
alex.r: metoda cea mai sigura este testul ADN

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

7,713

da smile a facut o baie vai de mine... app alex asteapta pe deyseby stie mai bine

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

7,714

bratzarinuta wrote:

nimfa 185:ce zburliti sunt! smile  :grey:  :heart:
alex.r: metoda cea mai sigura este testul ADN

Au mai facut si altii test, cel putin asa stiu eu si nu le-a iesit sexul corect.

alex.r wrote:

Alex, bun venit si din partea mea. Dupa cate am citit eu din ce ai scris tu, inteleg ca cel cu gri( adica cel normal grey) a cantat la inceput in triluri. Cei normal grey i-si schimba complet penajul dupa varsta de un an sau si mai repede. Cat timp are nimfa ta cea normal grey? maxim 6 luni zic eu. Asta ar insemna ca este inca pui si ca i-si poate schimba penajul acum in toamna si sa se ingalbeneasca fata complet si sa-i dispara dingile de pe codita si sa  fie baiatel. Daca se accepta atat de usor posibil sa fie pereche. Cea perlata sa fie fetita si cel gri mascul. Daca te uiti la pozele lui Flay ai sa vezi ca fetita ei este identica cu cea perlata a ta.

nimfa185 wrote:

mary spune-mi si mie ce sa mai dau sa manance in afara de ou fiert si morcov? ca paco asta tipa intruna ca vrea sa le dea sa manance la puisori

Pai tu nu ai citit ce am scris eu si Flay cu 2 pagini in urma? I-am raspun lui Mia atunci.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

7,715

mai spunemi odata te rog frumos  smile

==>Misu<==

7,716

deyseby wrote:
alex.r wrote:

Alex, bun venit si din partea mea. Dupa cate am citit eu din ce ai scris tu, inteleg ca cel cu gri( adica cel normal grey) a cantat la inceput in triluri. Cei normal grey i-si schimba complet penajul dupa varsta de un an sau si mai repede. Cat timp are nimfa ta cea normal grey? maxim 6 luni zic eu. Asta ar insemna ca este inca pui si ca i-si poate schimba penajul acum in toamna si sa se ingalbeneasca fata complet si sa-i dispara dingile de pe codita si sa  fie baiatel. Daca se accepta atat de usor posibil sa fie pereche. Cea perlata sa fie fetita si cel gri mascul. Daca te uiti la pozele lui Flay ai sa vezi ca fetita ei este identica cu cea perlata a ta.

multumesc pentru informatii, sincer nici unu din ei nu prea canta in triluri decat foarte rar. Eu ma gandeam la varianta ca ar fi ambele femele. Vanzatoarea zicea ca cel normal grey este mascul da imi vine greu sa cred pentru ca avea comportament si aspect de femela. Dar se agreeaza foarte bine, ma gandesc ca daca n-ar fi pereche nu s-ar pupa si nu ar dormi unu langa altu chiar din prima zi.nu am dreptate? important pentru mine este sa fie pereche, care e masculul si care e femele am timp sa aflu:D. mersi inca odata si mai astept pareri

Latifa wrote:

alex.r, abia ai venit si deja ai umplut forumul de mesaje aiurea unul dupa altul! Trebuie sa ai rabdare, aici nu e "hot-line", trebuie sa astepti pana iti raspunde cineva. La primele 2 mesaje consecutive pe care le mai scrii primesti ban definitiv.

imi cer scuze. m-am pripit big_smile

7,717

Alex bine ai venit !
Nimfa sa-ti traiasca micutii si sa ai grija de parinti !
Silviu sa sti ca nici Sonny al meu nu sta pe deget nici acum (dupa aprox. 1 an), iar de pupat are el un stil al lui : ma ciuguleste de nas ! smile
Pun si eu niste poze cu puii si coditele lor ... Cine isi da cu parerea ??? :wis:
Sunt in ordine descrescatoare !

Mary ce mai fac puiutii ? Astept pozele promise ! :hug:  :pup:

Adaugat: 21-09-2010 22:37

Si ca sa va delectati ... cei trei muschetari ! Si perlatul/a ... smile

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

7,718

Salut.Am o pereche de Nimfa.Am niste nelamuriri fata de iei.Se ciupesc antre iei foarte mult.???Nu stiu de ce???Leam cumparat separat.Masculul era primul luat an primavara,si cum nam avut tip liber de iel am mai luat o femela dupa 6 luni :nimfa: Se tot ciupesc mai ales seara .Ore din cauza coliviei mici?Caci an timpul zilei sunt afara si se ciupesc cand trec unul langa altul.Ajutatima va rog . Va multumesc. smile
Micuti . :nimfa:  :nimfa:

7,719

Se poate sa nu fie pereche, daca tot se cearta asa.
Multumesc flyaway! Totusi, aseara am reusit sa il ating cu un deget, sa il mangai ffffff putin pe aripa. M-am chinuit 40 minute, ca sa ma pot apropia de el. Bineinteles, de fiecare data cand departam putin degetul, el se facea ca vrea sa ma muste, sa atace. Ce e drept, si eu sunt putin fricos, ca sa nu ma muste, dar tot am indraznit sa apropii degetul de el. Am stat vreo 20 min cu mancare pe degete, in fata lui, dar nici o sansa sa ia o boaba. Apoi am lasat mancarea si am umblat doar cu un deget, si am reusit. A fost prima sedinta, poate astazi va fi a doua. Usor, sper sa ii arat ca degetul meu nu face nimic rau.

7,720

Unde gasesc colivii calumea si pret aceptabile pentru Nimfele mele.Pana la 300 RON                                Am gasit o pagina dar nu stiu daca merita .???Daca se rugineneste nam facut nimic.???Ce parere aveti???  Dativa parerea Va rog. Multumesc.:)       http://www.custi-animale.ro/colivii-si-voiliere.html

7,721

Depinde de unde esti. Daca esti din Bucuresti. Vezi in piata, in Rahova, ca sunt colivii de toate marimile si chiar preturi mici. Sunt si colivii bune. incearca acolo. Eu de acolo mi-am luat, nu ca am cautat ceva mai ieftin, dar asa s-a intamplat sa ma loveasca atunci, sa imi iau colivie.

7,722

avem 4 puisori  :ou:

==>Misu<==

7,723

300 RON pentru o colivie nu mi se pare un pret acceptabil, mi se pare chiar foarte mare smile). nu merita atatia bani o colivie din niste sarma tare. eu unu nu as da poate altii ar da big_smile. Rog pe cineva care se pricepe la definirea sexului la nimfe sa dea add la id-ul meu alex.r1031@yahoo.com THX

7,724

Nimfa  :bravo:  :bravo: ! Multi inainte ! Sa fie sanatosi si frumosi !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

7,725

avem 2 marisori si doi mititei smile si grasi cei mai mari big_smile

==>Misu<==