Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
eu am citit undeva nu mai stiu unde ca papagalii mai casca de multe ori una dupa alta daca de exemplu nu este suficient oxigen in camera dar asta nu stiu daca este chiar adevarat
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
eu am citit undeva nu mai stiu unde ca papagalii mai casca de multe ori una dupa alta daca de exemplu nu este suficient oxigen in camera dar asta nu stiu daca este chiar adevarat
Coco-loco si Bela
superbi multi :pup: pentru ei :heart: :iubareti:
Frumusei foc sa-ti traiasca :grey: :nimfa:
va multumesc foarte mult pentru informatii:*
flyaway70 wrote:Sunt un pic cam dezamagita ...
Pana acum nu a iesit nici un pui ! Si astazi se implinesc 20 de zile de la ultimul ou facut ! Nu stiu ce sa fac ... sa-i mai las outele sau sa le scot ? Imi pare rau mai mult pentru ea si pentru el , ca s-au chinuit atata sa le si cloceasa ! Vad ca inca le mai clocesc . Mai am vreo sansa sa iasa macar un puiut ?
Eu voiam sa-ti spun asta de la inceput dar nu voiam sa te dezamagesc. Era si normal sa nu scoata deoarece ei nu s-au calcat. Mai lasa ouale pana la 28 de zile si apoi le scoti.
Asa am sa fac ... Desi vad ca azi Ally nu prea a mai intrat la clocit ! I-a luat locul Sonny ! Cred ca simte ea ca nu mai iese nici un pui ... Dar acum pe seara au schimbat : a iesit Sonny si a intrat Ally ... Ma gandesc la ei , saracutii :angel: , ca se mai chinuie inca o saptamana ... Dar asta e . Le mai las pana saptamana viitoare ca sa fiu sigura ca nu mai sunt puiuiti de iesit ... Imi pare rau de oute si de ei ca s-au chinuit !
Vicky sunt frumosi foc ! :pup: Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei si sa te vedem si bunicuta ! :heart:
Flay uitate sa vezi daca la oute s-au format cate un capacel maroniu. Daca au capacel sunt limpezi. daca ouale sunt maronii, la fel. Nu le mai lasa o saptamana daca este asa cum am zis eu.
e ceva grav daca dau drumu la AC cu ei in camera,ca eu o sa le bag in cusca lor si aerul bate spre mine unde stau eu la calc ca colivia lor e spre geam...nu bate spre ei..
Nu este foarte indicat aer conditionat in camere unde stau ei decat daca ai o perdea ceva in fata lui, AC ridica toate particulele de praf din incapere pe care ei le inhaleaza...acum nici sa fie 30 de grade in casa nu.i bine...orienteaza.te si tu
Buna seara. Am si eu o problema cu Rico al meu.. de cateva zile cred ca a intrat in calduri. Prroblema e ca nu am nici`o femela pt el si nici nu cunosc pe nimeni cu femela. Are ceva daca nu se imperecheaza? Cand se va mai calma? E pur si simplu enervant..toata ziua tipa si tipa..
am reusit sa ii fac poze mai bine...nu mai fuge...acum daca il las jos si eu ma asez langa el vine si se urca pe mine...i s-a pus pata pe lantisorul meu...ultima e preferata mea :heart: ...i-am facut cateva si la coada...ii cam ciufulita dar nu am ce sa ii fac...de cand l-am luat a fost ciufulit...sper sa ii revina penajul cand isi schimba hainuta...cat despre aripioara chiar nu cred ca o sa zboare vreodata mai sus de juma de metru...nu cred ca se va vindeca cum trebuie...i-am facut tratament dar niciun fel de rezultat
...oricum e o dulceata mica si toata lumea o indrageste...mai ales cand face pe catelusul ca in prima poza :heart: :heart: :heart: ...scumpiii :heart: :heart: :heart:
E un scumpic si jumatate sa iti traiasca :pup:
Da este tare dulce mai ales in ultima poza. Dupa codita e greu sa-ti dai seama ce sex are, mai ales ca cei lutino sunt forte greu de depistat. Totusi are cateva dungulite mai sus pe codita. Cel mai bine i-ti dai seama dupa comportament. Daca nu canta e fetita, daca are mai mult de 6 luni.
clar e fetita...are cam in jur de 6-7 luni nu stiu sigur...iar gurita foarte foarte rar i-o aud...nu am nicio indoiala in afara faptului ca are obrajorii aprinsi...de la bun inceput an stiut ca e fetita :heart: :heart: :heart:
avem un nou membru un familie :heart: astazi mi'a facut prietenul meu cadou o nimfa e foarte frumoasa.cel de unde a luat'o a zis ca e baita....acum nu stiu...mai tarziu pun si cateva poze cu ea/el.l'am botezat Mafy
Heheee!Sa-ti traiasca Mafy si asteptam poze cu el!
venim si noi cu 2 poze
Ce frumosi sunt sa-ti traiasca :pup:
Andreea super cadou :bravo: Asteptam poze cu noul membru al familiei
lui Paulie i se schimba penajul, pe zi ce trece are capsorul tot mai galben.Toata ziua canta, este un nazbatios, fata de carla, care este o domnisoara cuminte!Pupam toti motatii de aici :iubareti:
Buna! Cred ca am o problema cu :nimfa: Lolita e ciudata nush eu nu am mai vazuto niciodata asa de nervoasa ( sau poate speriata) sta unflata in pene ciudat (ca o closca) ,petrec aman2 mult timp in cuib,...
Oare urmeaza sa depuna :ou: outze!? de imperechiat nici nu va mai zic ... eu mereu ii vad imperechindu`se ...( mereu>> adika au perioada de cateva zile, cam la interval de 1 -2 luni ... dar inca nu au depus outze pana acum .... Nush ce sa zic, la inceput cand s`au imperechiat ... eram foarte nerabdatoare sa faca puiuti... dar acum nu mai sunt asa ...pt. ca mi sa zis ca sar`putea sa fie femela infertila ... asa ca .... nush...
pai daca zici ca sta toata ziua in cuib si este nervoasa este probabil sa depuna oo ... e foarte frumoasa sa-ti traiasca :iubareti:
Merci zuxi02 si Poly al tau e superb, are un colorit f. frumos:) .... nush ce sa zic ...sunt dezamagita in privintza outzelor ...:( sau imperechiat de atatea ori ... si nimik:(...
Buna, am si eu o rugaminte. Am o fetita de cam 6 luni si nu prea poate sa sparga semintele, e f slabita si nu prea stiu ce sa-i dau. Am incercat ou fiert,morcov ras,castravete ras,pruna rasa, dar si seminte sparte. Ce as putea sa-i dau ca sa o fac sa manance. Precizez ca mai am un baietel nimfa de cam 2 ani. El mananca f bine.(pe el il am de aproape 1 an, pe ea o am de 1 sapt).
Hey`.. Rico al meu e in calduri, dar din pacate nu cunosc pe nimeni cu femela. Cand v-a iesi din perioada asta??ca ma scoate din minti cu tipetele
Pai cum a ajuns asa slabita? Asa ai luat.o? Ca intr.o saptamana trebuia sa isi revina daca ai fi avut grija de ea sau sa fie mai rau daca nu... Ai putea incerca sa ii dai hrana pelete ( dar nu stiu daca vei gasii). Sparge.i tu semintele da.i miezul, d.ai castravete, ardei, Multivitaminco in apa, poti sa ii dai si polen, si concentrate dietetice (gasesti sub forma de cilindru in care este o pudra) de la Vitakraft...
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus