Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
multumesc mult pt sfat :lma:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
multumesc mult pt sfat :lma:
Nimfa sunt frumosi foc motatii tai ! :pup:
La noi continua productia de oua ! Avem 5 oute ! :heart: Oare are de gand sa le faca pe toate 8 ??? :bang:
Copii sunt cuminti ! Papa tot si zboara toti ! Numai Gaza mai are de recuperat la zbor , ca e cea mai mica ! Dar nu stiu cum sa-i fac sa bea apa ... am pus adapatoare si degeaba ! Cred ca ei iau apa din mancarea pe care le-o da Sonny ... Sau nu ? Am incercat sa le dau ardei si verdeata si nu vor ... au gustat in schimb nectarina si doar Gaza mai ciugule acum ... Vreau sa-i invat si cu altceva nu numai seminte si out ! Am sa mai incerc ... nu ma las !
Nimfa sunt frumosi foc motatii tai ! :pup:
La noi continua productia de oua ! Avem 5 oute ! :heart: Oare are de gand sa le faca pe toate 8 ??? :bang:![]()
![]()
Copii sunt cuminti ! Papa tot si zboara toti ! Numai Gaza mai are de recuperat la zbor , ca e cea mai mica ! Dar nu stiu cum sa-i fac sa bea apa ... am pus adapatoare si degeaba ! Cred ca ei iau apa din mancarea pe care le-o da Sonny ... Sau nu ? Am incercat sa le dau ardei si verdeata si nu vor ... au gustat in schimb nectarina si doar Gaza mai ciugule acum ... Vreau sa-i invat si cu altceva nu numai seminte si out ! Am sa mai incerc ... nu ma las !
ar fi foarte frumos sa faca 8 oute, dar macar 6-7 sa faca ai avea o cresa adevarata :k:
si eu ma tot chinui sa ii invat pe ai mei cu fructe, legume dar tare greu se lasa induplecati, sper sa reusesc
Ce frumuseti aveti toti. Chiar seamana perechea lui Bia cu cea a lui Nimfa . Laura eu zic ca acum ai suficienta experienta sa ajuti si pe altii. Daca eu nu scriu , voi nu ajutati pe nimeni. Nici eu nu am stiut nimic. Am invatat. Oanamadalina, daca citesti pe site la inmultirea papagalilor nimfa, ai sa vezi unde ai gresit. Eu de acolo am invatat cel mai mult. Sau da cateva pagini mai in urma si vezi ca s-au scris multe despre asta. Daca scriu acela-si lucru de zeci de ori nu are rost. George ma bucur ca ai ajutat-o. :k:
Nimfa sunt niste dulci amandoi ... :pup:
Mai incolo am sa va pun un filmulet cu ce perlata sa vedeti cum face.
va multumesc,flyaway70 asteptam poze noi cu puisori
Ce frumuseti aveti toti. Chiar seamana perechea lui Bia cu cea a lui Nimfa
. Laura eu zic ca acum ai suficienta experienta sa ajuti si pe altii. Daca eu nu scriu , voi nu ajutati pe nimeni. Nici eu nu am stiut nimic. Am invatat. Oanamadalina, daca citesti pe site la inmultirea papagalilor nimfa, ai sa vezi unde ai gresit. Eu de acolo am invatat cel mai mult. Sau da cateva pagini mai in urma si vezi ca s-au scris multe despre asta. Daca scriu acela-si lucru de zeci de ori nu are rost. George ma bucur ca ai ajutat-o. :k:
sper sa fi fost de folos
Am ajutat cat am stiut eu, am si eu multe de invatat, dar incetul cu incetul ma pun pe brazda
Da , Mary , stiu cate ceva , dar cel mai greu imi este cu timpul ... dupa cum vezi intru tarziu si nu stau decat cel mult 15-20 minute ! E cam greu sa citesti tot forumul pe o zi intreaga si sa mai si scrii in 20 minute ... Scuze ca nu am ajutat ! Am sa incerc sa ajut atat cat pot si eu ... daca stiu ! :hug: :pup:
Mai incolo am sa va pun un filmulet cu ce perlata sa vedeti cum face.
of..am uitat ca trebuie pus dupa youtube..
De astazi avem 6 oute ! :heart: :heart:
felicitari laura :bravo: sa fie cu nororc :pup:
Felicitari Laura pentru oute :bravo: Sper sa ai si de data asta puisori :hug:
felicitari laura :nimfa:
sa va spun ceva azi dimneata paco se urca-se pe ea sa..... dar nu a apucat,sper sa nu se mai repete ca nu is pregatit sa am oute acuma.
sa va spun ceva azi dimneata paco se urca-se pe ea sa..... dar nu a apucat,sper sa nu se mai repete ca nu is pregatit sa am oute acuma.
. Ea este in calduri si el este inca mic si neandemanatic. In toamna va fi bine pt pui daca vrei. Oricum daca se intampla asta e. dar nu le pune cuib pana in septembrie.
De astazi avem 6 oute ! :heart: :heart:
ce frumos, sper sa iasa toti puiutii, si sa nu se opreasca la 6 oute
Felicitari, am avut si eu. Si musca rau de tot .. si a trebuit sa-l dau ca la muscat pana la sange pe tata de multe ori .. si o data chiar foarte rau. Imi e dor de el
nimfa185 wrote:sa va spun ceva azi dimneata paco se urca-se pe ea sa..... dar nu a apucat,sper sa nu se mai repete ca nu is pregatit sa am oute acuma.
. Ea este in calduri si el este inca mic si neandemanatic. In toamna va fi bine pt pui daca vrei. Oricum daca se intampla asta e. dar nu le pune cuib pana in septembrie.
da am inteles asta se intampla la anul..
azi am zarit si eu in cuib la nimfe 3 oua...sper ca tura asta sa fie cu mai mult noroc :pls:
tin pumnii sa fie totul bine :succes: :succes:
speram sa fie cu noroc :succes:
azi am zarit si eu in cuib la nimfe 3 oua...sper ca tura asta sa fie cu mai mult noroc :pls:
sper si eu ca acuma sa fie altfel ca si prima data, si sa-i ingrijeasca pe puiuti :succes:
Va multutesc la toti ! :pup: Daca va mai face oute voi vedea abia maine ... atunci l-a programat :hihi:
Ovidiu bafta multa cu outele ! Sa fie bine de data asta ! :succes:
Sa fie cu noroc de data asta. :succes:
@laura -iti place vad sa fii bunicutza. :k:
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus