Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
ce draguti sunt,si cenervos e paco
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
ce draguti sunt,si cenervos e paco
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1GXOekwXjkg[/youtube] un videoclip
foarte frumosi sunt, sa iti traiasca nimfa185"
Mihai sa iti traiasca . ms pt filmuletze imi era dor de Paco , vad ca s-a acomodat repede cu noua familie . dale pupici din partea mea :pup:
Misu - nimfa
Sunt foarte multumita ca nimfele sunt bine. Ma bucur mult.
Misu - nimfa
Sunt foarte multumita ca nimfele sunt bine. Ma bucur mult.
Pe pisoiul meu de la tara il cheama Misu! :hihi: Scuze de off-topic!
va multumesc mult din suflet,visul meu mi s-a implinit :hug: :heart:
Laura ai niste puiuti adorabili ... :pup:
Nimfa sa iti traiasca noua pereche ... sunt foarte dulci... :pup:
ms frumos ella,va place ultimul video cu mel? mai va fac alta diseara?
Am niste probleme... poate ma puteti ajuta voi
In primul rand, am doua fetite, si deja Yuzu, a inceput sa flirteze cu o cutie... si imi pare foarte rau pentru Yuzu dar pentru binele amandurora trebuie sa o dau ca sa aiba amandoua pereche. Deci caut pe cineva care is absolut sigura ca se pricepe la nimfe si e dispus sa ii ofere Yuzucai toata dragostea si condiitile de care are nevoie si o pereche binenteles.
Eu sunt din Bistrita..
Adaugat: 14-06-2010 15:37
Am cumparat-o in aprilie, pe atunci avea o jumatate de an, deci acuma are in jur de 8/9 luni.
mare pacat ca nu esti din Bucuresti ca Bubbles isi dadea baietelul la schimb pe o fetita
asta e...
Prea departe..
Of...eu inca ma straduiesc sa ii tin separati, dar au cam luat.o razna vor sa se calce...nici nu stiu ce sa mai zic am cerut parerea unor oameni care pricep nu numai dupa coada, ei zic ca ar fi fata. Voi incerca sa fac rost de un test sa aflu ce este. De dat nu prea imi mai vine sa fac asta dar inca nu am rezolvat problema intelegerii lor...e destul de greu prin ce trec eu acum.
Ahh te inteleg, dar ce test ar putea sa iti dezvaluie asta, doar nu ii faci test adn ? )
Alta neliniste pe care o am, a venit vara, si.. o sa trebuiasca sa mai plec si eu de acasa. Voi cum rezolvati problema asta? Cui le lasati in grija? Le luati cu voi? Si mai ales cei care aveti mai multe nimfe...
Un fel de test ADN. Nu vad nimic amuzant. Eu nu sunt genul daca nu e ce.mi trebuie sa.l dau. Nu pot. Si chiar daca as putea, il dau si habar nu am ce este.
Eu ii las cu ai mei, si daca o sa se intample sa plece si ai mei ( voi incerca sa evit asta ) chem pe cineva la mine sau ii duc la bunicul meu care are un perus...dar acum cu 2 ciufuliti nu stiu daca mai pot sa.i duc acolo.
Am ras pentru ca am senzatia ca.... costaaaa ......muuuuuult. (Acuma daca tu te scalzi in bani sa-ti satisfaci o curiozitate pe care oricum trebuie sa o afli la momentul potrivit, ma bucur, pe mine totusi ma afecteaza criza ). Nu stiu cate luni are nimfa ta, dar la 5 luni ar trebui sa cante daca ar fi baiat, daca nu are inca varsta..astepti. Eu m-am lamurit, e cea mai sigura metoda. Si cand imi voi lua baietel tot criteriul asta o sa il am in vedere, pentru ca si aici pe site dupa penaj mi-au spus ca e baiat majoritatea, chiar convinsi de asta , si acuma stiu 100% sigur ca e fetita dupa felul in care se intelege cu Misa.
ma bucur ca se intelege :heart:
nu se scalda nimeni in bani dar prefer sa dau niste bani si sa aflu o treaba sigura. De cantat canta, dar nu are gama variata de triluri, cum are de exemplu Mango, si are un cantat tipat. Nu este un criteriu de catalogat asta m.am lamurit cautand si pe alte site.uri nu numai din Romania si vobind cu oameni care au studiat pasarile astea nu numai in Romania. Se poate sa fie fata si sa cante, de fapt sa imite ce aude la baieti. Ares il cam imita pe Mango dar nu melodios...nu este un criteriu acesta cum nu este nici cu coada, Ally a lui Laura (flyaway) este cel mai bun exemplu stiut de cei de pe forum.
greu de deosebit sex-ul la nimfa :sol:
Ma refeream la triluri ca de cantat canta toti. A mea e mare cantareata si scoate sunete chiar frumoase, dar nu face triluri, canta sunete diferite unul dupa celalalt insa nu le poate lega. Asa cand asculti o fetita care e mai cantareata iti vine sa te indoiesti ca-i fata, dar in comparatie cu trilurile unui mascul, e diferenta de la cer la pamant .
de acord amber
Nu stiu ce diferente faceti voi...oricum putem dezbate subiectul asta la nesfarsit ca nu ajungem la nicio concluzie sigura
ceva ceva tot nimerim :blb:
Da dar exista si exceptii si eu cred ca ma confrunt cu una
Sabrina , incearca sa-l filmezi pe Ares si pe Mango cantand ! Poate asa sa facem si noi o comparatie ... mai stii ! Si sa dea Dumnezeu sa fie fata ca sa fii si tu linistita ! :pup:
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus