deyseby wrote:Flay, sa stii ca ai niste parinti minunati. ma refer la nimfe, te felicit pt pui. ai vazut ca se poate si ca sunt frumosi foc?
Multumesc Mary ! Am noroc cu nebunul de Sonny ! Ca nu degeaba i-am pus numele asa !
Cand aude glasul copiilor , tipa de ma dor urechile :music: si fuge la ei ! Ally e mai nepasatoare , nu fuge imediat , dar in privinta hranirii sunt amandoi ceva de speriat ! Nu care cumva sa-i hraneasca unul , ca vine si celalalt !
Acum am o problema ... Cand am venit acasa Sonny avea sange la nara dreapta si nu stiam de unde ! Am facut pe detectivul si am gasit sange pe geamul mic de la usa de la balcon ... cred ca vrut sa iasa ! Acum e un pic de sange pe nara si atat ! Mananca , se joaca si tipa ca de obicei ... Am sa-l urmaresc sa vad daca se intampla ceva ... Desi cred ca nu este grav !
Adaugat: 08-06-2010 19:19
Una rece si una calda ! Cel de-al 2-lea pui , cand am venit sa fac curat in cuib si in colivie , era jos in colivie !!! A cazut ? A coborat ? L-a scos Sonny ? Nici eu nu stiu !!! :bang:
Adaugat: 08-06-2010 19:24
Si acum poze caldeeeee !
1. El fugitivo ! (al doilea pui)
2. Al treilea pui
3. Primul pui
Adaugat: 08-06-2010 19:28
Si bineinteles gaza ! Mezinul !
Si tot neamul !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel: