6,751

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

lilbrother wrote:

Salutare tuturor,o veste proasta,pe motatul meu il tineam mereu liber,si acum incepuse sa si vorbeasca,dar azi...numai a fost de gasit cand am ajuns acasa...si desii balconul mai mereu era deschis,si erau perdelele trase,nu stiu cum a fugit...:((

pacat ca a disparut, poate o sa il prinda cineva, pune afise pe stalp si cine stie poate te suna cineva care l-a vazut, mult succes si sper sa il gasesti

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

6,752

poate ca micutul s-a strecurat cumva printre jaluzele... oricum, sunt sigura ca il va gasi cineva , il va prinde si va veni sa ti-l dea !

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

6,753

Lilbrother imi pare rau de motatul tau ! Are dreptate George ! Pune afise , ca poate te suna cieva !

Si acum sa va inveselesc eu un pic ! Poze noi cu motatii mei mici !  :angel:  :heart:  :pisica:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

6,754

Flay,  3 dintre ei seamana cu mami. Ce scumpei sunt.   :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

6,755 (edited by flyaway70 02-06-2010 18:20)

Si acum separat fiecare !
Scuze ! Al doilea nu vroia sa stea si nu am reusit sa-i fac poza bine !

Adaugat: 02-06-2010 19:18

Ultimul , dar nu cel din urma !  smile  smile
Si impreuna in cuib !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

6,756

Foarte frumoase pozele.Sunt niste scumpi.  :hug:   :pup:

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

6,757

Ce frumosi sunt, ala care nu a vrut sa stea la poza e incapatanat ca si taicasu  :blb:

6,758

Sa.ti traiasca sa fie sanatosi Laura  :pup:

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,759

laura sunt foarte frumosi.sa'ti traiasca  :pup:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

6,760

Va multumesc la toti : George , Alex , Sabrina si Andreea ! :hug:  :pup: Sa va traiasca si animalutele voastre si sa va bucurati de ele !  :angel:  :heart:  :pup:

6,761 (edited by george89 02-06-2010 21:52)

eu abia astept sa aiba si nimfulinii mei puiuti  :heart:  dar cel mai mult conteaza sa fie sanatosi ca toate vin big_smile
ps: numa acuma am obs mai bine ce dolofan e puiu ala mic big_smile

6,762

pacolina in colivia noua smile mai ales de transport.

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

6,763

Nu vrea inchisa. vezi? Lasa fata afara. Va pregatiti pentru baietel?

- Mary-

6,764

Laura,sunt niste dulci motatii mici.  :pup:
Pupam si pe Pacolina.  :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

6,765

Astazi ma intalnesc cu Vicky (Misha67) sa.mi vanda o colivie...voi incerca sa il separ pe Mango de Ares sa vad ce rezolv...in timpul asta caut un stapan pentru el...nici eu nu stiu ce sa mai fac

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,766

deyseby wrote:

Nu vrea inchisa. vezi? Lasa fata afara. Va pregatiti pentru baietel?

da, abia il asteptam eu si pacolina smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

6,767

Laura sunt scumpei tare micutiii... abia astept toamna sa imi faca si mie puiuti....  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

6,768

Va multumesc la toti ! Returnam pupicii pentru toata lumea !  :pup:  :pup:  :heart:  :heart:

6,769

didika1 wrote:

am o intrebare big_smile
am vazut pe la alte topicuri ca le dati capsuni papagalilor vostrii smile
se poate da si la nimfe?
si daca da,cum?

Ai MP de la mine...astept raspuns ms mult  :pup:

6,770

nici nu stiu ce sa mai zic...au trecut deja 2 zile de cand a plecat...:(( ma gandesc ca degeaba pun  afise...cine stie pe unde s-a dus...:( si oricum..nu stiu cati l-ar da inapoi..mai ales ca era asa frumy:-< !!

6,771

lilbrother wrote:

nici nu stiu ce sa mai zic...au trecut deja 2 zile de cand a plecat...:(( ma gandesc ca degeaba pun  afise...cine stie pe unde s-a dus...:( si oricum..nu stiu cati l-ar da inapoi..mai ales ca era asa frumy:-< !!

Daca citesti la vanzari, ai sa vezi ca cineva a pierdut un kakadu in Cluj iar o persoana deosebita l-a prins si l-a inapoiat stapanului. Deci se poate.

- Mary-

6,772

Am separat pasaricii...imi zice si mie cineva ce inseamna daca URLA unul dupa altul? neutral

6,773

poate si-au dat seama ca le e dor unul de altul sau vor sa fie impreuna...cine stie....tu ii cunosti cel mai bine :d

6,774

Daca ii cunoasteam asa de bine numai luam masuri d.astea extreme...
Rof sa raspunda cineva care stie povestea, si s.a mai confruntat cu asa ceva.
S.au linistit acum....dar Ares inca nu a intrat in casuta lui noua, sta pe ea. I.am pus mancarica, apa, out, jucarii....sper sa intre azi big_smile

6,775

urla unul dupa altul?hmmm...... poate ca acum le e dor unul de altul, poate le era mai bine cand erau impreuna...nu stiu ce sa zic.nu vreau sa dau sfaturi  gresite, poate iti mai dau si alte persoane niste sfaturi!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)