6,601 (edited by suana 25-05-2010 11:26)

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Sabrina esti o figura.Si pe mine ma binedispui cum povestesti.poti sa-ti spun ca diferenta de tzignal e destul de mare.Fetele o iau razna cateodata,baieteii nu.Ei doar canta.Rar l-am auzit pe Motatul sa tipe cate putin dar isi schimba repede tonul.Dar al tau fiind mai mic acum isi formeaza trilurile.Nu le stie pe toate de la inceput.Trebuie multe repetitzii...    :hihi:
Hanny vad ca e ok doar ca are cateva pene lipsa.Dar o sa ii cresca,pana atunci o purtam pe umar.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

6,602

smile ma bucur ca va binedispun smile
Nu deci fetita asta sau ce e ea, e crizata smile sa vedeti faza ieri. Azi vazut colivia mea are facuta o etajeta pe lat asa, unde sta Mango seara, acolo doarme. Aseara eram la calculator, Mango pe etajera si nebuna asta sus pe bat. A tras un tipat, URLET, din senin asa, Mango era sa cada de pe etajera si si.a lungit gatul asa foarte nedumerit smile eu era sa cad de pe scaun, va dati seama ca m.a bufnit un ras, radeam singura de nebuna cu lacrimi smile...nu l.am auzit niciodata pe Mango asa, si el tipa cand nu ii convine ceva sau cand il las singur, dar nu cu tignalul asta smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,603

sabrina si fetita mea tipa mai tare decat masculul

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

6,604

A e bine atunci suntem pe drumul cel bun smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,605 (edited by george89 25-05-2010 18:51)

din cate am inteles si eu, femelele tipa mai tare ca si masculii, asa face si a mea   :wis:
asa de bine te trezesti cand urla odata smile) am patit-o de cateva ori

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

6,606

si eu am patit'o.din dormitor o aud, desi ea e in bucatarie si sunt si 2 usi inchise.cand se aud tipetele alea de te zgarie pe creier, se stie ca e tzuiuka si n'ai altceva mai bun de facut decat...trezireaaa  :soarece:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

6,607

Sabrina si mie imi place cum povestesti...e fiecare data cand postezi imi vine sa rad smile esti fff amuzanta :pup:

- Bianca

6,608

smile trebuia sa ma duc la teatru si film nu la ase smile
Noi astazi am papat, am zburat, am uimit iar pe blonda casei (eu) cu aterizarile noastre perfecte si am mancat chiar din acelasi castron cu Mango cu care ne.am ciocanit un pic de cateva ori dupa care am impartit frateste semintele big_smile

6,609 (edited by george89 25-05-2010 20:43)

foarte tare Sabrina big_smile eu inca nu am ajuns la faza cu mancatu cu nimfele, abia ieri m-am apropiat de Pufi ca dracoaica de femela  :hihi:  tot pufaie si nu ma lasa sa o ating, la ea inca nu i-am dat un nume, habar n-am cum sa o strig, poate face vre-o nazbatie si atunci sigur imi vine un nume in minte ( ps: asa i-am pus si la Pufi numele)

6,610

Aoleeeeeuuu!!!! "fetita" mea a avut o tentativa de cantat! yikes  A fost ca un mic fragment de pretext de melodie, nu stiu cum sa va explic mai bine...cateva acorduri pe un ton ceva mai puternic decat al lui Mango, cam stangaci, nu prea melodios.... dar l-a repetat de cateva ori identic, cu ceva pauze intre. Pana s-o filmez, a renuntat :cry:

Adaugat: 25-05-2010 23:14

Ce parere aveti? A mai auzit cineva vreo fetita care sa mai si cante vreun pic....un pic de tot?...SI SA FIE FETITA!!!! :pls:
Aveti idee cam cat ar costa un test ADN si daca se face in Bucuresti...?....si fara sa radeti....eu am vrut sa-i iau fetita lui Mango ....NEVASTA!....nu coleg de colivie....ma-ntelegeti...

6,611

Am auzit eu cantand o fetitza,in piata.Pe vremea cand tot cautam masculi.M-am dus glont la cantaretz si doamna mi-a zis ca e fetitza.Acuma,daca ea a mintit ,mint si eu.Dar o observ acum pe Silverina mea,ii imita pe baietzi, canta si ea,nu ca ei dar tot cantat se cheama.Nu va face o cariera din asta,sigur,mai are de invatat.  :hihi:  Cu testele,habar n-am....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

6,612 (edited by cygne14 25-05-2010 22:44)

Nimfa mea, (care nu stiu ce e) tipa mai tare decat toate pasarile din casa dar stie si sa cante...
Si...cand sunt hotarata sa cupar un mascul o aud cantand.... si zic clar,ii cumpar o femela... si cand ma razgandesc iar tipa scurt si asurzitor...:-) deci nici eu nu mai inteleg nimic smile  tare complicate sunt nimfele acestea.
Dar voi macar aveti experienta si cu femele si cu masculi :k:
Pacat ca esti din Bucuresti Sabrina ca in cazul in care e tot mascul l-as fi luat eu , poate mi-as fi dat seama ce e al meu :hihi:

6,613

Va multumesc f mult, Suana si cygne14...asa sper si eu, sa fie totusi fetita, ca doar nu le-o fi interzis cu desavarsire cantatul, asa cum si baietii au voie sa mai tipe si ei, nu?
Si...nu sunt sigura ca ne-am mai putea desparti de ea daca nu e fata... asta e...avem suflete sensibile :heart: ...vom lua atunci inca 2 fete  smile  :bravo:  si ne vor domina numeric inaripatele in casa... smile

Adaugat: 25-05-2010 23:59

Deci: inaripatele noastre se imita una pe alta - cand se scarpina una, si cealalta identic sau aproape identic, pe aceeasi parte; cand isi intinde una o aripa - si cealalta; cand se duce una la mancare - hop si cealalta, dar aici iese uneori cu un pic de ciocaneala; cand zboara una - zboara amandoua smile ... ce ziceti? pare ca se plac... zic eu...dar mango nu prea mai canta de cand e ea. Nu ne mai trezeste cantand, nu mai tipa...sper sa-si revina ca ne e dor de vocea lui superba insotita de jocul de scena cu piciorusele tzopa - tzopa pe batz sau pe grilajul portitzei deschise...uff! smile  :pls:

6,614

Nici Pufi meu nu mai canta de cand i-am cumparat pereche, doar ea tipa cat o tin plamanii  :wis:

6,615

Sabrina tu stii ca nu vreau sa te supar. cred sigur ca vei avea nevoie de 2 fetite.daca era fetita, Mango al tau o curta forte des sii canta mereu. daca este baietel, nici masculul din casa nu mai canta si va canta noul venit. eu am avut 2 masculi drept pereche si stiu ce spun. Femelele fluiera. da. dar nu canta in triluri.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

6,616

am  vrut sa faca pacolina baitza dar nu vrea iam pus apa calduta in castronel si nicio sansa...sa dus pe marginea a bagat capusorul in apa adica a baut.

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

6,617

punei apa ca de vara. la ce calduri se anunta, nu se racoreste. va face si baita. sigur.

- Mary-

6,618

gata a facut prima ei baitza o sa va pun poze mai tarziu

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

6,619

deyseby wrote:

Sabrina tu stii ca nu vreau sa te supar. cred sigur ca vei avea nevoie de 2 fetite.daca era fetita, Mango al tau o curta forte des sii canta mereu. daca este baietel, nici masculul din casa nu mai canta si va canta noul venit. eu am avut 2 masculi drept pereche si stiu ce spun. Femelele fluiera. da. dar nu canta in triluri.

Deci sa inteleg ca Mango al meu nu va mai canta daca nimfa care am luat.o e baiat?
Si sa mai inteleg ca daca era fetita, Mango trebuia sa ii cante imediat in 2 3 zile? Deci fix de asta aveam nevoie acum....

6,620

iata pozele

Adaugat: 26-05-2010 13:37

inca 3

Adaugat: 26-05-2010 13:41

scuze dar am pus una la fel din greseala

==>Misu<==

6,621

super poze. vezi ca a facut baita pana la urma? super  :bravo:    :k:

- Mary-

6,622

pai ar trebui sa ma joc eu in apa,ma jucam eu cu mana in apa si venea pe mine ca altfel nu venea smile

==>Misu<==

6,623

Mda deci nu reusesc efectiv sa filmez ceva din care sa va dati cu parerea la ce sunete scoate. Oficial imi bag picioarele in ea de viata cum le fac eu mereu pe dos nu stiu. Imi cer scuze pentru limbaj dar numai pot neutral

6,624

da. noi suntem obisnuiti cu felul tau de a fi. te cred. poate ai noroc si una la suta din sanse sa fie de partea ta.

- Mary-

6,625

:cry:  :cry:  :cry: Deci ma simt asa de prost....Mango numai canta cand ma vede de fapt numai canta deloc de cand e nimfa cea noua in casa....am vrut sa il fac fericit si cred ca mai rau l.am suparat....chiar nu stiu daca mai am ce sa astept si la ce sa sper ( sa aud clar un tril format de nimfa noua) chiar nu stiu ca nu prea imi dau seama dupa comportament nu stiu ce ar trebuii sa faca amandoi si nu fac....si ma doare sufletul sa o dau cu toate ca 4 nimfe adica sa mai iau 2 fetite chiar nu pot tine, pentru ca le neglijez si nu este cazul....daca ma duc la petshop sa le fac la aia scandal, nu rezolv nimic, ca inapoi nu o dau in calvarul ala....deci sunt disperata  :cry:  :cry:  :cry: