6,551

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

E o scumpica .... sa le fie de bine    :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

6,552

Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea ! :angel:  :heart:  :pup:  Eu nu cunosc la mutatia asta daca este fata  hmm Asteapta sa intre Mary sau Ramona sa-ti spuna ! Oricum e o dulceata !  :bravo:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

6,553 (edited by lupu 23-05-2010 23:22)

smile sarumana multumesc la toata lumea...
Nu stiu ce sa fac acum....ea este intr.o colivie separata de Mango care zburta prin casa. S.au vazut unu pe altul...si acum nu stiu au un coportament foarte ciudat smile Mango i.a cantat ei, acum sta calare pe colivia ei si incearca sa o scoata de acolo cred...au stat si cioc in cioc un pic....sunt foarte pe silent si discreti in miscari... big_smile

S-au apucat amandoi sa roada colivia unde e fetita bagata....(inca nu i.am gasit nume)...ce fac ii pun in aceeasi colivie, ii dau drumu in casa ei...sunt disperati vor sa ajunga unul la altul si eu nu stiu daca e bine sa ii las chiar de azi...

(dublu post - Lupu)

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,554 (edited by lupu 23-05-2010 23:24)

Buna tuturor. Ieri dimineata pe la ora 5 am fost trezita in cantece de pasare.Fiind adormita si morocanoasa am iesit in balcon(locuiesc la et 8) de unde se auzeau "tipetele" si am alungat o pasare. Nu stiam ce este, fiind si intuneric. La ora 12 m`am trezit din nou tot in catece si m`aam dus sa vad ce e. Surpriza !!! un papagal :d. L`am prins, i`am cumparat o colivie mica pt el/ea (era ultima in magazin), mancare,etc. A mancat din prima, nu facea figuri, era doar speriat. M`a si pupat printre gratii. Problema e ca i`am pus o oglinda mica in colivie si de atunci si`a luat nasu la purtare. Ma apropii de colivie si tipa deschide ciocu ca amenintare. Ce sa`i fac? sa`i i`au oglinda de acolo?daca devine mai rau? :-s

(mesajul nu este mai interesant daca este bolduit - Lupu)

6,555

Eu cand l-am adus pe Sonny acasa , l-am bagat ca si tine in alta colivie si Ally era calare pe colivia lui ... Pana seara am apropiat coliviile (cand Ally era afara) si Sonny a intrat in colivie . Nu-ti spun ce moaca avea Ally cand l-a vazut acolo  smile  smile !! Tatonari , ciuguliri , sasairi din partea ei ... ca el nici nu se misca ! Nimic nu zicea ! Si acum e un smecher de nu se poate !
Stai ca am un film ... i-am filmat imediat dupa ce el a intrat in colivia ei !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bHRObc3OpAs[/youtube]

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

6,556

Da...pe ai mei ii desparte o colivie deocamdata si nu stiu ce sa fac...daca sa o bag pe ea la el in colivie...daca sa ii dau drumu prin casa sa vad ce fac amandoi (Mango e liber)...ce sa fac? big_smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,557

Eu l-am bagat cat ea era afara si pe urma a intrat la el si ... vezi filmul !

6,558 (edited by bubbles 23-05-2010 21:36)

Deci i.ai bagat din prima zi impreuna? big_smile

6,559

Asa s-a comportat ea cand l-a vazut in colivie ! Iti dai seama ca nu am putut sa filmez tot pana cand s-au culcat !  smile  smile In seara aia nici nu a iesit din colivie el ! Abia a 2a zi pe seara ! :hihi:

6,560

Deci am bagat.o la Mango in colivie...m.a muscat de 2 ori de mi.a dat sangele. Daca incepe sa il bata pe Mango (care nu m.a muscat niciodata asa) maine dimineata o dau neutral deci este de 10 ori mai turbata ca Mango si m.a muscat de plang de durere

6,561

Sabrina bun venit motzatului.Vezi ca si Laura s-a confruntat cu aceeasi situatie.E bine s astea separat macar o zi iar nou venita il va urmari pe Mango cu siguranta si o sa il urmeze,la zbor,la mancare si in colivia lui.E bine sa-i lasi si afara imrpeuna sa se obisnuiasca.Mango o va dirija cu siguranta.Pe mine m-a uimit ce repde au inavtat baiteteii cand au venit la mine ce si cum sa faca.Le-au rmat pe fete....  :rusine:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

6,562

ce motzata frumoasa iai luat lui mango sper sa se inteleaga :succes:

6,563

Sunt in aceeasi colivie acum....ea scoate niste sunete ciudate si Mango baiat cu bun simt si bine crescut nu ii face nimic ca e la el in casa...o lasa in pace si sta retras....

6,564

si rosellele mele cand leam bagat impreuna nici nu se bagau in seama si acum se iteleg de minune masculul ii da femelei sa manance daca zboara unul hop si celalalt dupa el

6,565

papagalul s-a familiarizat cu colivia si e teritoriul lui acum.si-l apara.ce papagal e?

6,566

Poftim? Ce apara pe cine? Esti la topic de nimfe ce papagal o fi, jako? In fine.
Deci eu chiar sunt dezamagita. M.a mancat pe mine sa salvez animale prapadite din petshopuri si raman cu sechele din cauza lor....m.a mancat grav....trebuia sa astept puiut de la Laura  :cry:  sunt o idioata jur  :cry:

6,567

bubbles wrote:

Sunt in aceeasi colivie acum....ea scoate niste sunete ciudate si Mango baiat cu bun simt si bine crescut nu ii face nimic ca e la el in casa...o lasa in pace si sta retras....

La mine a fost exact invers !!!  smile  smile  smile

6,568

ce am postat era raspuns pt aleksandra wink

6,569

sabrina,nu te speria si eu patesc la fel,am zis dupa ce kiki nu a mai fost,sa salvez o nimfa la fel,dintr-un fel de petshop,vanzatorii fiind si crescatori,insa charlie este adus din ungaria si e sperios si acum,nu iese din colivie,abia reusim sa-l luam pe deget,dar se sperie,se urca pe gratii...nu-i place si nu stiu daca va fi vreodata cum a fost kiki...   sad   dar nu trebuie sa te descurajezi!mai tarziu vei afla ca a meritat!eu asta iti doresc!

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

6,570

Toata noaptea nu ne.am miscat niciunu de la locu nostru din colivie (stateau strategic ca si cum fata era pusa la colt si Mango avea grija ca ea sa nu se miste smile )
Acum ne.am miscat un pic si chitzaim si ne jucam cu clopoteii big_smile Mango face ture de nebun pe aici se da in spectacol big_smile
Mai pun cateva poze de aseara inainte sa ii pun impreuna  :bravo:

6,571

Sabrina, bine ca nu te-a mancat cu totul   smile   , daca te-a muscat e altceva.  :hihi:

Sabrina eu sper sa fie fetita dar se pare ca este baietel.  sper sa ma insel.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

6,572 (edited by bubbles 24-05-2010 09:03)

Mango sta pe fundul colivie, cu aripile departate de corp, si se plimba de pe un picior pe altul FOARTE COMIC smile nu a facut asa niciodata, si se uita la ea care e sus pe bat big_smile
Mary daca ar fi baieti s.ar accepta asa usor unul pe altul? Ca mi.e ca incep eu cu scandalul de dimineata...ma duc peste aia la magazin...nici nu stiu cum sa.mi dau seama in afara de coada si urlete....

6,573

mai de obicei fetite fac precum face Magio al tau.  smile   smile  poate totusi sunt pereche  smile    :hihi:   mai lasa-i un pic sa vezi  ce si cum , dupa ai iei o decizie.

Adaugat: 24-05-2010 10:13

poze de la nou. primul pui care a zburat astazi iar parintii sunt dupa el peste tot. si Mago si puii cu si fara pene.in ultima poze sunt cei trei pui ramasi in cuib.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

6,574

Da, deocamdara doar urla si chitaie nu formeaza niciun tril big_smile
Puiutii sunt superbi  :heart:  sa fie sanatosi.

6,575

bubbles uite asta e mascul:D

Adaugat: 24-05-2010 10:27

iar asta e femela..:D