6,026

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

felicitari pt. oute, laura! :k: :hug:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

6,027

:merci: :merci: la toata lumea ! :hug: :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

6,028

Incet incet se imnulteste echipa Laura ... azi iam surprins si eu pe ai mei in ipostaze mai iubitoare ....  multa bafta in continuare :pup:  :succes:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

6,029 (edited by george89 25-04-2010 16:18)

flyaway70 wrote:

Acum 5 minute am reusit sa ma uit in cuib si ... SURPRIZA !!! Am 2 OUTE !!!!!!!! :bravo: :bravo: :angel: :hug: Sa pupe mama pe ei de nebuni !!! :pup: Sunt asa fericita ! :pisica: :caine: :pup:

felicitari, sper sa ai puiuti cat de curand, apropo cat timp ii trebuie puiului pana  iese din ou?

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

6,030 (edited by alexnutzu 25-04-2010 16:52)

Dupa 3 saptamani

Felicitari doamna Laura pt. out.

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

6,031

Felicitari si sanatate multa :k:

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,032

Va multumesc din suflet la toti ! :pup: :heart: :hug: Sa ne traiasca la toti animalutele si puiutii(cine are) ! :angel: :hug: :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

6,033

ne primiti si pe noi in familia voastra??

http://oviliv79.sunphoto.ro   -----Ovidiu----

6,034

scumpi rau papagalii tai sigur ca va primim :heart: toti noii utilizatori sunt bine veniti
succes cu outele :floare:

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

6,035 (edited by AlinaVanesa 25-04-2010 21:16)

Ovi :hug: bine ai venit , sa iti traiasca motzatzii si sa ai parte de 5 puisori frumosi si sanatosi :hug:

6,036

Maimutoii mei isi petrec tot mai mult timp in cuib, aseaza talajul din interior si si-au facut o gropita in el. :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

6,037

Dany asteptam poze >:D<
imi pare bine ca sunt asa de preocupati cu outele.
sper sa iti reuseasca toate.
ma intrebam daca te pricepi sa deosebesti sexul nimfelor ..

6,038

iloveanimals wrote:

Maimutoii mei isi petrec tot mai mult timp in cuib, aseaza talajul din interior si si-au facut o gropita in el. :heart:

super.....inseamna ca se gandesc la urmasi :bravo:

multumesc ca ne primiti si pe noi alaturi :sanatate:

http://oviliv79.sunphoto.ro   -----Ovidiu----

6,039

Multumesc,inca nu au oute dar le astept cu sufletul la gura. neutral :heart:

In legatura cu sexul nimfelor ma pricep si eu cat de cat, nimfoii tai am impresia ca sunt amandoi masculi pt ca ai zis acum cateva zile ca ei canta. Fetele nu canta, doar tipa sau fuliera, dar nu pot avea triluri. hmm

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

6,040

amandoi fac la fel.
la inceput Jake[cel mai recent]facea in alt fel,dar dupa vre-o 2 sapt. s-a obisnuit sa il imite pe Paco si ..acum nu ii mai deosebesc dupa tril.
eu ma gandeam daca poti sa ii deosebesti dupa pene pe interior,asa cum poate face deyseby care inca nu e on si nu mai am rabdare smile

6,041

oviliv , felicitari pt. nimfuline si pt. oute! sper sa  iasa puiuti frumosi si sanatosi!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

6,042

Oviliv bine ai venit. Succes cu outele sper din tot sufletul sa iasa 5 puiuti sanatosi :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,043

defapt nici nu mai stiu ce sa zic ori canta ori fluiera,nu imi dau seama deloc sad

6,044

Eu tot cred ca ai doi baieti. big_smile
NU poti sa ii filmezi cand canta? smile

6,045

da sa stii ca ai idei bune big_smile cum de nu m-am gandit la asta.
CAP SEC CE SUNT smile
cand dau drumu la sonor ii filmez. :merci:

6,046

Oliv bine ai venit si :succes: sa ai puisori frumosi si sanatosi

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

6,047

oliviu felicitari,sa ai 5 puisori frumosi si sanatosi si didika succes si sper sa ii poti filma sa iti auzim si noi ingerasii si cine sepricepe sa iti zica cat mai corect :hug:

Adaugat: 26-04-2010 01:36

uitati ce nimfuta draguta :heart: nu e a mea dar arata superb

6,048

didika1 wrote:

amandoi fac la fel.
la inceput Jake[cel mai recent]facea in alt fel,dar dupa vre-o 2 sapt. s-a obisnuit sa il imite pe Paco si ..acum nu ii mai deosebesc dupa tril.
eu ma gandeam daca poti sa ii deosebesti dupa pene pe interior,asa cum poate face deyseby care inca nu e on si nu mai am rabdare smile

am scris cu o pagina in urma ca ai 2 baietei. dupa codita si comportament , cred ca sunt baietei.

Adaugat: 26-04-2010 08:34

Oviliv 79 ,ma bucur tare sa te vad alaturi de noi cu fetita ta pe care eu am clasat-o drept baietel. smile . felicitari pt oute. asteptam vesti bune si cat mai multe. bine ai venit!

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

6,049

ma scuzi :"> cred ca nu am vazut :rusine:

6,050

oviliv79 wrote:

ne primiti si pe noi in familia voastra??

Bun venit.Felicitari pentru outze.Sa ne tii la curent cu ce se intampla in familia fericita. :hug:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus: