Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Imi pare rau.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Imi pare rau.
Ionut imi pare rau pentru fratele tau. Si eu sunt innebunita dupa motoare in vara asta sper sa.mi iau unul si te inteleg perceft cu chestiile de pe jos (gropi) si conducatori auto care nu stiu sa.si foloseasca oglinzile. Si ca sa raman in topic totusi: pozele care le.ai facut sunt superbe adica ipostazele...stiu ca e greu si e de apreciat ca i.ai prins asa si eu ma chinui si abea il prind pe Mango in pozitii mai ciudate.
Ilove,sper sa le fie de bine iubaretilor. :k: . la noi se papa out si branzica de vaca pe rupte. si puii si adultii.
Ilove,sper sa le fie de bine iubaretilor. :k: . la noi se papa out si branzica de vaca pe rupte. si puii si adultii.
Si eu sper, chiar acum citesc articolele dupa site, le-am citit de nenumarate ori, am emotii. :rusine:
ca toti la inceput. dar cu asa mamica buna, va fi bine. astept vesti de la Ramona. le-a pus cuib?
Din pacate iubaretii sunt la un prieten acasa, nu sunt la mine, dar nu-l las eu asa, o sa aibe grija de ei, sunt sigura. :hihi: Si cu ajutor din partea mea va fi bine, cuib la nimfoi o sa le punem maine, probabil astia doi sau imperecheat deja mai ales la cat de dornica era ea. Le-am pus cuib si la perusi sper ca totul sa fie bine. :pls: Imi fac prea multe griji. :rusine:
Dupa voi, ce-ar fi nimfa asta, fetita sau baiat?
e a ta?
Nu nu, dar am vazut ieri una identica asa si vreau sa o cumpar, si cel de la petshop mi-a zis ca-i fetita, si vreau sa fiu sigura, ca ma cam indoiesc de priceperea lui.
La aceasta mutatie este foarte greu de stabilit sexul....mai ales daca este puiut. Baiatul trebuie sa cante si sa aibe obrajii mai aprinsi la culoare ( dar asta mai tarziu) si fetele tipa...nu formeaza triluri...si degeaba ai pus poza aia ca in poza poate sa fie baiat si la petshop fata.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8dV8rGLtHrU[/youtube]
Mary ce parere ai de astia doi? :hihi:
Sunt superbi Dany sunt sigura ca va fi totul bine si vei avea puisori superbi :hug:
Mary,trebuie confectionat un cuib pentru masura coliviei.Ce am eu e foarte mare.Dar cum stam foarte prost cu timpul liber,inca sotul meu n-a reusit sa faca unul.Si apoi,stau si ma intreb ,cu programul asta al nostru de acum,daca vom avea timpul necesar pentru supravegherea puilor si parintilor.E o responsabilitate foarte mare si nu vreau sa se intample ceva cu vreunul din ei.Vine sezonul cald,redeschid terasa si cel de-al doilea magazin si atunci sa te tii daca mai ai timp liber sau de odihna.Nu stiu,sincer,stau asa in dubii.Mi-ar placea dar poate cand imi voi reorganiza putinul programul.....sa le fac pe toate bine.si apoi,Daisy e inca mica,pana mai creste necesita o grija in plus fata de un adult.
Dany,ce draguti de motatzi amandoi.Gasca mea i-a auzit si a inceput concertul.
MUltumesc, si eu sper. :heart:
Adaugat: 13-04-2010 21:25
MUltumesc, si eu sper. :heart:
Cel de la petshop avea obrajorii foarte aprinsi.
Oricum si Yuzu tipa, a scos si sunete mai dragute dar niciodata un tril, nici macar doua sunete legate una de alta(asa ca si cu ea am dubii ). Il iau pe noroc, ce sa fac uff, dar asa as vrea puisori, si chiar fara sa nu fie vorba de asta, e mult mai frumos sa fie pereche, stiu pentru ca am avut ghinionul sa am doua fetite perus.
Adaugat: 13-04-2010 21:37
Sunt frustrata !!
iloveanimals, la tine femela e cea care s-a agitat acolo pe langa mascul asai? :nimfa:
Sunt frustrata !!
te cred. tu parca mai ai un baietel. nu?
Buna! am ascultat sfatul lui deyseby-Mary--> si le`am cumparat nimfelor mele un complex de vitamine ... este produs de ROMVAC "COMPLEX POLIVITAMINIC BUVABIL" .... are in compozitie o multime de vitamine si altele.... dozaj: 1ml/ 1litru apa ...pe ambalaj nu scrie si pt. papagali(nimfe) dar farmacista a zis ca este f. buna ... contine toate vitaminele necesare ....acum sper sa fie bun .......[( nu am gasit nimic altceva ... la toate farmacile veterinare ce am fost nu aveau ...asta este tot ce am gasit .... sper sa fie bine )] Merci
Dany sunt superbi cat de frumos canta ei si se agita ... :heart: :heart: :heart:
iloveanimals, la tine femela e cea care s-a agitat acolo pe langa mascul asai? :nimfa:
femela e aia din stanga, care asteapta sa fie clacata, masculul e cel care canta si se agita.
amber wrote:Sunt frustrata !!
te cred. tu parca mai ai un baietel. nu?
Da... cred asta-i partea frustranta, ca nu-s sigura.
Dar sa auziti partea mai importanta, inca nu imi vine sa cred :heart: :cry: am nimerit un ingeras de fetita, aproape ca m-am cantat de fericita. Ma lasa sa o mangai si sa o pup si vine pe deget, i-am dat sa pape din palma... da sa vedeti la Yuzu ce reactie o avut cand o vazut-o
m-am prapadit de ras, s-a speriat in ultimu hal, si se schieuna ca un pui, da ea tupeista si prietenoasa tot pe langa el se dadea. I-am bagat pe amandoi intr-o colivie micuta ca sa ii spal, in special pe noua fetita care era foarte murdara, si dupa ce i-am spalat ea incerca sa-i faca lui penele, dar el nu o lasa, dadea cu ciocu, bine nu o musca dar o respingea. Apoi mi-am facut eu curaj si am incercat sa o mangai, si statea scumpa de ea si se iubea pe langa mana mea, si dupa ce o incercat Yuzu sa ii faca dupa aia penele l-a cam ignorat
Mi se pare ca au asa o atitudine de fata baiat unu fata de altu, voi ce credeti?
O sa pun si poze :heart:
Adaugat: 14-04-2010 17:24
:heart: Da, stiu, galbioara nu arata ca cea din poza care am pus-o ieri, dar nu stiu de ce am retinut ca e mai colorata :-??
Buna seara , Ritzi al meu a inceput de cateva zile sa scoata sunete noi..m bucur sper sa fie baietel o sa postez si un filmuletz cand il mai prind cantand..insa NU IESE din colvie desi are toata ziua portita deschisa...pur si simplu nu vrea..daca il iau eu si il scot..zboara un pic pana se linistete si imediat intra la loc (...de ce nu`mi roade si mie perdeaua , de ce nu face mizerie prin casa , de ce nu e obraznic ?
( astept si eu niste sfaturi
Nici Mango nu se dezlipseste de colivie, adica iese dar sta pe ea mai ales daca ii ti toata ziua colivia deschisa inseamna ca acolo ii place lui sa stea...
aa si tipa atunci cand ies din camera...iar cand ma intorc tace ...tipa dupa mine ...sau asa imi place mie sa cred ?:))
Nu prea le place sa stea singuri... Mango al meu a reusit sa ma scoata din minti azi. Alergam dupa el prin camera sa numai roada mobila...am crezut ca a scapat de naravul asta dar vad ca acum roade de pe peste tot...
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus