5,701

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

deyseby wrote:
george89 wrote:
deyseby wrote:

smile  smile

de ce razi? nu vad ceva de ras ca am intrebat....

radeam ca intrebai daca mai este cineva activ la ora aia si incercai sa tii o comversatie tarzie. atat. nu a fost nimic din rautate.

ok, m-am lasat dus de val la ora aia tarzie.

Adaugat: 11-04-2010 23:57

nu stiu daca ati vazut acest video, dar eu oricum il pun pt ca m-am prapadit de ras
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2948n2beOBM[/youtube]

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

5,702 (edited by deyseby 12-04-2010 07:56)

e super. i-mi plac tare papagalii cakadu.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

5,703

L-am vazut tongue dar este intradevar amuzant smile mai ales ultima parte smile smile

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

5,704

deyseby wrote:

ce de motati frumosi. Nimfa, colivia este foarte buna, mai ales ca vrea si un partener pt nimfulina. Suana pupam baiatul si nora alintata. bine ca ai ajuns si tu sa canti cu Motatul smile . asa fac si eu cu Puf acum.

stiu dar foarte mare pt 2 doi nimfe...parerea mea

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

5,705

nimfa185 nustiu ce sa zic  :wis:  mie nu mi se pare foarte mare mai ales ca am de gand sai iau un partener acum fiecare cu parerile lui smile :k:

5,706

ehee ce stiti voi ... maine mihay ma marita :maimuta:

5,707

mihay are ceva la ochisor sau doar mi se pare mie? neutral

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

5,708

problema asta o are din iarna... la un interval de o saptamana aproximativ parca ii curg ochii asa.. lacrimeaza,o mai sterg eu din cand in cand cu ceai de musetel, dar degeaba... nu cred ca e de la curent, asta-iarna o tineam in casa la caldura, si la fel pateam cu ea... acum ziua o tin afara , noaptea o bag inauntru. nu stiu ce sa cred...

5,709

mihay28 wrote:

ehee ce stiti voi ... maine mihay ma marita :maimuta:

Si noi tot maine facem nunta. smile smile
Sunt soacra mare. :lma: :maimuta:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

5,710

deyseby wrote:

specia se numeste "Sulfur Crested Cockatoo"

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

5,711 (edited by andreea7 12-04-2010 19:39)

mihay uite ce am gasit neutral .nu stiu daca iti este de ajutor sau nu, dar motatul tau m'a impresionat foarte mult :heart: .are ceva special, mai ales acum cand aflu ca are probleme cu ochisorii. poate ai mai citit randurile astea...sau poate nu ...

Una dintre cele mai frecvente boli intalinte la perusi este psitacoza, cunoscuta si sub numele de "febra papagalilor". Agentul patogen este bacteria "chlamydia psittaci", o bacterie extrem de contagioasa. Pasarile cele mai expuse acestei boli sunt acelea care intra des in contact cu alte specii de animale. Simptomele acestei boli sunt: absenta poftei de macare, penele perusul se desprind foarte usor si acesta doarme mare parte a timpului, conjunctivita, dificultati respiratorii, secretii oculare si pierderi in greutate, asociate cu diaree. Totusi, pasarea poate fi purtatoare de virus fara sa prezinte nici un simptom.

Tratamentul este antibiotic, pe bazade tetracicilina sau derivate, administrat pe cale orala sau injectabila, o data la fiecare 10 aile. Tratamentul este de durata, bacteria putand supravietui pana la 45 de zile in organismul perusului.

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

5,712

george89 wrote:
deyseby wrote:

specia se numeste "Sulfur Crested Cockatoo"

Mai pe romaneste kakadu. tongue

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

5,713

andreea7 wrote:

mihay uite ce am gasit neutral .nu stiu daca iti este de ajutor sau nu, dar motatul tau m'a impresionat foarte mult :heart: .are ceva special, mai ales acum cand aflu ca are probleme cu ochisorii. poate ai mai citit randurile astea...sau poate nu ...

Una dintre cele mai frecvente boli intalinte la perusi este psitacoza, cunoscuta si sub numele de "febra papagalilor". Agentul patogen este bacteria "chlamydia psittaci", o bacterie extrem de contagioasa. Pasarile cele mai expuse acestei boli sunt acelea care intra des in contact cu alte specii de animale. Simptomele acestei boli sunt: absenta poftei de macare, penele perusul se desprind foarte usor si acesta doarme mare parte a timpului, conjunctivita, dificultati respiratorii, secretii oculare si pierderi in greutate, asociate cu diaree. Totusi, pasarea poate fi purtatoare de virus fara sa prezinte nici un simptom.

Tratamentul este antibiotic, pe bazade tetracicilina sau derivate, administrat pe cale orala sau injectabila, o data la fiecare 10 aile. Tratamentul este de durata, bacteria putand supravietui pana la 45 de zile in organismul perusului

are unele simptome de aici si anume ca nu prea mai are pofta de mancare, sta mereu suparata si ii curg ochii uneori. neutral

5,714

Daca avea pisticoza nu mai traia pana acum. Probabil este altceva, ceva ereditar, sau vreun defect din nastere. hmm

5,715

pai cand am luat-o nu era asa..dupa vreo cateva luni au inceput problemele...

5,716 (edited by andreea7 12-04-2010 21:08)

daca zici ca la inceput nu era asa posibil sa aiba un microb in sange. tu parca ai spus ca i'ai mai luat de doua ori pereche si ca au murit sau nu imi aduc eu bine aminte?!

5,717

survolam si noi putin tongue

LORA & LORD

5,718

Ionut, sunt tare alintati  dupa cate se vede. a doua a reusita. ai prins-o intr-o pozitie buna. :k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

5,719

superbi! cand statea kiki al meu asa atarnat ca al tau in a 2a poza,credeam ca e corcit cu un liliac.sunt niste draguti!

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

5,720

Ce imi place poza a 2-a.Mai fac si ai mei asa.

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

5,721

Ionut cine e motociclistu in familie? big_smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

5,722

multumesc frumos!!!
eu sunt pasionat de motoare!!!
in schimb motociclist era fratele meu sad sad sad

LORA & LORD

5,723

Ionut ai niste alintati foarte frumosi ...

Adaugat: 13-04-2010 17:44

Mihai poate ar trebui totusi sa consulti si un medic sa vezi ce iti spune  poate fi grav  si sa pierzi scumpa care acum isi tine ochisorii inchisi ...

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

5,724 (edited by iloveanimals 13-04-2010 17:00)

ionutfinch wrote:

multumesc frumos!!!
eu sunt pasionat de motoare!!!
in schimb motociclist era fratele meu sad sad sad

Era?:-s sad
L-am insurat p miky, azi a facut cunostinta cu Coco, fata cum la vazut deja vroia sa se imperecheze si el canta pe langa ea. smile) pun diseara cel tarziu maine un filmulet cu amorezii. :heart:

5,725

iloveanimals wrote:

Era?:-s sad

da sad ca din pacate traim in romania...unde soselele sunt pline de "chestii" ca oameni nu ii putem numii...scz de offtopic

LORA & LORD