5,651 (edited by deyseby 09-04-2010 17:04)

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

de ieri am observat la Puf al meu niste triluri mai speciale. nu a mai cantat asa. si azi mi-am dat seama ca le-a invatat de la niste pasari de afara. probabil grauri. canta super frumos. are din ce in ce mai multe triluri si tonuri pe care canta. pupa-lar mama de baiat frumos. :wis:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

5,652

deyseby wrote:
george89 wrote:

imi spuneti va rog cum sa pun sunete aici?

descarci filmuletul pe you-tube si apoi pe forum.

ms, atunci cred ca astept si eu pana in toamna pt o fetita, daca bineinteles doriti sa imi vindeti big_smile

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

5,653

Si al meu are niste triluri noi...inca incerc sa "flueiere dupa femei" dar suntem micut deocamdata nu ne arde de femei smile chiar sunt curioasa ca am vazut atatea filmulete cu nimfe care canta diferite melodii cunoscute...oare trebuie sa fie ceva mai mari de varsta?

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

5,654

nu. poate invata si acum, dar sincer nu mai are farmec. este o pasare exotica. are trilurile ei foarte frumose.melodiile le poti asculta din alta parte. sincer. eu parca as fi in jungla. in padure. si puii canta, dar nu ca el. ei incearca sa-l imite. e super.

- Mary-

5,655

mary tu ai pus oua de nimfa la incubator sau le'ai pus pentru cateva zile, fiind abandonate?am vazut pe sunphoto si sunt curioasa ... big_smile

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

5,656

Dar nu vroiam sa il fac sa cante numai ce vreau eu...niste fluierici mici asa gen happy birthday etc big_smile ca nici perusii nu vorbesc intruna... oricum nu.l chinui oricum canta ce.l taie capul si ma face mereu sa rad smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

5,657

Vesti bune cred, Micky al meu e in calduri. :heart: L-am observat ca se leagata isi desface aripile si canta, mai degraba fluiera, si sa din cap. :heart: Am vazut in site ca asta este comportamentul specific masculilor. :heart: Avem prin zona o femela care a mai depus oua nefertile fiindca nu a avut pereche, poate de data asta o sa iasa ceva cu tampitelu meu. :wis:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

5,658

cum fac sa tin nimfa pe mana?

Daca ai o nimfa poti sa sti ca esti cel/cea mai norocos/norocoasa baiat/fata din lume!!!!!!!

5,659

e cineva pe aici care nu are somn ca mine ? wink)

5,660

Da eu big_smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

5,661

Estera wrote:

Da eu big_smile

big_smile ce pasari ai?

5,662

4 perusi
PS: suntem off topic intra pe mess daca vrei sa vb mai multe (esty_carudo)

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

5,663

george89 wrote:
Estera wrote:

Da eu big_smile

big_smile ce pasari ai?

smile  smile

- Mary-

5,664

deyseby wrote:

Sabrina o sa ai de unde sa iei o fetita mai in toamna. ai mei se calca din nou, ai Suanei la fel, si mai avem si alte perechi dornice de pui. deci ai de unde alege.  :k:

si ai mei o sa faca pui (tocmai acum se ,,calca")

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

5,665

Bianca, sfatul meu este sa nu le pui cuib. esti inca mica sa poti avea asa o responsabilitate. chiar daca te superi. chinui nimfele si e pacat.

- Mary-

5,666

Buna! am cumparat o apa cu iod de la farmacie, dar nu sunt sigura dak este indicata si pt. nimfe... voi le dati apa cu iod nimfelor voastre? hmm ....

Compasiunea fata de animale  e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta  ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun.  :fluture: [ >>Mia<<]  :fluture:

5,667

deyseby wrote:
george89 wrote:
Estera wrote:

Da eu big_smile

big_smile ce pasari ai?

smile  smile

de ce razi? nu vad ceva de ras ca am intrebat....

5,668

George...aici este un topic special pentru nimfe unde discutam despre viata si comportamentul lor. Fara suparare dar sunt si alte topicuri chiar pe acest forum unde poti sa copilaresti cu ceilalti de varsta ta, ca sa numai zic de mess. Asa ca hai sa numai lungim discutia asta inutila AICI.

5,669 (edited by amber 10-04-2010 14:24)

In legatura cu situatia Biancai smile , am fost ca ea la 10 ani, cand mi-a clocit un perus, eram foarte entuziasmata si preocupata, dar va dati seama, ca orice copil n-am avut grija asa cum ar fi trebuit si in consecinta m-am ales cu un papagal bolnav(a facut foarte multe oua ) si un puiut extraordinar care mi-a murit dupa 4 ani din ceva boala de stomac datorata sunt sigura tot neglijentei.
:fluture:
Acum imi iau revansa cu o nimfa careia ii ofer toata dragostea si atentia, in limita posibilitatilor smile , ca ea nu prea se omoara dupa prezenta mea smile

Azi mi-a urlat intruna, e normal pentru o femela sa fie asa de galagioasa(sau e normal pentru ca-i singura?) sau doar n-am nimerit eu masculul alfa cu talente vocale remarcabile? :rusine: smile :heart:

5,670

Nimfele mele cred ca nu sunt normale ! :wow: smile De jucat se joaca impreuna , de certat si de dat cu ciocul una la altul ... tot timpul ... la mancare se dau unul pe celalalt la o parte . De iubit ... nu i-am vazut o data macar ! La "calcat"vad ca sta , nu sunt probleme ... Oare asa e comportamentul lor ? Cine ma lamureste si pe mine ???

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

5,671

smile Cred ca oamenii nu vor intelege niciodata pasarile :hihi:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

5,672

Monyxme wrote:

smile Cred ca oamenii nu vor intelege niciodata pasarile :hihi:

asa e!!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

5,673

sa va arat si eu cum ne jucam noi cu Pepito al nostru big_smile

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OY1XMmy5GTc[/youtube]

5,674

foarte frumos

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

5,675

silviu wrote:

In plus de asta ai spus ca parintii nu vor sa iti dea bani sa iei o colivie mai mare, pai cand o sa ai pui ce o sa faci, unde ii vei tine si pe ei?

ei bine...paritii au zis ca atunci cand puii o sa iasa inguri din cuib o sa imi cumpere imediat o colivie mai mare.

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/