Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Seamana mai mult cu o fetita...din mutatia asta, mai si tipa nu canta....
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Seamana mai mult cu o fetita...din mutatia asta, mai si tipa nu canta....
Deci Yuzu meu credeti ca-i baiat, bine ca merge cat de cat numele care i l-am pus si ca baietel.
Va multumesc mult pentru opinie :heart: :hug: si pe viitor o sa va arat si fetita care i-o voi cumpara.
Urmati-mi noroc sa prind una iubareata( pe mine sa ma iubeasca nu pe el )
eu sunt apropape sigur ca e baiat!
Cristos a Inviat!
Va citesc zilnic, dar scriu din ce in ce mai rar. Lipsa de timp...
Duminica am reusit ceva ce nu mi-am imaginat ca voi reusi vreodata... las pozele sa vorbeasca!
E baiatul nostru care ne urmareste prin toata casa, nu stie sa aterizeze pe masa ci direct in farfurie, capul sau umerii sunt locul preferat, cand aude vocea fiului meu face mai urat ca sirena de la 112 si nu tace pana nu il vede. Seara trebuie pus cu forta in colivie, altfel e in stare sa doarma in capul nostru. Galbiuta il ignora, probabil asta este motivul pt. care ne cauta compania.
No bubbles, io-i cumpara un bisexual Urata dilema asta cu genu. Am avut un perus multicolor si grasun, bleg, care oricine ar fi jurat ca-i baiat, pana mi s-a intalnit cu perusu vecinei si au inceput sa se iubeasca
) Deci dupa ce 4 ani a fost Coco, s-a dovedit a fi o Coca" :wow:
Misha67, nimfa ta seamana cu a mea ^^
amber, eu zic sa mai astepti parerea lui Mary, suana, etc. dansele fiind mai experimentate iti vor spune cu exactitate, deci nu ii lua inca pereche.
misha67, imi pare extrem de bine ca ti-ai luat o nimfa, imi place ca intr-o singura zi au aparut poze cu doua nimfe aproape identice cu a mea, ceea ce ma incanta este ca mai exista cineva caruia sa ii placa mutatia aceasta.
Poate le luam si perechi de aceasi mutatie, ca sa fie tot puzzle-ul complet.
poate
BUN VENIT celor noi. ma bucur sa vad ca va place la noi. Suana , vestea este suuuper. ma asteptam la veste asta. ei s-au iubit de la inceput. Bravo. voi fi langa tine cat pot si stii bine asta. ca si alaturi de cei care au nevoie de noi. :k: :pup:
cine are puiuti mici acuma?
amber, nimfa ta pare a fi baietel.totusi ar fi trebuit sa cante la 6-7 luni. te rog sa-l filmezi cand scoate sunete mai deosebite si o sa-ti spun sigur. dupa aspect este baietel.
Adaugat: 08-04-2010 22:32
cine are puiuti mici acuma?
eu dar sunt numai baietei
Adaugat: 08-04-2010 22:33
Misha te pup si pe motatul tau blandut la fel. cat mai multe poze. :pup:
Adaugat: 08-04-2010 22:34
Mia ai rabdare ca o sa fie bine. au nevoie de vitamine in apa,os sepia, calciu lactic in apa si out fiert pe langa seminte.morcov ras cu pesmet. Au nevoie de liniste. cu cat te bagi mai mult la ei sii verifici cuibul, cu atat nu au incredere sa depuna. deci daca ii lasi in pace o sa-si faca treaba singuri. am zis si repet de mii de ori. daca va bagati la cuiburi, ii stresati. nu depun, sparg ouale, omoara puii, nu-i hranesc. in cel mai rau caz, moare unul sau ambii parinti de stres. eu am patit-o si stiu ce spun. tot din nerabdare si indiferenta. deci oferitile ce au nevoie si lasatii sa-si creasca puii linistiti. cuibul sa fie undeva sus pus. sa nu aveti voi acces usor la el si ei o sa aiba incredere mai mare.
george89 wrote:cine are puiuti mici acuma?
eu dar sunt numai baietei
mie imi trebuie o fetita
acuma tot incerc sa pun sunet de la pufi al meu dar nu reusesc
o sa gasesti tu o fetita frumoasa. :k:
o sa gasesti tu o fetita frumoasa. :k:
sper, importat e sa se inteleaga bine cu pufi meu
@mia-ma bucur ca acum sunt multumiti cu cuibul facut.Sper sa fie intr-un ceas bun si cu responsabilitate si grija,vei avea puisori. :bravo:
@amber-bun venit,imi place motatul tau.Ce nume interesant are..... :k:
@mary-ne gandim cum sa punem cuibul sa le fie mai comod.Oricum s-au apropiat foarte mult unul de altul,ceea ce nu pot spune despre silverini.Ei sunt inca in cunoastere.
@george-pupam pe Pufi,bine ai revenit.
:nimfa: :nimfa: :nimfa:
heei
@deyseby ...faza e ca nu scoate sunete deosebite , numa tipatul ala strident din cauza caruia fratemeo n-o sufera si cand o apuca tre sa o duc in bucatarie saraca
, si mai rar scoate cam acelasi sunet dar cu un volum mai jos, deci n-am ce filma ...cat despre imitarea altor sunete despre care ziceati unii, nici nu se pune problema
@suana ..ii japonez numele mi-a luat ceva timp pana i-am gasit un nume potrivit :bang:, dar Suana..o parere despre genul copilashului meu nu-mi dai? Ca zicea cineva ca te pricepi
Cat despre imblanzirea lor ce ziceti? Ce sanse am sa devina iubaret/ata daca acuma nu vine nici pe deget ? Sau ceva sfaturi care sa nu presupuna s-o las prea mult prin casa.. ca tipa si daca mi-o aude fratemeo o scoate pe geam(asta nu inseamna ca mi-am condamnat papagalul pe veci la cusca, caci de la vara pleaca fratemeo in Spania de tot si nu mai are cine sa se planga
), oricum nu se omoara cu iesitu, cand o lasam eu, se intorcea inapoi in colivia imediat din proprie initiativa, ca-i lasam usita deschisa.
Si de mancare ce le mai dati? A mea ii innebunita dupa ou, altceva nu prea mananca, de curioasa ii, gusta din orice ii pun dar se limiteaza la gustat, in schimb ou mananca pana crapa
amber,ma pricep la animale,la ingrijirea acestora si fac asa incat sa le fie lor cat mai bine.Am papagali de 15 ani dar am dat-o si eu in bara cu determinarea sexului,drept pentru care am avut 2 fetite.Iar acum Mary(deyseby),mi-a trimis baieteii ei sa formeze cu fetele mele familii.Nu stiu ce sa zic,daca tipa......baietii nu tipa dar nu te lua dupa mine.
Deyseby--->merci mult pt. ajutor ... am sa le pun vitaminele si calciu in apa... si nu am sa ma mai uit mereu in cuib.... iar cu morcovelul... si outul fiert nu cred ca o sa manance ... situ ca morcovel ras le`am dat mereu si nu se atingeau de el... ( si nu numai morcovel si alte legume si fructe )ou fiert nu leam dat niciodata :rusine: liniste pai cred ca au ... numai ca mai vb cu ei din cand in cand ziua ... doar le vb ...nu incerc sa puh mana pe ei... pt ca mai tare ii speri...
Multumesc mult pentru sfaturi Suana si celorlalti :hug: .
O sa mai intru sa va zic cum am rezolvat. Pupici
imi spuneti va rog cum sa pun sunete aici?
Si noi cautam fetita de ceva timp....trebuia sa iau fetita de la Mary acum stau si ma dau cu capu de pereti
Adaugat: 09-04-2010 15:28
A venit bunicul meu in vizita cu perusul ( Miky ) pe care i l.am facut cadou de Craciun ( atunci l.am luat si pe Mango ) si uitati prima lor intalnire cu alt papagal
Adaugat: 09-04-2010 15:33
Si inca doua. Am si filmat erau foarte haiosi cel mic era cu tupeu sa se duca la Mango...Mango se ferea, s.au si alergat p.aici, m.am distrat teribil
2 frumosi sabrina :pup: sa'i traiasca
@bubbles Sunt foarte dragutzei!
Sabrina o sa ai de unde sa iei o fetita mai in toamna. ai mei se calca din nou, ai Suanei la fel, si mai avem si alte perechi dornice de pui. deci ai de unde alege. :k:
Adaugat: 09-04-2010 16:49
imi spuneti va rog cum sa pun sunete aici?
descarci filmuletul pe you-tube si apoi pe forum.
Oho Mary ce vesti bune :heart:
sunt f frumosi bubbles,perusul si nimfa :nimfa: :perus:
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus