5,601

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Si Mango trage de manerul coliviei parca ar vrea sa o ia la plimbare.. smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

5,602

Miky s-a facut foarte frumos,Dany.Chestia cu manerul de sus al coliviei.... se muta si la noi destul de des.Au o placere in a o plimba si a o zdrangani.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

5,603

Ilove, s-a facut forte frumos Miky al tau. fata de cum arata, acum este grasut si cu un penaj super. bravo!

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

5,604

Va multumrsc. :rusine: Acum e mai nebun ca inainte, cam fuge de mine, sa invatat de la perusi, Snowy a invatat de la Candy, nu am avut timp sa o imblanzesc pe ea si uite ce mi-a facut. sad

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

5,605

:cry::) Buna!  ajutati-ma si pe mine:| am 2 nimfe:   :nimfa:Paco si :nimfa: Lolita acum o luna sau imperechiat ...si astept cu nerabdare sa depuna ouale.... dar incep sa cred ca nu o sa mai depuna chiar dak sau imperechiat ( numai de 3-4 orii-am vazut eu in actiune) .... oare de ce?

Compasiunea fata de animale  e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta  ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun.  :fluture: [ >>Mia<<]  :fluture:

5,606

Buna...nu iti pot zice prea multe....sunt cativa aici pe forum care se pricep foarte bine asteapta sfatul lor, dar cuib au? Atat stiu si eu ca le trebuie cuib smile)

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

5,607

Bubbles---> pai da`cum au cuib... a doua zii dupa ce i`am vazut imperechindu-se am fugit sa le iau cuib...si in fiecare zi ma uit un cuib;))................desi sunt cateva semne care ne arata cand se apropie momentul depunerii....

Compasiunea fata de animale  e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta  ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun.  :fluture: [ >>Mia<<]  :fluture:

5,608

Cam mica colivia aia pt ei. hmm

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

5,609

Si Sonny al meu o cam "calareste" pe Ally in special in ultimele 2 saptamani ... ! In special seara in colivie ! Ieri i-am prins in fapt pe usa de la balcon ! Nu stiu ce sa fac ... :wow: totusi ... inca nu sunt pregatita pentru pui ... nu am sa le pun cuib ! Asta e clar ! Poate la anul ... mai vedem noi !
Bun venit Mia si sa-ti traiasca motatii !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

5,610

flyaway70 wrote:

Si Sonny al meu o cam "calareste" pe Ally in special in ultimele 2 saptamani ... ! In special seara in colivie ! Ieri i-am prins in fapt pe usa de la balcon ! Nu stiu ce sa fac ... :wow: totusi ... inca nu sunt pregatita pentru pui ... nu am sa le pun cuib ! Asta e clar ! Poate la anul ... mai vedem noi !
Bun venit Mia si sa-ti traiasca motatii !

bravo tie. ca sa ai pui tre sa fii pregatit din mai multe puncte de vedere. nu doar de moft.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

5,611

Nu pot sa nu anunt marele eveniment.  :sol:  Hanny si Motatul vor forma o familie.......astazi s-au imperecheat. :bravo: Le voi pune cuib si sper din sulfet sa fie bine.Mary si cu mine ,2 soacre,vom supraveghea cu atentie sanatatea si binele lor.Mary,tine-te bine,ca voi avea nevoie de multe sfaturi in continuoare.Vai de mine,ce emotii am,se va umple casa de puiutzi. :wow: :pisica:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

5,612

Hristos a Inviat! Imi pare rau ca nu am mai putut intra pe forum, dar sper ca de acuma inainte sa pot intra mai des. Am avut unele probleme. Motatul meu este bine sanatos, imi canta toata ziua, cate-odata ma zapaceste rau de tot asa imi suna urechile smile). As vrea sa ii iau pereche (femela), dar as vrea de la unul dintre voi pt ca stiu ca sunt ingrijiti bine. Daca aveti puiuti si vreti sa dati dintre ei va rog sa ma anuntati, multumesc

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

5,613

Ramona ce vesti minunate asa ca de sarbatori big_smile

5,614

Sunt pregatita pt. noi puisori...Doar ca acum nu stiu ca sa mai cred ... o sa depuna oua sau nu !!!....a trecut 1luna de cand s`au imperechiat... si Lolita mea :nimfa: nu da semne ca sa`r apropia momentul depuneri....(singurul semn este ca mananca mult din osul de sepie)................si inca ceva eu ii am de 2 luni ... dar inca nu mam apropiatt de ei ... nu vin sa imi stea pe deget:cry: am incercat de multe ori sa ma apropi incet de ei ... dar se speriau foarte tare ... asa ca acum .. stau si vorbesc cu ei .... nu incerc si alta apropiere...            Ajutati-ma!   astept sfaturi de la voi ...:hug:

5,615

Eu il am pe Mango de 3 4 luni si nici mie nu.mi vine pe deget sau chestii de genul...foarte rar il iau sa il mangai sa il pup si sta dar de buna voie nu vine...doar ma intind asa sa il pup si mai sta din cand in cand daca are chef. M.am obisnuit cu el asa...mi.as dori sa fie mai prietenos dar il iubesc asa cum este :heart:

5,616

am uitat sa ma mai povestesc ceva ..........>> astazi aud pe geam un ciripit de pasare ...mai special.. si ma gandesc eu .. " mai sa fie un papagal ceva pe balcon..mmmh:-?.... " si am zis .. ia s privesc eu mai bine ... si .. vad intr-un copac un punct verde... si mam gandit ca sigur e un perus :perus:verde ... am coborat repede joc cu miei ... poate poate.... am vorbit ... am fluierat .... dar nimic...  mia zis o doamna de la blocul acela... ca sar putea sa fie a unei vecine ... si iam zis sa ii spuna vecinei ... sa puna cusca pe balcon ... mia zis ca a incercat sa il prinda .. dar ca nu poate .......             credeti ca exista vreo metoda sa il pot prinde??

Adaugat: 08-04-2010 13:38

Si eu ii iubesc mult si mis foarte dragi .... numai ca mi`as fii dorit sa fie mai prietenosi ... dar poate cu timpul ... o sa fie mai bine ..... de asta ma si gandesc la puisori ... ar fii mai ushor sa ii obisnuiesc cu mine.... :hihi:

5,617

Este o responsabilitate foarte mare....cu puiutii...dar trebuie sa intelegem cu totii ( cei acre avem motzatzi salbatici ) ca ei nu suntt ca perusii...asa sociabili....cu exceptii bineinteles smile

5,618 (edited by suana 08-04-2010 13:05)

mia,din pacate posibilitatea de a prinde o pasare scapata in libertate e destul de mica.De cate ori n-am iesit si eu cu colivia alor mei cand am vazut o nimfa sau un perus......Dar trebuie sa fie extrem de bland si foarte obisnuit cu oamenii sa se apropie.Poti incerca dar .....
Apropo,ai vazut ca s-au imperecheat,dar cuib le-ai pus?

5,619

Suana--> am dar fuga dupa cuib a 2a zi...Ea (Lola ) a intrat in cuib ... a facut curatenie , nu cred ca ia placut bucatile mari de talaj .. si lea dat ea afara .... a aranjat ea cum a vrut ea ... si acum e bine;)).... e multumita de cuib ... :bravo:

5,620

ramona felicitari :bravo:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

5,621

Salut :rusine:
Am vazut ca pe forumul acesta sunt o multime de posesori foarte pasionati de nimfe, si m-am gandit sa ma inscriu si eu.
Eu am de in jur de 3 saptamani o nimfa pe care am primit-o cadou. Mie intuitia imi spune ca-i fetita, dar vreau sa aud parerea voastra. Cica ar avea 6 luni, 7 cu asta care a stat la mine. Nu am noroc sa fie prea prietenoasa, ma ameninta cu ciocul daca vreau sa o ating si fuge daca vreau sa o iau pe deget tongue
La inceput era mai blanduta, ce-i drept am fost si io prea entuziasmata ca sa ma abtin sa nu o iau in mana si sa o bag in bluza s-o cocolosesc. In rest despre personalitatea ei ce sa zic... e destul de activa, mai mult urla decat canta(sunetul ala specific a lor cand aud alte pasari etc ), dar a scos si sunete mai suportabile...  acuma vreau sa ii cumpar o pereche, si dilema mea ii ca nu stiu ce sa fie, fetita sau baiat smile:nimfa:

5,622

Bine ai venit amber! smile ai o nimfa f frumoasa dar eu la nimfe nu ma pricep nu imi pot da seama daca este fetita sau baiat... neutral :bang:
(Vanesa)

5,623

e baiat cred!!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

5,624

Ramona felicitari sper sa fie totul bine si sa ai puiuti sanatosi :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

5,625

amber si eu zic ca e baiat pt ca e aproape la penaj ca si al meu plus ca are bujorii mai pronuntati tongue

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine: