Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
sunt mititei. i-au atras culorile stridente.
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
http://deyseby.sunphoto.ro
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
sunt mititei. i-au atras culorile stridente.
am si eu o mare dilema... am de curand doua nimfe pereche, care au inceput sa stranute, iar de saptamana trecuta am o stare febrila care nu ma mai lasa, iar cineva imi tot spune ca s-ar putea sa fie de la stranutul lor. ma poate lamuri si pe mine cineva daca este sau nu adevarat??
Hristos a inviat! Paste fericit tuturor. Mary este dragoste pura chiar daca are o manifestare un pic anormal pentru unii cel putin pentru mine este perfect normal, sunt foarte frumosi motati pupici multi :pup: :heart: ...
Adaugat: 04-04-2010 14:45
am si eu o mare dilema... am de curand doua nimfe pereche, care au inceput sa stranute, iar de saptamana trecuta am o stare febrila care nu ma mai lasa, iar cineva imi tot spune ca s-ar putea sa fie de la stranutul lor. ma poate lamuri si pe mine cineva daca este sau nu adevarat??
nu cred ca este de la ei, poate este o coincidenta, eventual sa nu ai o alergie la puf sau ceva sau sa fie o raceala...
Papagalii stranuta de obicei nu ca ar fi bolnavi....si care ar fi sansele sa te imbolnavesti de la un papagal? Mi se pare absurd, e pur si simplu o coincidenta starea ta de sanatate sau vorba lui Darius poate esti alergic la puf sau la matreata lor de pe pene...daca papagalii tai mananca si se comporta normal ( canta etc ) nu ai dc sa.ti faci probleme ca ar fi bolnavi...asa srtranuta ei. Asta daca te interesa si de starea lor de sanatate nu numai de a ta
sunt bune ouale pentru nimfe?
de papat sau ce?
miau facut papagali primul pui ce sai fac ca nu prea il pazesc si il lasa asa aiurea ce sa fac
Pai nu-i faci nimic, femela o sa cloceasca dupa al doilea sau al treilea ou, iar un ou chiar daca nu este clocit pe moment, nu se va strica, el rezista timp de 7 zile de la depunere. Succes. :k:
citeste mai cu atentie... era vorba de "pui" nu de "ou"
Sfanta zi a Invierii sa va aduca impacare , liniste sufleteasca si bucurii alaturi de toti cei dragi ! Fie ca jertfa Mantuitorului sa va ajute sa treceti cu bine peste toate incercarile vietii ! HRISTOS A INVIAT !
... Mai bine mai tarziu decat niciodata !
papagali mei au un pui si 3 oua. de pui nu are grija niciunul din parinti doar tatal mai sta cu el in rest nimic ce sa fac?
Adaugat: 05-04-2010 12:09
bai ajutatima ca imi moare puiu
bai ajutatima ca imi moare puiu
uite daca are un pic de gusa. daca nu intra pe ID-ul meu repede.
mai nu iau dat de mancare parintii si dami un pm cu id tau
Foarte mare ajutor Silviu....
Smooke imi pare rau chiar nu ma pricep, dar daca intrii si citesti aici cred ca iti va fi de mare ajutor.... http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … r-de-nimfa succes si asteptam sa ne mai zici ce face
Adaugat: 05-04-2010 16:25
De tine era Mary nevoie... :heart:
intra p mess sa vorbim
Adaugat: 05-04-2010 16:27
deyseby intra p mess sa vorbim rpd
Nu au nicio treaba cu viata vanzatoarele...sunt niste simple vanzatoare si atat si din pacate nici veterinarii nu se prea pricep decat in general nu sunt specializati pe pasari exotice....eu caut de mult unul
Hristos a Inviat!
Adevarat a inviat!PAPAGALI MEI S-AU IMPERECHEAT DETREI ORI IERI SI O DATA ASTAZI!
bianca, la varsta ta e greu sa ai grija de pui.
Adaugat: 06-04-2010 09:10
Stiu, ce vrei sa spui, ma referam doar sa intrebe daca au asa ceva, nu sa iti explice ce si care-i treaba.
habar nu au ce-i cu ei. am trecut prin experienta asta cu primul pui care mi-a murit. mi-au dat mancare moale pt parinti. au zis ca este pt pui. sunt varza majoritateain privianta asta.
Adevarat a inviat!PAPAGALI MEI S-AU IMPERECHEAT DETREI ORI IERI SI O DATA ASTAZI!
inseamna ca sunt ,,harnici"
Miky. :hihi: Nu am mai aparut deloc prin peisaj.
Ce dragut este. :nimfa:
ce comic/a e in prima poza
Asta face zilnic, sta pe cusca hamsterilor si iii streseaza. Il intereseaza mult hamsterii se uita cu o fata la ei de mori de ras, la mine zilnic e show. :hihi:
ce comic/a e in prima poza
da..asa mai faceau si ai mei.
Foarte frumos
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus