5,576

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

sunt mititei. i-au atras culorile stridente.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

5,577

am si eu o mare dilema... am de curand doua nimfe pereche, care au inceput sa stranute, iar de saptamana trecuta am o stare febrila care nu ma mai lasa, iar cineva imi tot spune ca s-ar putea sa fie de la stranutul lor. ma poate lamuri si pe mine cineva daca este sau nu adevarat??

5,578

Hristos a inviat! Paste fericit tuturor. Mary este dragoste pura chiar daca are o manifestare un pic anormal pentru unii cel putin pentru mine este perfect normal, sunt foarte frumosi motati pupici multi :pup: :heart: ...

Adaugat: 04-04-2010 14:45

serghey1969 wrote:

am si eu o mare dilema... am de curand doua nimfe pereche, care au inceput sa stranute, iar de saptamana trecuta am o stare febrila care nu ma mai lasa, iar cineva imi tot spune ca s-ar putea sa fie de la stranutul lor. ma poate lamuri si pe mine cineva daca este sau nu adevarat??

nu cred ca este de la ei, poate este o coincidenta, eventual sa nu ai o alergie la puf sau ceva sau sa fie o raceala...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

5,579

Papagalii stranuta de obicei nu ca ar fi bolnavi....si care ar fi sansele sa te imbolnavesti de la un papagal? Mi se pare absurd, e pur si simplu o coincidenta starea ta de sanatate sau vorba lui Darius poate esti alergic la puf sau la matreata lor de pe pene...daca papagalii tai mananca si se comporta normal ( canta etc ) nu ai dc sa.ti faci probleme ca ar fi bolnavi...asa srtranuta ei. Asta daca te interesa si de starea lor de sanatate nu numai de a ta smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

5,580

sunt bune ouale pentru nimfe?

Daca ai o nimfa poti sa sti ca esti cel/cea mai norocos/norocoasa baiat/fata din lume!!!!!!!

5,581

de papat sau ce? smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

5,582

miau facut papagali primul pui ce sai fac ca nu prea il pazesc si il lasa asa aiurea ce sa fac

Daca viata iti intoarce spatele apuco de fund

5,583

silviu wrote:

Pai nu-i faci nimic, femela o sa cloceasca dupa al doilea sau al treilea ou, iar un ou chiar daca nu este clocit pe moment, nu se va strica, el rezista timp de 7 zile de la depunere. Succes. :k:

citeste mai cu atentie... era vorba de "pui" nu de "ou"

5,584 (edited by flyaway70 05-04-2010 11:08)

Sfanta zi a Invierii sa va aduca impacare , liniste sufleteasca si bucurii alaturi de toti cei dragi ! Fie ca jertfa Mantuitorului sa va ajute sa treceti cu bine peste toate incercarile vietii ! HRISTOS A INVIAT !
... Mai bine mai tarziu decat niciodata ! tongue

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

5,585

papagali mei au un pui si 3 oua. de pui nu are grija niciunul din parinti doar tatal mai sta cu el in rest nimic ce sa fac?

Adaugat: 05-04-2010 12:09

bai ajutatima ca imi moare puiu

5,586

sm00k3 wrote:

bai ajutatima ca imi moare puiu

uite daca are un pic de gusa. daca nu intra pe ID-ul meu repede.

- Mary-

5,587

mai nu iau dat de mancare parintii si dami un pm cu id tau

5,588

Foarte mare ajutor Silviu....
Smooke imi pare rau chiar nu ma pricep, dar daca intrii si citesti aici cred ca iti va fi de mare ajutor.... http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … r-de-nimfa succes si asteptam sa ne mai zici ce face

Adaugat: 05-04-2010 16:25

De tine era Mary nevoie... :heart:

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

5,589

intra p mess sa vorbim

Adaugat: 05-04-2010 16:27

deyseby intra p mess sa vorbim rpd

5,590

Nu au nicio treaba cu viata vanzatoarele...sunt niste simple vanzatoare si atat si din pacate nici veterinarii nu se prea pricep decat in general nu sunt specializati pe pasari exotice....eu  caut de mult unul

5,591

Hristos a Inviat!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

5,592

Adevarat a inviat!PAPAGALI MEI S-AU IMPERECHEAT DETREI ORI IERI SI O DATA ASTAZI!

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

5,593

bianca, la varsta ta e greu sa ai grija de pui.

Adaugat: 06-04-2010 09:10

silviu wrote:

Stiu, ce vrei sa spui, ma referam doar sa intrebe daca au asa ceva, nu sa iti explice ce si care-i treaba. tongue

habar nu au ce-i cu ei. am trecut prin experienta asta cu primul pui care mi-a murit. mi-au dat mancare moale pt parinti. au zis ca este pt pui. sunt varza majoritateain privianta asta.

- Mary-

5,594

biancapoli wrote:

Adevarat a inviat!PAPAGALI MEI S-AU IMPERECHEAT DETREI ORI IERI SI O DATA ASTAZI!

inseamna ca sunt ,,harnici"

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

5,595

Miky. :hihi: Nu am mai aparut deloc prin peisaj.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

5,596

Ce dragut este. :nimfa:

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

5,597

ce comic/a e in prima poza smile

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

5,598

Asta face zilnic, sta pe cusca hamsterilor si iii streseaza. smile Il intereseaza mult hamsterii se uita cu o fata la ei de mori de ras, la mine zilnic e show. :hihi:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

5,599

andreea7 wrote:

ce comic/a e in prima poza smile

da..asa mai faceau si ai mei. smile

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

5,600

Foarte frumos smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi