Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
cat timp are cochitza?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
cat timp are cochitza?
miam luat si eu azi dimineatza o nimfa si am dat perusii deoarece erau fffffffffoarte salbatici.e baiat si are cateva luni. crescatoarea mi zic ca fluiera si spune cochitza cand am ajuns acasa a muscat-o pe mama si a inceput sa cande a fost foarte sociabil deacea l-am lasat afara sa zboare. prima oara a zburat haotic dar dupa acea sa obisnuit. am reuzit sa-i pun mana pe coada dar sa cam enervat ca a facut ca pisica la mine . daca il intreb ceva el da din cap ca da:D
ai inteles?:P
bibipaco si paco fluiera si suiera(face ca pisica/sarpele).te felicit insa ca a fost sociabil de la inceput
ca pisica??? sooooo cute
cum maraie pisica si suiera sarpele
23-08-2008 19:32:36
3vale
Nou venit
ÃŽnregistrat: 23-08-2008
sal am si eu o nimfa si as vrea sa o imblanzesc musca forte tare :sol: :sol: :sol: :sol:
Ajutatzi-ma plzzz
23-08-2008 20:35:51
Bianca
De-al casei
Locaţie: BUCURESTI
ÃŽnregistrat: 03-09-2007
intra aici:
http://www.4animale.ro/imblanzirea-papa … -a175.html
cu alt articol nu cred ca te pot ajuta dar iti pot da cateva sfaturi .
Aceste mesaje au fost mutate de la un alt topic. Latifa
mersi bianca azi i-am facut baie si de frica se tot tragea intrun colt ca sa nu-l und. pana la urma am reusit sa-l ud. inca ceva azi dimineatza a spus cocutza
chiar?super :bravo: .paco canta da mai are pana sa zica Paco
lasa o sa reuseasca el pana la urma
sper
pe al meu lam invatat fluieraturi fluiera frumos da te dispera cu ele :sol:
e scumpica nimfa...e blanda?
vai te te omoara cu dragostea lui
si Paco tipa da doar cand e nemultumit!aimpatic motat
ms era cel mai bland din pet shop si vanzatorul a zis bine ca nu la luat cineva inaintea mea si stie sa dea pupic
Adaugat: 28-08-2008 09:31
si Paco tipa da doar cand e nemultumit!aimpatic motat
da asta fluiera si tipa odata tipa cand e nemultumi si fluiera ca sa se dea mare ca stie si el ceva
ms era cel mai bland din pet shop si vanzatorul a zis bine ca nu la luat cineva inaintea mea si stie sa dea pupic
ce dragut!:love:
ce rasa e lutino?
Adaugat: 28-08-2008 04:13
vreau sa va anunt ceva...a zis primul lui cuvant cat a stat cu matusa mea tot ii repete rodi rodi rodi ca asa o cheama si balbait a zis cuvantul va cand lam auzit am crezut ca o sa mor de fericire:cry::cry::cry: plang de fericire
Adaugat: 28-08-2008 04:24
is inca socata de mor
ce dragut!!lutino e ala cum ai tu.nimfa alba cu capul galben.paco e pied(75%galben,25%gri),grey(gri),white face(alb cu gri),albino(alb complet) si mai era ceva da nu mai tin minte .toate sunt nimfe
Va salut pe toti. Sunt din Bucuresti. Acum o luna m-am trezit cu un papagal in casa. Am constatat ca este o nimfa. Imi pare rau dar asta e singura poza care o mai am cu el. Cum l-am gasit am si cumparat o colivie. Colivia este cam murdara imi cer scuze, dar in fiecare zi ii fac curat si ii sterg betele. Imi era frica inainte pentru ca ma muscat de 3 ori de deget si mi-a dat sangele. Pare ca i se exfoliaza ciocul, ghearele le are mari. Il tin liber in casa. Se pune pe geamurile de la balcon si zboara de la unul la celalalt. Asa isi petrece ziua. In fiecare dimineata la ora 6 incepe si canta, fluiera, ce a invatat si el probabil de la fostul sau stapan. Ii este frica de maini si orice imbracaminte. Cand ma duc sa vorbesc cu el se uita la mainile mele, daca le misc incepe si isi deschide ciocul si chiraie. Am observat ca daca ii fluier se mai linisteste. Duc incet mana spre el si intind degetul se uita la el atent dar nu face nimic. Cine ma ajuta si pe mine ? Nu stiu ce este femela/mascul. Pls help. Va multumesc mult :-*
Adaugat: 29-08-2008 09:40
Daca este batran, se mai poate dresa ? Sau daca ii aduc inca o nimfa, se vor intelege ? Sau alt papagal ? Ms
Adaugat: 30-08-2008 01:31
Va rog frumos ? Biancaaa, sashaaa pe voi v-am retinut, nimeni nu ma ajuta ?
Ce frumos e :pup: .Te-as fi ajutat eu , dar nu ma pricep la nimfe :rusine:
E nevoie de multa rabdare din partea ta!Poate sa fie o nimfa matura care si-a schimbat de curand locuinta si stapanul...iti dai seama ca e traumatizant...Eu zic ca daca ai rabdare in timp poate isi invinge si ea teama si se va apropia de tine!Iti sugerez sa citesti pe site...sunt o gramada de articole despre nimfe...iti vei da seama apoi daca e mascul sau femela si veui descoperi astfel si alte lucruri despre frumusetea ta!Succes!
iti poti da seama si dupa sunete dace e femela sau mascul deoarece masculul fluiera si femela nu
pai inseamna ca este mascul .... ca fluiera face ca toate alea. deci as vrea si eu o femela ....
si daca nu fluiera deloc?Daca e pui?E la sigur fata?
am vazut cum face si fluiera cateodata foarte frumos. zici ca e sonerie sau fluiera normal, si canta :X e dragut chiar daca este batran eu nu ii voi da drumul imi este mila de el, daca ii dau drumu il omoara pasarile de afara
.
din cate am inteles masculii au pata aia orange din obraji mai puternica,iar felmelele o au la culoare un orange mai palid...sper sa nu ma insel
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus