5,426

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

nu m-am gandit niciodata ca sunt asa super nimfele...cred ca am avut si noroc cu Mari dar deja m-au cucerit puiutii astia 2...

LORA & LORD

5,427

cam cat costa o nimfa puiut ? :wis:

5,428

Mari ii da cu 100 lei unul...dar isi merita fiecare banut...sunt pasari deosebite cele luate de la ea :k:

LORA & LORD

5,429

Toata lumea ar trebui sa puna atata pasiune,rabdare si dedicatie pentru cresterea puilor si atunci toti ar fi,cu siguranta,cuminti si dragalasi.Fara sa piste si fara atata stres cauzat de faptul ca incercam sa-i imblanzim.Ionut sunt foarte frumosi,cred si eu ca te-au cucerit.E o adevarata placere sa iei o pasare si sa poti imediat sa te si joci cu ea.Pupam moturile mici...  :pup:

Noi,silverinii ,suntem mai smecheri....  :hihi: De 3 zile dormim tot afara,ni se pare mai cool decat in colivie.

http://i42.tinypic.com/5vzuqh.jpg   :nimfa:

http://i39.tinypic.com/16j2fe1.jpg  :nimfa:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

5,430

Multumesc ptr sfaturi:) .Azi este a doua zi de cand il am si deja mananca, insa tot se zbate si se loveste prin colivie.A scos si niste sunete frumusele.Iata si poze cu Paco al meu.

Adaugat: 24-03-2010 11:31

Multumesc ptr sfaturi:) .Azi este a doua zi de cand il am si deja mananca, insa tot se zbate si se loveste prin colivie.A scos si niste sunete frumusele.Iata si poze cu Paco al meu.

5,431

Salut tuturor ..am  si eu nevoie de niste sfaturi  ..am si eu o nimfa pui (cred)...o sa pun si poze imediat ce fac rost de un aparat...pai ce sa zic ..de cand am luat`o am lasat`o in pace sa se acomodeze asa cum am citit peste tot..bine am mai bagat eu asa degetelu printre gratii dar nu s-a speriat...acum cateva zile i`am deschis usa la colivie sperand ca o sa iasa nimic ea sta postata ore intregi ba langa mancare ba langa apa ...si parca toata ziua doarme ..e f posaca...daca bag mana la ea nu se sperie nu se agita ..cu cat apropii eu incet si subtil degetul la fel se indeparteaza si ea incet si f atenta la deget...am incercat sa ii dau amestecul acela cu ou si morcov mar ..am incercat si separat am incercat si cu castravete..nimic nu vrea ..daca i le pun in recipientul de mancare sta acolo da nu mananca ..i`am pus si niste seminte deasupra amestecului dar a mancat doar semintele ..de ou si restu nu s`a atins ..am incercat sa ii dau si din mana ..insa ii tin mancarea la cioc si ea nici macar nu se misca ...incremeneste ...ba mai mult ma sfideaza intoarce capu.. smile)) e terorista ...cum as putea sa o pacalesc sa manace si ea sanatos .. ? aa si nu prea canta f rar mai scoate un sunet...

5,432

Mary...multumesc pentru apreciere dar fara voi nu reuseam nimic. Si degeaba dau eu sfaturi bune ca pentru Mango unele tot nu imi folosesc mie personal smile e ceva ce nu am mai pomenit....

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

5,433

bubbles wrote:

Mary...multumesc pentru apreciere dar fara voi nu reuseam nimic. Si degeaba dau eu sfaturi bune ca pentru Mango unele tot nu imi folosesc mie personal smile e ceva ce nu am mai pomenit....

smile  smile  tu ca intotdeauna esti nostima. o sa fie si pt tine bune la un moment dat. la mine adultii nici acum nu vin la mine sau sa stea la mangaiat. si ii am de un an si jumate aproape. :sol:  dar ma bucur de ei asa cum sunt. la mine sunt si copii, ma refer la cel mic in mod special, de asta poate le este frica sa vina la mine mai des. de venit vin, dar nu stau la mangaiat.

Adaugat: 24-03-2010 14:26

claudia, daca nimfa ta scoate sunete melodioase este baietel. asa pare. vom vedea mai incolo. :k: oricum este un dragut si-l pupam.

Adaugat: 24-03-2010 14:27

Suana, pupa mama frumosii de Silverini. Bombonel si Silverina. sunt tare scumpei. Ionut ma bucur din suflet ca i-ti plac puii. :k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

5,434

Completam si noi,claudia.......Nimfa e draguta,sa-ti traiasca.Colivia este destul de mica,e mai potrivita pentru perusi.Dar poti aduce completarile de rigoare si s-o lasi mai mult afara cum ti s-a spus deja.Betele de plastic trebuie scoase mai ales cele mici si leaganul ala bun de nimic,oricum nimfa nu incape si nu va sta comod pe ea.Poti sa-i faci tu un balansoar dintr-un lemn legat cu o sarma cu diametrul mai gros.Si macar 2 bete de lemn,nefiind prea mult loc in colivie.Una din bete sa fie pusa asa incat sa ajunga usor la mancare si la apa.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

5,435

nu imi raspunde si mie nimeni ? sad

5,436 (edited by suana 24-03-2010 16:49)

alioja,daca e pui si daca e asa bland cum spui tu,e pacat sa nu-l obisnuiesti cu tine cat mai repede.Nu-i mare bai daca nu papa ou sau morcov acum.Important e sa te ocupi de el,sa vorbesti ,cand esti plecat/plecata sa ii lasi radio mergand.Va iesi din colivie ,incet se va acomoda.Are nevoie e jucarii,mancare buna si multa atentie.Incet se va acomoda,va canta si o sa vezi ca va fi mei vesel.

5,437

Astazi ei stateau pe colive.Mam dus langa ei si am apropiat mana usor langa el si am inceput sa il alint si a stat. :heart: :nimfa: :hug:

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

5,438

Bravo tie ca reusesti sa faci asta... smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

5,439

cateva poze.scz pt neclaritate. big_smile

Adaugat: 24-03-2010 20:18

bubbles wrote:

Bravo tie ca reusesti sa faci asta... smile

multumesc.

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

5,440

Mari...cum erau obisnuiti sa faca baitza motatii?? ca maine trebuie sa ne spalam,sa ajungem frumosi acasa big_smile

foarte frumoase nimfele alexnutzu.

LORA & LORD

5,441

ieri am constatat o prea mare apropiere intre cel nou achizitionat si nimfa mea (au mancat amandoi odata, si-au aranjat penele reciproc, au stat numai unullanga altul)... ei bine astazi nu mai e valabila regula... el incearca sa se apropie, ea insa il refuza, il ciupeste... acum dorm in "scara" big_smile ... nu stiu ce sa cred, oricum au doar 2 zile de cand s-au cunoscut!!! mai atasez si cateva poze

5,442

De ce e apa neagra? neutral

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

5,443

el e ritzi si e f trist...nu`i convine nimic ...cand nu mananca doarme si invers..iar mai nou doarme intr`un picior...da e al meu ..:X ...cat despre dormitu` intr`un picior e vreun fetish ceva..sau e bolnavior la piciorus ?...pe parcursul zilei in rarele momente de miscare prin cusca ..o face normal..insa in seara asta l`am vazut intr`un picior iar cealalta gherutza e ascunsa in puf . ma ajuta si pe mine cineva? a...si imi ziceti si mie daca e pui..ca incep sa am indoieli ... va rog.

5,444

ionutfinch wrote:

Mari...cum erau obisnuiti sa faca baitza motatii?? ca maine trebuie sa ne spalam,sa ajungem frumosi acasa big_smile

foarte frumoase nimfele alexnutzu.

da. eu le-am facut baita de cateva ori cu apa calduta ca erau murdari pe codita. se umpleau de ou si restul. le dadeam mancarea mai moale si se faceau ca niste purcei. deci poti sa le faci baie fara nici o problema. :k:

Adaugat: 24-03-2010 23:08

Mihay, nimfele nu sunt precum perusii. se mai bat din cand in cand. nu e bai. tongue

Adaugat: 24-03-2010 23:09

alioja, nimfa ta este pui de maxim 3 luni. in legatura cu sexul nu pot sa-ti spun prea multe. este mai greu pana la vre-o 6 luni. este o mutatie mai dificila sa zic asa. dar o sa vedem pe parcurs cum se comporta si o sa-ti dai seama.daca tine un piciorus sub pene e ok. nu are nimic asa dorm ei. se simte bine.

- Mary-

5,445

Mersi pentru raspuns deyseby m-ai mai linistit smile:nb:

5,446

alioja wrote:

Mersi pentru raspuns deyseby m-ai mai linistit smile:nb:

cu mare drag. oricum este un scumpel.sau scumpica. este trist deoarece este singurel dintr-o data. dar daca te vei ocupa mai mult de el si vei vorbi blajin o sa fie mai vioi. asta nu inseamna sa-l stresezi, sa-l fortezi sa faca ceva fara ca el sa vrea. este pui si se va acomoda repede.

- Mary-

5,447

vorbesc cu el aproape toata ziua ...dar tot posac e...ba motaie de parca n`a dormit azi-noapte ba brusc i se face foame si se duce sa manance....am incercat de cateva ori sa`l mangaii ...nu se sperie de mana atunci cand o bag in colivie ...se uita atent ...insa daca vreau sa`l ating incearca sa ma ciupeasca..nu a reusit pana acum..probabil pt ca e pui..ma loveste cu ciocu si scoate asa un sunet de avertizare smile) ...nu o sa-l mai deranjez si o sa-i vb in continuare ..sa vedem ce iese big_smile.

5,448

exact asa se comporta si kiki la inceput,in vreo 3-4 zile si-a revenit,acum nu mai sta cuminte 1 minut,deci nu-ti face griji,o sa se obisnuiasca repede.Si eu am zis la fel cu kiki,ca e pui,de aia nu musca tare,cum am auzit ca fac altii,doar ma impingea cu ciocul si acum face la fel cand nu are chef de mangaiat smile sa-ti traiasca,e un/o dulce!

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

5,449 (edited by deyseby 25-03-2010 08:37)

alioja. astea sunt semne bune. el daca doarme in prezenta ta inseamna ca se simte linistit. Si cu mancatul e la fel. nu orice nimfa mananca in prezenta stapanului. mananca pe ascuns si pe fuga. deci sunt semne bune. :k:

- Mary-

5,450

Mari stiu ca trebuie sa se spele...dar cum le pun un castronel cu apa si intra singurei sau trebuie sa ii ud eu cu ceva??? tongue

LORA & LORD