Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
buna buna din nou am si eu o intrebare am citit intr-o revista ca unghiile papagalilor se pot taia este adevarat? ati incercat?
Adaugat: 12-07-2008 05:48
scuze pt poza nu era aia:k: asta era
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
buna buna din nou am si eu o intrebare am citit intr-o revista ca unghiile papagalilor se pot taia este adevarat? ati incercat?
Adaugat: 12-07-2008 05:48
scuze pt poza nu era aia:k: asta era
Asa ma trage si Gino al meu de cercei:D :angel:
Adaugat: 12-07-2008 09:34
poate o sa-i fac si eu o poza sa o bag pe forum cum ma trage de cercei:heart::heart:
Adaugat: 12-07-2008 09:35
:bravo: Gino a inceput sa manance morcooovvv!!!
yupyyy :k:
Adaugat: 12-07-2008 09:37
i-am luat lui Gino un papagal de plstic si ii e frica de el...
Dc oare?:(
sigur ca se pot taia gearele.dute la un veterinar.daca le tai prea tare poate sa curga singe
si coco are un papagal de plastic iar la inceput ii era tare frica de el icerca sa il ciupeasc dar pe parcurs nu ia mai dat importanta nici macar nu se mai uita la el iar de jucarii ii este frica singura jucarie acceptata de ea este un maimutoi cu tepi din silicon cu ala se joaca dar in rest:sol: nimic.....
sigur ca se pot taia gearele.dute la un veterinar.daca le tai prea tare poate sa curga singe
sau ii poti lua bat abraziv si un os de sepie pe care isi toceste gherutele
app de frica de jucarii,si paco are un perus de plastic si adora coada lui .au nevoie de timp de acomodare dar unii papagali nu accepta anumite jucarii si nu trebuie sa-i fortati :k:
Am si eu o intrebare : La Cate zile de la prima inperechere apare primul ousor
Salut sunt marius , sika si am o intrebare , La cate zile dupa fertilizare nimfa mea va depune ousoarele
poti citi urmatoarele articole caci eu una nu mai stiu exact numarul de zile:
http://www.4animale.ro/imperecherea-pap … -a113.html
si ceva ce poate te ajuta pe viitor:
http://www.4animale.ro/imperecherea-pap … -a124.html
http://www.4animale.ro/hranirea-la-mana … -a133.html
ms mult
nu ai pentru ce
salut sunt tot eu ! azi s-au implinit 15 zile de la prima imperechere si s-au imperechat de nenumarate ori si nu stiu ce sa fac si cat sa mai astept
nau pus nici un ou in cuib
RASPUNS:rabdare
20-07-2008 14:19:57
Bianca
De-al casei
sorinjac28 cum zice radu,cel mai indicat ar fi sa iei de la un crescator caci in petshopuri nu gasesti mai mici de 5 luni. acu daca iti iei mascul sau femela e decizia ta caci chiar daca masculul canta si femelele pot :wink:
20-07-2008 15:37:30
Love_Birds
Nou venit
eu stiam ca doar masc canta
20-07-2008 15:38:30
Bianca
De-al casei
sa stii ca exista cazuri(putine dar exista) in care si femelele canta :visslar:
20-07-2008 15:39:35
Love_Birds
Nou venit
eu chiar azi lam dresat pe roki
20-07-2008 15:40:21
Love_Birds
Nou venit
si mai am un papagalpe nume noki care in iraniana noki inseamna cioculet
20-07-2008 15:40:57
Bianca
De-al casei
bravo :wink:
20-07-2008 15:41:12
Love_Birds
Nou venit
si cand bag muzica 50 cent - PIMP incepe sa dea din cap :smile:
20-07-2008 15:42:50
Love_Birds
Nou venit
sorin asteapta 2 luni si o sa ai nimfa de la mine :big_smile:
20-07-2008 15:43:50
Bianca
De-al casei
da,si vreo jumate de an si una de la mine
Aceste mesaje au fost mutate de la un alt topic. Latifa.
da..scuzati :pls:
m-am intors lumeeeeeeeeee!!!!!!!!
da,si? :ironic:
buna..ma numesc sonia s i am si eu 2 nimfe pe iza si angel care sunt lumina ochilor mei..:D
ce scumpici sunt!sa-ti traiasca :bravo:
merci mult
Adaugat: 12-08-2008 07:23
am si eu o intrebare..voi v-ati lasat puiutii singuri vreodata?pt ca eu plec in vacanta 2 sapt si nu pot sa ii iau cu mine..ii las singurei..mancare si apa le va pune cumanta mea insa ei in rest vor sta singurei...oare vor patii c eva daca nu ne vor mai vedea?
va rog dati-mi un sfat
sonia sunt foarte dulcici puiutzii tai! :bravo: sa-tzi traiasca! nu ti-e teama sa-i lasi singuri? cumnata ta stie sa aiba grija de ei?
Eu mi-am mai lasat papagalii singuri de cateva ori...am pus tot asa pe cineva sa vina doar sa le puna mancare si apa...in rest cred ca au fost happy ca le-am lasat si toata camera mea la dispozitie (ce am gasit la intoarcere nu mai conteaza :rusine
)
miam luat si eu azi dimineatza o nimfa si am dat perusii deoarece erau fffffffffoarte salbatici.e baiat si are cateva luni. crescatoarea mi zic ca fluiera si spune cochitza cand am ajuns acasa a muscat-o pe mama si a inceput sa cande a fost foarte sociabil deacea l-am lasat afara sa zboare. prima oara a zburat haotic dar dupa acea sa obisnuit. am reuzit sa-i pun mana pe coada dar sa cam enervat ca a facut ca pisica la mine . daca il intreb ceva el da din cap ca da:D
zooper sa-ti traiasca!!
mersi
e foarte frumushel cochitza! sa-tzi traiasca!
foarte simpatic bibipaco !!SONIA ,singuri nu prea e bine sa-i lasi chiar daca vine cineva sa-i hraneasca.poate reusesti sa-i lasi la cineva ca 2 sapt. e totusi prea mult
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus