501

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

buna buna din nou am si eu o intrebare am citit intr-o revista ca unghiile papagalilor se pot taia este adevarat?  ati incercat?

Adaugat: 12-07-2008 05:48

scuze pt poza nu era aia:k: asta era

502

Asa ma trage si Gino al meu de cercei:D :angel:

Adaugat: 12-07-2008 09:34

poate o sa-i fac si eu  o poza sa o bag pe forum cum ma trage de cercei:heart::heart:

Adaugat: 12-07-2008 09:35

:bravo: Gino a inceput sa manance morcooovvv!!!
yupyyy :k: big_smile

Adaugat: 12-07-2008 09:37

i-am luat lui Gino un papagal de plstic si ii e frica de el...
Dc oare?:(

Nu ca eu sunt cel mai frumos?

503

sigur ca se pot taia gearele.dute la un veterinar.daca le tai prea tare poate sa curga singe

504

si coco are un papagal de plastic iar la inceput ii era tare frica de el icerca sa il ciupeasc dar pe parcurs nu ia mai dat importanta nici macar nu se mai uita la el   iar de jucarii ii este frica singura jucarie acceptata de ea este un maimutoi cu tepi din silicon cu ala se joaca dar in rest:sol:  nimic.....

505

sorinjac28 wrote:

sigur ca se pot taia gearele.dute la un veterinar.daca le tai prea tare poate sa curga singe

sau ii poti lua bat abraziv si un os de sepie pe care isi toceste gherutele wink

app de frica de jucarii,si paco are un perus de plastic si adora coada lui smile .au nevoie de timp de acomodare dar unii papagali nu accepta anumite jucarii si  nu trebuie sa-i fortati :k:

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

506

Am si eu o  intrebare : La Cate zile de la prima inperechere apare primul ousor

<< Eu Sunt Roki un Frumos Mascul de nimfe big_smile

507

Love_Birds wrote:

Salut sunt marius , sika si am o intrebare , La cate zile dupa fertilizare nimfa mea va depune ousoarele

poti citi urmatoarele articole caci eu una nu mai stiu exact numarul de zile:
http://www.4animale.ro/imperecherea-pap … -a113.html

si ceva ce poate te ajuta pe viitor:
http://www.4animale.ro/imperecherea-pap … -a124.html

http://www.4animale.ro/hranirea-la-mana … -a133.html

smile

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

508

ms mult

509

nu ai pentru ce wink

510

salut sunt tot eu ! azi s-au implinit 15 zile de la prima imperechere si s-au imperechat de nenumarate ori si nu stiu ce sa fac si cat sa mai astept

nau pus nici un ou in cuib

511

RASPUNS:rabdare smile

512

20-07-2008 14:19:57
Bianca
    De-al casei

sorinjac28 cum zice radu,cel mai indicat ar fi sa iei de la un crescator caci in petshopuri nu gasesti mai mici de 5 luni. acu daca iti iei mascul sau femela e decizia ta caci chiar daca masculul canta si femelele pot :wink:

20-07-2008 15:37:30
Love_Birds
    Nou venit

eu stiam ca doar masc canta hmm

20-07-2008 15:38:30
Bianca
    De-al casei

sa stii ca exista cazuri(putine dar exista) in care si femelele canta :visslar:

20-07-2008 15:39:35

Love_Birds
    Nou venit

eu chiar azi lam dresat pe roki   cool

20-07-2008 15:40:21

Love_Birds
    Nou venit

si mai am un papagalpe nume noki care in iraniana noki inseamna cioculet

20-07-2008 15:40:57

Bianca
    De-al casei

bravo :wink:

20-07-2008 15:41:12

Love_Birds
    Nou venit

si cand bag muzica 50 cent - PIMP incepe sa dea din cap :smile:

20-07-2008 15:42:50

Love_Birds
    Nou venit

sorin asteapta 2 luni si o sa ai nimfa de la mine :big_smile:

20-07-2008 15:43:50

Bianca
    De-al casei

da,si vreo jumate de an si una de la mine lol

Aceste mesaje au fost mutate de la un alt topic. Latifa.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

513

da..scuzati :pls:

514

m-am intors lumeeeeeeeeee!!!!!!!!

515

da,si? :ironic:

516

buna..ma  numesc  sonia s i  am si  eu 2  nimfe  pe  iza si angel  care  sunt  lumina  ochilor mei..:D

517

ce scumpici sunt!sa-ti traiasca :bravo:

518

merci  mult

Adaugat: 12-08-2008 07:23

am  si  eu o  intrebare..voi  v-ati  lasat  puiutii  singuri vreodata?pt  ca  eu  plec in  vacanta  2  sapt si  nu  pot  sa  ii  iau  cu  mine..ii  las singurei..mancare  si apa  le  va  pune  cumanta  mea  insa  ei in  rest  vor  sta  singurei...oare vor  patii c eva  daca  nu  ne  vor  mai  vedea?
va  rog  dati-mi  un  sfat

519

sonia sunt foarte dulcici puiutzii tai! :bravo: sa-tzi traiasca! nu ti-e teama sa-i lasi singuri? cumnata ta stie sa aiba grija de ei?

520 (edited by Yoana 13-08-2008 21:30)

Eu mi-am mai lasat papagalii singuri de cateva ori...am pus tot asa pe cineva sa vina doar sa le puna mancare si apa...in rest cred ca au fost happy ca le-am lasat si toata camera mea la dispozitie tongue (ce am gasit la intoarcere  nu mai conteaza :rusine wink)

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......

521

miam luat si eu azi dimineatza o nimfa si am dat perusii deoarece erau fffffffffoarte salbatici.e baiat si are cateva luni. crescatoarea mi zic ca fluiera si spune cochitza cand am ajuns acasa a muscat-o pe mama si a inceput sa cande a fost foarte sociabil deacea l-am lasat afara sa zboare. prima oara a zburat haotic dar dupa acea sa obisnuit. am reuzit sa-i pun mana pe coada dar sa cam enervat ca a facut ca pisica la mine . daca il intreb ceva el da din cap ca da:D

522

zooper sa-ti traiasca!!

RIP Nero n.22/9/09-d.24/4/10

523

mersi

524

e foarte frumushel cochitza! sa-tzi traiasca!

525

foarte simpatic bibipaco !!SONIA ,singuri nu prea e bine sa-i lasi chiar daca vine cineva sa-i hraneasca.poate reusesti sa-i lasi la cineva ca 2 sapt. e totusi prea mult hmm