476 (edited by UnderDesire 04-07-2008 17:30)

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

salut. nimfele mele au ramas tot asa, agitate si rele smile
nu am sanse sa le ating fara sa se agite la maxim
am vrut sa le dau drumu` prin casa dar nu au vrut sa iasa din colivie singure. lasasem usita deschisa
in rest.. nu cred ca vor deveni vreodata mai domestice.. sad
se curata toata ziua, mananca, una din ele mai scoate cate un zgomot ocazional si asta e tot
cat despre vorbit.. nici macar de ciripit nu se agita
cea galbena scoate un sunet dar cea gri e cam muta big_smile deschide gura dar nu se aude mai nimic
nu se mai bat. stau impreuna si se uita..
eu nu inteleg pasarile astea.. asa sperioase is?
peste tot unde am citit am citit ca is iubarete, blande.. etc.
ale mele nu sunt asa.

ps. cea gri facea ture stanga-dreapta prin colovie
am schimbat pozitia coliviei si nu mai face asa

477

nu ii placea cum statea colivia.ai citit peste tot asta pentru ca asa e.pentru ca ai pereche ii vei domestici de 2 ori mai greu pentru ca se au unul pe altul si nu au nevoie de tine neutral

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

478

Bianca wrote:
NicuLaura wrote:

Are cineva aici nimfa care vorbeste?

asta nu stiu.........Paco zice ceva de genu: "IIIAAA" smile .credeti ca defapt zice Bia?? :wow:

Poate ca da...ramane de vazut poate...mai tarziu cand o sa zica corect...;)
Gino al meu dor canta...foate frumos..triluri asaaa..dar de vorbit...nu da semne ca l-ar interesa sa spuna ceva:((
dar "iiiaaa" ...ce sa zic...o fi un inceput:D

Nu ca eu sunt cel mai frumos?

479

al meu nu vorbeste dar face ca masina cand da in marsarier

480

smile)

Adaugat: 05-07-2008 02:16

sorinjac28 wrote:

al meu nu vorbeste dar face ca masina cand da in marsarier

de cand il ai?

Adaugat: 05-07-2008 02:18

si...cum il cheama?

481

acesta este BABULAU al meu si BABULICA

482

BABULAU e gri si BABULICA galbena?Sau invers?

483

invers smile .bubulau e baiat si dupa cum pare BABULAU e baiatul(galben) si  BABULICA e fata (gri) smile

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

484

de unde stii?
ii cunosti?
:sol:

485

ii am de 7 luni

Adaugat: 05-07-2008 03:00

ala gri e babulau si ala galben babulica

Adaugat: 05-07-2008 03:01

da

486

deci am ghicit:D

Adaugat: 05-07-2008 05:20

oricum ambii sunt asa de dragalasi...;))
si parca si completeaza unul pe altul la cat de diferit arata ;;) :*:*:*:heart:

487

asa-i smile

488

wink)
:angel:

489

va plac florile mele? nu mai am prea multe,pe celelalte le-am ciugulit !

Adaugat: 09-07-2008 12:30

voi ce le mai dati de mancare in afara de seminte?

490

ce simpatic e :pup: .eu ii mai dau lui paco salata verde  si varza ca altceva nu vrea :bang:

491

Gino nu prea mananca fructe...sau legume...patrunjel mai mananca uneori...mai ales cozi de patrunjel...in schimb,e inebunit dupa galbenus tare de ou fiert(foarte fiert):merci:

Adaugat: 09-07-2008 02:13

si mai mananca asa,si ce am eu in farfurie..macar gusta...este foarte curios:ironic:

Adaugat: 09-07-2008 02:14

:wow:

492

al meu imi mananca si din gura

Adaugat: 09-07-2008 02:50

tu il tii inchis in cusca?

493

hello. tot eu
am plimbat cu masina nimfele. le place. le-am dus la tara intr-o gradina plina cu flori si atata au cantat..
dar tot salbatici sunt. daca ii ating un pic haraie cumva urat. ca pisicile smile
cele mai salbatice pasari nimfele astea.. :d

494

NicuLaura wrote:

si mai mananca asa,si ce am eu in farfurie..macar gusta...este foarte curios:ironic:

smile asa si Paco smile

495

buna buna nu am mai intrat de mult dar vam citit postarile a mea cocolina a inceput sa cante aude prin copaci tot felul de pasari cantand si le imita insa e cam rea daca nea auzit ca ne-am trezit nu mai scapi de ea fara sa o scoti si ma gandesc ce o sa-i fac cand voi pleca in concediu va rezista ea fara sa o scot afa
ra din colivie am la cine sa o las dar nu cred ca o va scoate , e mai greu sa o convingi sa intre inapoi:sol:
:sol:   in schimb ne pupa mananca din gura e imposibil sa mananci ceva si sa te vada  :pls: va pupic

Adaugat: 10-07-2008 12:19

cocolina nu mananca decat sminte daca ii dau altceva nu mananca prefaera sa stea nemancata:bleah: am incercat cu detoate patrunjel salata oua dar nimic:(   . singura o mai las cand sunt la sevici (lucrez in ture si de noapte)  dar nu stiu ce o sa faca cand voi fi in concediu nu stau decat 5 zile dar.....   ce pareri aveti

496

Foarte frumoasa cocolina :pup:

497

simpatica pitica wink !exact asa face si Paco tipa sa-l scot afara si apoi uita sa mai intre inapoi :bang: .intr-o zi ii era fff foame si sete da sa-l tai ca tot nu intra,i le-am adus eu la cioc.o poti lasa la cineva caci nu prea cred ca va agrea sa stea singura 5 zile :wow: .stii Paco a stat o zi jumate singur si nu a mancat nimic :wow: .si de atunci nu il mai las singur.du-o la cineva si daca face galagie spunei sa o acopere cu un cearceaf sau o patura colivia (papagalul sa mai poata respira! smile )

498

alissa wrote:

buna buna nu am mai intrat de mult dar vam citit postarile a mea cocolina a inceput sa cante aude prin copaci tot felul de pasari cantand si le imita insa e cam rea daca nea auzit ca ne-am trezit nu mai scapi de ea fara sa o scoti si ma gandesc ce o sa-i fac cand voi pleca in concediu va rezista ea fara sa o scot afa
ra din colivie am la cine sa o las dar nu cred ca o va scoate , e mai greu sa o convingi sa intre inapoi:sol:
:sol:   in schimb ne pupa mananca din gura e imposibil sa mananci ceva si sa te vada  :pls: va pupic

ce "imprimeu" frumos are! sa-tzi traiasca!

499

si Paco cand il scot pe balcon vin porumbeii si vrabiile la el si incepe sa cante :heart:

500

pai sa vedem a mea in afara de seminte,nisip si coaja de ou ne fiarta mai mananca o groaza de fructe si legume precum: salata,varza dar sa nu fie batrana (tare),dovlecei,castravete,cortofii cruzi,ardei gras ,mar,piersica,caisa si alune sau arahide ne sarate.si mai vreau sa incerc sa vad daca mananca:morcov,rosii,para,struguri,portocala, ou fiert si paine integrala.aaaaaaaaaaaaa si am uitat sa va spun ca mai papa patrunjel,leustean si frunze de la morcov, iar de cand ii dau fructe si legume nu prea mai papa seminte cum manca inainte si in plus s-a facut cat un vultur de parca zici ca are vreo 3-4 ani si saracuta nu are nici un an.