4,926

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Gata merci mult am inteles big_smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,927

Pun si eu uin filmulet cu o nimfa foarte draguta :heart:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LhjbazNuqvs[/youtube]

Adaugat: 24-02-2010 21:09

Asta este o alta versiune dar este putin mai ruginita
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j-TT4ZTLVLA&feature=related[/youtube]

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

4,928

deyseby wrote:

da Flo. ar trebui sa tipe. ale mele asa fac.

Eu le-am pus in repetate filmulete de pe youtube si nu au tipat. Doar stateau atente si se uitau spre sursa de sunet.
Reactia lor este diferita in functie ce sex?

4,929 (edited by deyseby 25-02-2010 11:36)

nu. este la fel. si baietii si fetele tipa atunci cand aud alte pasari sau nimfe. posibil ca baietii sa cante , daca nimfa de pe calculator canta.  oricum eu cred ca sunt inca prea mici sa reactioneze intr-un fel . ele sunt mirate si atat. eu am un pui de 4 luni care nu reactioneaza la nimfele de pe yuotube. dar imita pe cei mari la cantat.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,930

Deyseby ai un PM.mersi

4,931

:cry: :nimfa: am o problema foarte grava....cocolina face oua dar nu sunt fertile si mi-e frica sa nu moara....va rog datimi un sfat va rog :pls:

Adaugat: 25-02-2010 19:39

acum 2 saptamania a facut 4 oua iar acum a mai facut 2 si nici macar nu sau calcat hmm :cry:

4,932

Pai lasa-le acolo, ca daca le scoti ii faci mai mult rau, las-o sa le coloceasca. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,933

deyseby wrote:

sper sa va placa.

chiar nu este un baietel valabila pt mn?

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

4,934 (edited by deyseby 26-02-2010 08:58)

nimfa185 wrote:
deyseby wrote:

sper sa va placa.

chiar nu este un baietel valabila pt mn?

deocamdata nu. toti sunt promisi. vedem daca renunta cineva pe parcurs.

Adaugat: 26-02-2010 08:53

cosmy wrote:

acum 2 saptamania a facut 4 oua iar acum a mai facut 2 si nici macar nu sau calcat hmm :cry:

lasa-i outele acolo doua saptamani sa le cloceasca ei in legea lor. tu oferale conditiile normale pt aceasta perioada. sa nu le lpseasca calciul, vitaminele din apa ,os de sepia simplu, branzica de vaca nesarata. ou fiert tare si morcov ras . nu fructe si legume apoase. in rest lasa-i pe ei sa faca ce vor. nu-i scoate fortat din cuib sau de pe oua si dupa 2 saptamani de clocit, poti arunca ouale. nu mai repede. vor depune din nou si se va epuiza la maxim. sa aiba si un castronel cu apa la indemana lor sa faca baita. cand clocesc au nevoie de imbaiere.

- Mary-

4,935

M-am gandit sa-i iau un baietel la emmy big_smile dar ma intrebam daka nu o sa se certe sau sa il atace.. .vreun sfat.. :idee:  :nimfa:

4,936

Da e geniala si mie imi place de mor big_smile :heart:  :heart: :nimfa:

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,937

multumesc si emmy la fel :hihi:  :hug: :pup:

4,938 (edited by flyaway70 26-02-2010 20:47)

Emmy e o scumpica ! Pupam cioculetul micut ! :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

4,939

Mango a inceput sa imi roada un raft...cum il conving sa nu il mai roada neutral ca nu.l pot lasa inchis in colivie...si tot acolo se duce...

4,940

smile pune un material,ceva pe raftul ala...ca altfel,daca l-a luat in vizor,nu vad ce altceva ai putea face smile

^ :heart: Ello :heart: ^

4,941

Fa si tu ca Suana ... Pune coltare la tot ... !!! smile smile tongue

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

4,942

Am incercat... neutral a luat.o razna roade tot ce prinde!

Adaugat: 26-02-2010 22:00

:k: da imi blindez camera cum ar fi smile

4,943

La mine tocurile de la usi , boxa (noroc ca e una mica , mai mult de decor si are colant pe ea) , un sirag de clopotei (din plastic destul de moale ) de la Craciun pe care l-am lasat sa-l faca praf , peretii ... si multe altele ... acum nu-mi mai aduc aminte ! smile smile  Oricum in vara vreau sa redecorez si sa zugravesc ... smile

4,944

bubbles wrote:

Mango a inceput sa imi roada un raft...cum il conving sa nu il mai roada neutral ca nu.l pot lasa inchis in colivie...si tot acolo se duce...

pai spunei asa "mango numai roade raftul ca te mananc ai inteles" asta ii spui big_smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

4,945

Da saracu'...nu intelege un om dar un animalut.. smile)

4,946 (edited by biancadumi 26-02-2010 22:28)

da,si eu l-as manca pe Mango...hmmm ce gustos o fii :ironic: (glm) e un dulce (dulce,fff dulce ...miami smile ) pupici pt distrugatorul de mobile (sau poate vrea sa isi aranjeze casa cum vrea el ...mai stii...poate o fii un tamplar bun smile )

- Bianca

4,947

smile smile A fost buna asta. Deci chiar nu ma gandeam ca o sa am probleme de genul asta, nu am avut cu cainele am cu el. Mama a facut o criza deja smile)

4,948 (edited by suana 26-02-2010 22:52)

Si eu am improvizat,pe langa canturile metalice.La partea de sus a biroului n-am pus si evident Alexi le-a ochit.Si am gasit cateva sevetele brodate si le-am pus de o parte si de alta.Cred ca se si vad in poza de la calculator cu Alexi.S-a uitat ea si a vazut ca nu mai e rost de ros si s-a lasat pagubasa.Normal ca tot acolo se va duce,a dat de ,,gust'' asa ca trebuie sa pui ceva acolo,sa acoperi si sa-i distragi atentia.Interesant,ale mele fete(nimfe) inca nu mi-au ros nimic.Cu exceptia peretelui din spatele coliviei.
emmy e o frumoasa,perlata asa,sa-ti traiasca.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,949

bubbles wrote:

Am incercat... neutral a luat.o razna roade tot ce prinde!

punei cateva crengute de copac frustifer. pe colivie. sunt si jucarii de lemn cu bca de cumparat si rod din aia. asa au ai mei si rod. nu prea se apuca de mobila. mai mult de icoane si flori. dar stau langa ei cand sunt pe afara.

- Mary-

4,950

Emmy e o frumusica .... eu le-am pus crengi de alun si mar si nu mai au treabacu mobila .....

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture: