4,626

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Multumesc :pup:

Adaugat: 07-02-2010 19:47

Nimfa sunt foarte frumosi :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,627

Cosmy, felicitari pt oute :bravo: ..sper sa reuseasca toate :heart:
Nimfa185, Paco al tau e un scump :heart: ...fratior cu Angel cumva hmm ? Mary ne poate spune :floare:
Laura, ai niste nebunei f. scumpi :heart: ..sa-ti traiasca :bravo: !

P.S: Si Angel canta la fel :hihi:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

4,628

ce frumoase nimfe. Cosmina te felicit ca ai oute si ca ai grija de nimfe. se vede ca sunt libere de capul  lor. eu zic sa te bucuri de cate oute ai, numai sa fie fertile. ca daca ai 8 oute si ies 2 pui tot degeaba . fetita depune multe oute si  consuma mult calciu si vitamine . pune castronel cu apa calduta (ca de vara) in colivie sau langa, daca sunt liberi. out fiert zilnic, chiar daca nu are inca puii scosi ,are nevoie de out si mancare pt nimfe buna , nu la kg. nu le da verdeata sau fructe si legume in perioada asta. ei oricum vor face moale pana cand cresc puii mari. daca le mai dai si fructe sau legume o sa fie fecalele si mai moi. morcov e bine sa-i dai. asta mai strange la burtica. atat. nu-i stresa. este foarte important. eu de cate ori m-am bagat la cuib si am schimbat talasul, de fiecare data parintii mi-au lasat puii. asa ca mare grija. la mine Perluta nu suporta asta. :k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,629

deyseby wrote:

ce frumoase nimfe. Cosmina te felicit ca ai oute si ca ai grija de nimfe. se vede ca sunt libere de capul  lor. eu zic sa te bucuri de cate oute ai, numai sa fie fertile. ca daca ai 8 oute si ies 2 pui tot degeaba . fetita depune multe oute si  consuma mult calciu si vitamine . pune castronel cu apa calduta (ca de vara) in colivie sau langa, daca sunt liberi. out fiert zilnic, chiar daca nu are inca puii scosi ,are nevoie de out si mancare pt nimfe buna , nu la kg. nu le da verdeata sau fructe si legume in perioada asta. ei oricum vor face moale pana cand cresc puii mari. daca le mai dai si fructe sau legume o sa fie fecalele si mai moi. morcov e bine sa-i dai. asta mai strange la burtica. atat. nu-i stresa. este foarte important. eu de cate ori m-am bagat la cuib si am schimbat talasul, de fiecare data parintii mi-au lasat puii. asa ca mare grija. la mine Perluta nu suporta asta. :k:

ei nu mananca outz fiert sad sunt mofturosi.Deabia i-a invatat tata sa pape morcovel.Daca o vedeati pe cocolina asta vara era portocalie pe cioc :nimfa: smile

4,630 (edited by necunoscuta 08-02-2010 12:10)

Oferit cadou.. :lma:   
O mandrie de baiat. :nimfa:

Simo

4,631

Cosmina sa iti iasa din toate outele puisori ....
Necunoscuta nu inteleg mesajul tau... vrei sa il oferi cadou?

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,632

Cosmina ma bucur sa vad ca si parintii tai se ocupa de nimfe. o sa manance out cu siguranta. oul este hrana de baza pt pui. la mine ii hraneste cateodata numai cu ou si sunt destul de mari si frumosi. au de toate in colivie.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,633

ella_costan wrote:

Cosmina sa iti iasa din toate outele puisori ....
Necunoscuta nu inteleg mesajul tau... vrei sa il oferi cadou?

nuu big_smile ... l-a primit cadou :angel:

4,634

Am revenit si noi cu forte proaspete printre prietenii nostrii de pe forum :hug:

Adaugat: 08-02-2010 16:28

Aici ne uscam dupa baitza si ne iubeam :heart: :nimfa:

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,635

I-ai taiat unghiile? ce frumos e. :heart: Sa-ti traiasca.
@Mary la ce varsta are loc prima naparlire la nimfe? big_smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,636

Nu i le.am taiat...asa e din nastere nu are niste unghiutse sad Merci mult. Si tie toate animalutsele

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,637

Pe-o parte e bine ca nu mai trebuiesc taiate. :caine:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,638

Are probleme la agatat...ii e mai greu..

4,639

Au. neutral Ai vreun bat care sa-i toceasca ghearele prin colivie? hmm Ma gandeam poate din cauza asta nu-i cresc. De cand il ai?

4,640

Il am de o luna jumate sa zic. E un bat in afara coliviei dar nu prea sta pe el. Dar se vede ca nu ii cresc adica arata ca si cum ar fi ciuntite. Mi.a zis omu de la care l.am luat ca asa s.a nascut si cica se mai intampla..

4,641

Cam ciudat. hmm Important e sa fie sanatos. :heart:

4,642 (edited by alexnutzu 08-02-2010 17:38)

asa il pup si eu pe al meu si sta...cum sta la bubbles......

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

4,643

La mine a fost ceva inedit pentru ca in rest e un zapacit si un salbatic smile) l.am tinut o ora in brate l.am mangaiat si pe deget l.am pus eu. A doua oara nu a mai mers figura smile)

Adaugat: 08-02-2010 17:40

Apropo de naparlire astept si eu raspuns de la Mary ca prea lasa multe pene al meu. Doar cand ii dau picaturi din acelea Multivitaminco nu prea ii cad dar taramentu merge o data pe luna timp de o saptamana...in rest...stam si colectionam pene de prin casa :wow:

4,644

Va salut pe toti. am si eu 2 :nimfa: atat de dragalase + 5 ouadar cred ca o sa mai astept unu

cel gri se numeste Rey si el a fost primul papagal cand am fost la magazin mama a vrut sa imi ia perus a zis ca asta e prea tont  deoarece statea acolo si nu scotea nici un zgomot dar pana la urma mi la luat si dupa la sfarsitul veri mam trezit dupa ce am venit din vacanta cu inca unu cel galben si o cheama Jeni ia era sa si fuga o data pe geam noroc ca nu a apucat si acum ei au 5 oua mici si dragalase

4,645

Bine ai venit! Foarte frumosi motatii tai. Sa.ti traiasca! Ce varsta au?

4,646

sa sti ca nu stiu ce varsta au dar de cand iam luat din magazin cel galben are un an si implineste 2 vara asta care urmeaza si cel gri are 1 an si il inplineste pe al 2 de pasti

4,647

In ultima poza este o colivie rotunda nu? sper ca nu in colivia aia ii tii, pt ca e foarte mica pt nimfe, eu intr-o asemenea colivie tin doi perusi.

4,648

nu colivia aceia am avut-o inainte sa apara cel galben

4,649

Asta e bine. :k:

Mr Cheliuta si doi piticoti la datorie. :caine: :nimfa: :perus: :perus:

4,650

asa tu erai cu celiuta ca am mai citit forumul dar azi miam facut cont nu gaseam o img in care i se vede cheliuta