Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Multumesc :pup:
Adaugat: 07-02-2010 19:47
Nimfa sunt foarte frumosi :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Multumesc :pup:
Adaugat: 07-02-2010 19:47
Nimfa sunt foarte frumosi :pup:
Cosmy, felicitari pt oute :bravo: ..sper sa reuseasca toate :heart:
Nimfa185, Paco al tau e un scump :heart: ...fratior cu Angel cumva ? Mary ne poate spune :floare:
Laura, ai niste nebunei f. scumpi :heart: ..sa-ti traiasca :bravo: !
P.S: Si Angel canta la fel :hihi:
ce frumoase nimfe. Cosmina te felicit ca ai oute si ca ai grija de nimfe. se vede ca sunt libere de capul lor. eu zic sa te bucuri de cate oute ai, numai sa fie fertile. ca daca ai 8 oute si ies 2 pui tot degeaba . fetita depune multe oute si consuma mult calciu si vitamine . pune castronel cu apa calduta (ca de vara) in colivie sau langa, daca sunt liberi. out fiert zilnic, chiar daca nu are inca puii scosi ,are nevoie de out si mancare pt nimfe buna , nu la kg. nu le da verdeata sau fructe si legume in perioada asta. ei oricum vor face moale pana cand cresc puii mari. daca le mai dai si fructe sau legume o sa fie fecalele si mai moi. morcov e bine sa-i dai. asta mai strange la burtica. atat. nu-i stresa. este foarte important. eu de cate ori m-am bagat la cuib si am schimbat talasul, de fiecare data parintii mi-au lasat puii. asa ca mare grija. la mine Perluta nu suporta asta. :k:
ce frumoase nimfe. Cosmina te felicit ca ai oute si ca ai grija de nimfe. se vede ca sunt libere de capul lor. eu zic sa te bucuri de cate oute ai, numai sa fie fertile. ca daca ai 8 oute si ies 2 pui tot degeaba . fetita depune multe oute si consuma mult calciu si vitamine . pune castronel cu apa calduta (ca de vara) in colivie sau langa, daca sunt liberi. out fiert zilnic, chiar daca nu are inca puii scosi ,are nevoie de out si mancare pt nimfe buna , nu la kg. nu le da verdeata sau fructe si legume in perioada asta. ei oricum vor face moale pana cand cresc puii mari. daca le mai dai si fructe sau legume o sa fie fecalele si mai moi. morcov e bine sa-i dai. asta mai strange la burtica. atat. nu-i stresa. este foarte important. eu de cate ori m-am bagat la cuib si am schimbat talasul, de fiecare data parintii mi-au lasat puii. asa ca mare grija. la mine Perluta nu suporta asta. :k:
ei nu mananca outz fiert sunt mofturosi.Deabia i-a invatat tata sa pape morcovel.Daca o vedeati pe cocolina asta vara era portocalie pe cioc :nimfa:
Oferit cadou.. :lma:
O mandrie de baiat. :nimfa:
Cosmina sa iti iasa din toate outele puisori ....
Necunoscuta nu inteleg mesajul tau... vrei sa il oferi cadou?
Cosmina ma bucur sa vad ca si parintii tai se ocupa de nimfe. o sa manance out cu siguranta. oul este hrana de baza pt pui. la mine ii hraneste cateodata numai cu ou si sunt destul de mari si frumosi. au de toate in colivie.
Cosmina sa iti iasa din toate outele puisori ....
Necunoscuta nu inteleg mesajul tau... vrei sa il oferi cadou?
nuu ... l-a primit cadou :angel:
Am revenit si noi cu forte proaspete printre prietenii nostrii de pe forum :hug:
Adaugat: 08-02-2010 16:28
Aici ne uscam dupa baitza si ne iubeam :heart: :nimfa:
I-ai taiat unghiile? ce frumos e. :heart: Sa-ti traiasca.
@Mary la ce varsta are loc prima naparlire la nimfe?
Nu i le.am taiat...asa e din nastere nu are niste unghiutse Merci mult. Si tie toate animalutsele
Pe-o parte e bine ca nu mai trebuiesc taiate. :caine:
Are probleme la agatat...ii e mai greu..
Au. Ai vreun bat care sa-i toceasca ghearele prin colivie?
Ma gandeam poate din cauza asta nu-i cresc. De cand il ai?
Il am de o luna jumate sa zic. E un bat in afara coliviei dar nu prea sta pe el. Dar se vede ca nu ii cresc adica arata ca si cum ar fi ciuntite. Mi.a zis omu de la care l.am luat ca asa s.a nascut si cica se mai intampla..
Cam ciudat. Important e sa fie sanatos. :heart:
asa il pup si eu pe al meu si sta...cum sta la bubbles......
La mine a fost ceva inedit pentru ca in rest e un zapacit si un salbatic ) l.am tinut o ora in brate l.am mangaiat si pe deget l.am pus eu. A doua oara nu a mai mers figura
)
Adaugat: 08-02-2010 17:40
Apropo de naparlire astept si eu raspuns de la Mary ca prea lasa multe pene al meu. Doar cand ii dau picaturi din acelea Multivitaminco nu prea ii cad dar taramentu merge o data pe luna timp de o saptamana...in rest...stam si colectionam pene de prin casa :wow:
Va salut pe toti. am si eu 2 :nimfa: atat de dragalase + 5 ouadar cred ca o sa mai astept unu
cel gri se numeste Rey si el a fost primul papagal cand am fost la magazin mama a vrut sa imi ia perus a zis ca asta e prea tont deoarece statea acolo si nu scotea nici un zgomot dar pana la urma mi la luat si dupa la sfarsitul veri mam trezit dupa ce am venit din vacanta cu inca unu cel galben si o cheama Jeni ia era sa si fuga o data pe geam noroc ca nu a apucat si acum ei au 5 oua mici si dragalase
Bine ai venit! Foarte frumosi motatii tai. Sa.ti traiasca! Ce varsta au?
sa sti ca nu stiu ce varsta au dar de cand iam luat din magazin cel galben are un an si implineste 2 vara asta care urmeaza si cel gri are 1 an si il inplineste pe al 2 de pasti
In ultima poza este o colivie rotunda nu? sper ca nu in colivia aia ii tii, pt ca e foarte mica pt nimfe, eu intr-o asemenea colivie tin doi perusi.
nu colivia aceia am avut-o inainte sa apara cel galben
Asta e bine. :k:
Mr Cheliuta si doi piticoti la datorie. :caine: :nimfa: :perus: :perus:
asa tu erai cu celiuta ca am mai citit forumul dar azi miam facut cont nu gaseam o img in care i se vede cheliuta
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus