Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
mihai da e baiat :k:
de unde stii?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
mihai da e baiat :k:
de unde stii?
pt ca stiu ca se vede de pe coada sper sa nu ma insel..
AStia suntem noi. :heart: :nimfa:
he he ce scumpik e si ce seamana asta :nimfa: cu el leit :heart: :pisica:
Sunteti foarte draguti Dany sa iti traiasca :nimfa:
Multumim. :caine:
Bianca seamana, numai ca asta :nimfa: e mai gras. Dar ho ca il ajunge Miky pe el :heart: ma ingrijoreaa ca nu prea iese din colivie, Snowy si Candy stau numai pe afara si zboara ca disperatii, el doar se uita la ei, dar imi place ca (,) canta toata ziua. :caine:
Ramona, e superba nimfa aia :heart: :heart: :heart:
Didi, nu stiam ca ai o nimfa. E tare dulce. Sa-ti traiasca! :pup:
frumosi sunt toti motatii. Mihay nimfa asta din poze este baietel sigur. chiar daca intr-o poza are dungulite pe codita, alea dispar sau au disparut deja. :k: . Ilove arata mult mai bine nimfa ta. Suana e super o fetita alba. dar nu pui. dar asta vb noi in particular. e mai bine. altfel se apuca si altii de pe alte forumuri sa cumpere inaintea mea winter . :vaca:
Ilove arata mult mai bine nimfa ta.
Nu-i asa? :heart: E un scump, toata ziua canta. :heart:
hai sa va arat ce au facut motatii mei astazi cu tati . Mago urmareste ce e mai nou la televizor, Mptatul ma analizeaza pe mine si se jaca impreuna pe tati. :nimfa: :buzz:
Sunt niste scumpi :heart: sa-ti traiasca :pup: :nimfa:
Sunt niste scumpi :heart: sa-ti traiasca :pup: :nimfa:
multumesc. :pup:
deyseby cat dureza dela cat iei un papagal nou pana cand fac pui.fetita a mai fost cu un baiat tot grey ca Poli.
deyseby cat dureza dela cat iei un papagal nou pana cand fac pui.fetita a mai fost cu un baiat tot grey ca Poli.
sicer nu-ti recomand sa ai pui. o sa fie un chin pentru ei. esti prea mica sa poti avea grija de pui si parinti.
si Mary ,mai adauga ca are o cusca mult prea mika pt a reproduce o pereche
salutare... este foarte frumos acel motat alb, nici nu am vazut chiar asa alb...
foarte frumoase pozele deyseby pupici la toti :heart: ...
Ramona e superba femela alba ... exact ca un ingeras :heart:
Toti motatii sunt superbie... :pup:
pai o sa cumpar o colivie mai mare(sau o voliera )!strang bani !am putin dar...(42 de lei )gestul conteaza
Nu cred ca o sa fi in stare sa ai grija de pui...nici eu nu ma simt in stare si am 13 ani ! E fff. greu...o sa-i chinui! Chiar daca le iei colivie mare/voliera, au nevoie de anumite conditii...daca va trebui sa-i hranesti la mana, vei fi in stare? O sa ai timp sa le dai mancare diversificata tot timpul, sa le asiguri surse de calciu, igiena la maxim etc. ? Asta este un subiect mai delicat...nu orice e in stare...
Nici eu nu sunt in stare si am 19 )
Mai ales ca am si scoala ..si lupt macar pentru premiul 2 :furios: ...am scazut semestrul asta
..clasa a 7-a e f. grea :cry: ! Daca n-as fi ocupata cu scoala m-as ocupa cu tot dragul de puiuti, daca era sa am :heart: ..iti trebuie si timp pentru ei :sol: !
Mama ce n.as da sa fiu clasa a 7-a iar....cu siguranta as avea mai mult timp pentru Mango
Sa zic si eu ca am 40 si treaba mea de ani si nici eu nu o sa-i lasa sa faca pui? Pt. ca stiu ca nu le pot acorda tot timpul meu, toata grija de care ar avea nevoie? E o mare responsabilitate.
pai o sa cumpar o colivie mai mare(sau o voliera )!strang bani !am putin dar...(42 de lei )gestul conteaza
de acum nu o sa mai scriu nimic despre imperecherea nimfelor pe forum. se vede ca marea majoritate au facut un hobby din asta si ca vor mortis sa aiba pui. ti-am zis bianca, nu poti avea pui. e greu. nu este nevoie numai de o colivie mai mare. ai nevoie de seminte de calitate si nu din alea la kg. semintele pe care le cumpar eu perechilor cu pui sunt 11 ron 1 kg, ovomix care este 18 ron punga, calciu 3,5 ron, vitamine 17,5 ron, ou fiert zilnic si mancare moale pentru nimfe la 12,50 punguta de 300 de grame. asta pe luna. te descurci? punem cam 65 de ron in mare. deci stai linistita ca nu e pt tine asta. o sa ai la timpul potrivit. si la cat de mult tipa puii non stop o sa le dai drumul si lor pe geam. :sol:
Deyseby, ai luat o hotarare inteleapta :k:. Toata lumea vrea pui crescuti la mana, deoarece sunt mai blanzi. Dar ce raspundere inseamna, ce cheltuiala, asta nu pune nimeni la socoteala .
De asta prefer sa stau deoparte, si sa nu comentez, ca uneori asa ma mananca degetele :furios:.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus