4,526

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

mihay28 baiatu meu este exact ca al tau..este baiat al tau,nu?

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

4,527

alexnutzu wrote:

E fata. tongue

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,528

sa iti traiasca:sanatate:....

4,529

alexnutzu wrote:

e fata big_smile ... si sunt sigur 100 % ...

4,530

Mango canta deci stau linistita smile)

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,531

Si Angel canta de mama focului smile ...pot sa stau linistita big_smile !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

4,532

Poate ma lumineaza si pe mine cineva de faza cu dezechilibratu....ca nu m.am linistit.

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,533

Iusty wrote:

Si Angel canta de mama focului smile ...pot sa stau linistita big_smile !

Si inca ce frumos!!!! :heart: :heart: :pup::wis: :rusine: big_smile

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

4,534

bubbles wrote:

Poate ma lumineaza si pe mine cineva de faza cu dezechilibratu....ca nu m.am linistit.

Am inteles ca da din aripi si circula pe bat,parca ar fi dezechilibrat.Se mai joaca si ei dar avand in vedere ca e si liber,deci isi poate exersa zborul si intinde aripile.....Face des asta?

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,535

mihay poti sa stergi ochii nimfei tale cu ceai de musetel caldut. nu fierbinte. asa face si Bombonel si acum e bine. l-am sters o sapatamana in fiecare zi si e bine.   :nb:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,536 (edited by suana 31-01-2010 11:47)

Va salutam si noi....

http://i45.tinypic.com/30vm05i.jpg  :heart: :nimfa:

http://i49.tinypic.com/2zhqtdu.jpg  :heart: :nimfa:

Cred ca nu scapam de o marire de familie.Am gasit nimfe complet albe,o frumusete,dar sunt inca pui.In plus am gasit o fetita whiteface pentru Mary,sa vedem ce zice ,sa nu trebuiasca sa ma despart de Silverina,pentru care am promisiuni de un baietel tot whiteface.Sau sa vad daca o sa iau un pui alb. :ironic: Am cateva combinatii sper sa-mi reuseasca. :pls:  :bravo:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

4,537

suana wrote:
bubbles wrote:

Am inteles ca da din aripi si circula pe bat,parca ar fi dezechilibrat.Se mai joaca si ei dar avand in vedere ca e si liber,deci isi poate exersa zborul si intinde aripile.....Face des asta?

O singura data l.am vazut sa se dezechilibreze asa...de zburat nu prea mai zboara, iese din colivie dar sta pe langa ea sau pe ea. Azi in schimb a zburat in toata casa si e ok....Merci de raspuns :pup:

Adaugat: 31-01-2010 12:56

suana wrote:

Va salutam si noi....

http://i45.tinypic.com/30vm05i.jpg  :heart: :nimfa:

http://i49.tinypic.com/2zhqtdu.jpg  :heart: :nimfa:

Cred ca nu scapam de o marire de familie.Am gasit nimfe complet albe,o frumusete,dar sunt inca pui.In plus am gasit o fetita whiteface pentru Mary,sa vedem ce zice ,sa nu trebuiasca sa ma despart de Silverina,pentru care am promisiuni de un baietel tot whiteface.Sau sa vad daca o sa iau un pui alb. :ironic: Am cateva combinatii sper sa-mi reuseasca. :pls:  :bravo:

Ne inscriem deja pe lista la pui? smile) Ca la Mary deja e plina lista poate am mai mult noroc aici :merci: ...fetita alba complet pentru Mango cred ca ar arata foarte frumos :rusine:

4,538

cum observ ca nimfele mele s-au imperecheat?

4,539 (edited by suana 31-01-2010 13:46)

Sabrina,ma bucur ca nu e motiv de ingrijorare.Si ai mei fac asa,cand vor ceva.....sa iasa din colivie sau umblu la vreo punga si stiu ca e ceva de capatat.Sau daca se lasa in jos poate sa fi intrat si in perioada de calduri.Puiutii albi vor fi disponibili peste vreo 2 saptamani,sunt minunati.Tare ma tenteaza.Ieri am vazut la piata o fetita whiteface ,e mai mult cu gri si cu putin alb.Si am mai vorbit si cu prietenii mei care imi pot face rost de un mascul sau o femela ca Silver.Sa vedem ce zice si Mary.

Cred ca e unul din parinti.....e o bijuterie.
http://i50.tinypic.com/6p20ro.jpg

4,540

Doamne cat este de superb big_smile VAI ce mi.as dorii o fetita albaaa. Pe aici nu am vazut...alb cu gri dapoi alba complet...

4,541

vaaai Ramona parca ar fii un mik ingeras :angel: e superb

- Bianca

4,542

Am ramas in legatura cu cel acre are puiutzii albi si ma suna cand pot fi dati.Nu stiu exact cati pui are dar daca sigur vrei pot sa intreb.Poate sa-i duca oriunde in tara ,asa am inteles.

4,543

Ramona e superb cel alb si eu mi-as dori unul dar poate numai pe la vara big_smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,544

ce frumos e cel alb:)!!!

4,545

alex nu poti stii doar daca ii vezi.In momentul impereherii scot niste suntete ca niste soricei.Deci va trebui sa-i urmaresti mai mult timp....
Sunt foarte frumosi cei albi,de fapt toti sunt frumosi,acestia fiind mai aparte poate ,pentru ca sunt mai rari.

4,546

pai scot sunete ca niste soricei...mersi

4,547

pozele care trebuia sa va arat ieri

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

4,548

hai ca asta cred ca e baiat ??? :wow:

Adaugat: 31-01-2010 20:05

... aici cand era pui big_smile

4,549

Ramona, cel al e superb :wow: :wow: , ce mi-as lua un puiut alb smile :heart: :nimfa:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

4,550

mihai da e baiat :k:

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==