Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
mihay28 baiatu meu este exact ca al tau..este baiat al tau,nu?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
E fata.
sa iti traiasca:sanatate:....
e fata ... si sunt sigur 100 % ...
Mango canta deci stau linistita )
Poate ma lumineaza si pe mine cineva de faza cu dezechilibratu....ca nu m.am linistit.
Si Angel canta de mama focului
...pot sa stau linistita
!
Si inca ce frumos!!!! :heart: :heart: :pup::wis: :rusine:
Poate ma lumineaza si pe mine cineva de faza cu dezechilibratu....ca nu m.am linistit.
Am inteles ca da din aripi si circula pe bat,parca ar fi dezechilibrat.Se mai joaca si ei dar avand in vedere ca e si liber,deci isi poate exersa zborul si intinde aripile.....Face des asta?
mihay poti sa stergi ochii nimfei tale cu ceai de musetel caldut. nu fierbinte. asa face si Bombonel si acum e bine. l-am sters o sapatamana in fiecare zi si e bine. :nb:
Va salutam si noi....
:heart: :nimfa:
Cred ca nu scapam de o marire de familie.Am gasit nimfe complet albe,o frumusete,dar sunt inca pui.In plus am gasit o fetita whiteface pentru Mary,sa vedem ce zice ,sa nu trebuiasca sa ma despart de Silverina,pentru care am promisiuni de un baietel tot whiteface.Sau sa vad daca o sa iau un pui alb. :ironic: Am cateva combinatii sper sa-mi reuseasca. :pls: :bravo:
bubbles wrote:Poate ma lumineaza si pe mine cineva de faza cu dezechilibratu....ca nu m.am linistit.
Am inteles ca da din aripi si circula pe bat,parca ar fi dezechilibrat.Se mai joaca si ei dar avand in vedere ca e si liber,deci isi poate exersa zborul si intinde aripile.....Face des asta?
O singura data l.am vazut sa se dezechilibreze asa...de zburat nu prea mai zboara, iese din colivie dar sta pe langa ea sau pe ea. Azi in schimb a zburat in toata casa si e ok....Merci de raspuns :pup:
Adaugat: 31-01-2010 12:56
Va salutam si noi....
Cred ca nu scapam de o marire de familie.Am gasit nimfe complet albe,o frumusete,dar sunt inca pui.In plus am gasit o fetita whiteface pentru Mary,sa vedem ce zice ,sa nu trebuiasca sa ma despart de Silverina,pentru care am promisiuni de un baietel tot whiteface.Sau sa vad daca o sa iau un pui alb. :ironic: Am cateva combinatii sper sa-mi reuseasca. :pls: :bravo:
Ne inscriem deja pe lista la pui? ) Ca la Mary deja e plina lista poate am mai mult noroc aici :merci: ...fetita alba complet pentru Mango cred ca ar arata foarte frumos :rusine:
cum observ ca nimfele mele s-au imperecheat?
Sabrina,ma bucur ca nu e motiv de ingrijorare.Si ai mei fac asa,cand vor ceva.....sa iasa din colivie sau umblu la vreo punga si stiu ca e ceva de capatat.Sau daca se lasa in jos poate sa fi intrat si in perioada de calduri.Puiutii albi vor fi disponibili peste vreo 2 saptamani,sunt minunati.Tare ma tenteaza.Ieri am vazut la piata o fetita whiteface ,e mai mult cu gri si cu putin alb.Si am mai vorbit si cu prietenii mei care imi pot face rost de un mascul sau o femela ca Silver.Sa vedem ce zice si Mary.
Cred ca e unul din parinti.....e o bijuterie.
Doamne cat este de superb VAI ce mi.as dorii o fetita albaaa. Pe aici nu am vazut...alb cu gri dapoi alba complet...
vaaai Ramona parca ar fii un mik ingeras :angel: e superb
Am ramas in legatura cu cel acre are puiutzii albi si ma suna cand pot fi dati.Nu stiu exact cati pui are dar daca sigur vrei pot sa intreb.Poate sa-i duca oriunde in tara ,asa am inteles.
Ramona e superb cel alb si eu mi-as dori unul dar poate numai pe la vara
ce frumos e cel alb:)!!!
alex nu poti stii doar daca ii vezi.In momentul impereherii scot niste suntete ca niste soricei.Deci va trebui sa-i urmaresti mai mult timp....
Sunt foarte frumosi cei albi,de fapt toti sunt frumosi,acestia fiind mai aparte poate ,pentru ca sunt mai rari.
pai scot sunete ca niste soricei...mersi
pozele care trebuia sa va arat ieri
hai ca asta cred ca e baiat ??? :wow:
Adaugat: 31-01-2010 20:05
... aici cand era pui
mihai da e baiat :k:
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus