Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
*confused face*
:wow: 2 ani de zile am crezut ca-i baiat. - oricum il/o strigam ''iubita''
Multumesc.
Gaga & Beebo
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
*confused face*
:wow: 2 ani de zile am crezut ca-i baiat. - oricum il/o strigam ''iubita''
Multumesc.
Bun venit evulsive.Si eu tind sa cred ca e fetita daca tipa.Si faptul ca isi scutura capul la numite sunete....reactioneatza la o anumita frecventa pe care ii deranjeaza.Scartaitul se poate sa fie de la cioc cand si-l scrasneste dupa ce mananca sau inainte de culcare sau e posibil sa fie in calduri si atunci face ca un soricel si isi arcuieste spatele,ridicandu-si codita.Daca ii iei partener avand in vedere ca este obisnuit cu voi,da ,vor forma o pereche dar nu te va uita .Iar mascului o sa invete dupa ea,o s-o copieze in tot ce face.Sa-ti traiasca motzata.
PS:un sfat,cred ca parintii nimfei tale ar trebui sa inceteze cu imperecheatul asta excesiv,in scurt timp vor fi faorte epuizate.La un interval de 3-4 luni sa tot faci pui,e grav.
Ma ajuta si pe mine cineva cu ce am scris mai sus. va rog
Bun venit evulsive.Si eu tind sa cred ca e fetita daca tipa.Si faptul ca isi scutura capul la numite sunete....reactioneatza la o anumita frecventa pe care ii deranjeaza.Scartaitul se poate sa fie de la cioc cand si-l scrasneste dupa ce mananca sau inainte de culcare sau e posibil sa fie in calduri si atunci face ca un soricel si isi arcuieste spatele,ridicandu-si codita.Daca ii iei partener avand in vedere ca este obisnuit cu voi,da ,vor forma o pereche dar nu te va uita .Iar mascului o sa invete dupa ea,o s-o copieze in tot ce face.Sa-ti traiasca motzata.
PS:un sfat,cred ca parintii nimfei tale ar trebui sa inceteze cu imperecheatul asta excesiv,in scurt timp vor fi faorte epuizate.La un interval de 3-4 luni sa tot faci pui,e grav.
Mersi de reply.
Papagalul meu tocmai a adunat hartiute si si-a facut cuib in birou.
Cand am zis scartaie, nu m-am referit la scrasneste , m-am referit la sunetul.. unei usi de exemplu. Cred ca partea cu soricelul se potriveste mai bine
.
Iar despre parintii lui.. mama lui a murit acum 2 luni. Nu stiu de ce, presupun ca era mai batrana. Bunica mea a incercat sa ii ia alta fata dar tatal nimfei mele o bate. Acum stau in colivii separate si se iubesc platonic.
buna ziua imi pare rau ca nam mai postat dar am ramas fara net, vroiam sa va spun ca paco e fetita am sa va pun poze mai incolo
bine ai venit evulsive! daca tipa si a facut un cuib in bitou nu mai are rost sa ne batem capu este cu siguranta fata si intra in perioada de imperechere de aceea are acest comportament ciudat cu biroul pt ea acum biroul este cuib...
deyseby ma bucur foarte mult pt noul nostru venit pupici multi la toti si dorim mult noroc si la ceilalti ce sunt pe drum spre noi si tie si parintilor va doresc multa putere si sanatate ca veti avea cu toti de munca...
gabyzu culoarea dejectilor sa schimbat deoarece acel bloc de minerale banuiesc ca este alb si daca manca destul de mult se schimba culoarea dar nu trebuie sa iti faci griji, deci acel baiat de acum este fata. am o intrebare are partener ?
Lasati oanemii sa le dea batoane pasarilor...
..ca sa le omoare! E cel mai prost sfat...batoanele astea sunt PLINE de chimicale...si eu as spune tuturor ca batoanele astea nu sunt bune de nimic. Vitakraft e o firma f. buna, dar nu inteleg cum pot face asemenea "gunoaie" pt. pasari, si pt. hamsteri, iepuri etc.! Au existat cazuri cand pasaroii au murit din cauza acestor "delicatese" .
Mary, ma bucur sa aud ca a iesit deja un puiut. Sper sa reuseasca toti. P.S: acuma inteleg de ce Angel e INNEBUNIT dupa semintele de floarea-soarelui
...cand ii pun mancare proaspata in trocutza, primele seminte pe care le mananca sunt, logic, semintele de floarea-soarelui
!
Adaugat: 29-01-2010 16:35
Evulsive, nimfulina ta e tare scumpica :heart:
Sabrina, si Angel se uita asa si isi ridica creasta...inseamna ca e curios ...se uita la ceva cu atentie...Angel se uita asa la lampa (cand e aprinsa) si la oglinda
!
Evulsive...Mango arata identic cu al tau si e baiat :wow:
Adaugat: 29-01-2010 19:11
App de Mango m.a speriat rau azi :wow: Nu isi mai tinea echilibru pe bara in colivie parea ca vine in cap, a deschis aripile si dadea din ele ( i.a cazut si o pana LUNGA) si cand se plimba pe bara efectiv se dezechilibra.... :cry:
Evulsive bine ai venit e foarte frumoasa fetita ta...
Si inca ceva.nimfa mea care era baiat a facut pana acum 4 oua
data viitoare sa-mi dai dreptate. ti-am zis ca e fata de la inceput. dar nu contrazicem testul adn . poate o sa-i cumperi partener. :k:
Hey, mersi pentru complimente.
Intr-adevar Mango seamana cu ..nimfa mea (Ii trebuie un nume nou..de fata). Si eu, initial, am crezut ca este baiat dar se pare ca se comporta ''feminin''.
Asta nu o sa-mi schimbe atitudinea fata de ea, doar ca sunt un pic socata.
Urmatorul pas este sa-i iau un partener..bine ca nu i-am luat fata.. atunci situatia se complica si mai rau.
Ah si trebuie sa o invat sa-si faca baie.. nu-i place apa.
Identic Micky al meu. :heart: Numai ca Micky e mai neingrijit pt ca este luat din pet shop, oricum isi revine el dupa naparlire, face pene frumoase si stralucitoare. :heart:
Ieri cand am venit de la scoala m-am sperita, pt ca l-am vazut rosu pe cioc, am crezut ca e sange cand ma uit mai atent ii pusese mama sfecla rosie, se facuse ca un porc pe cioculet.
era asa dulcic. :heart:
Eu sper sa nu aflu cand i.oi lua lui Mango fetita ca si Mango e fetita ) cu toate ca imi canta toata ziua dar cine stie...:D greu cu lutino astia
Mersi deyseby.aviz celor care for teste adn sa stea in banca lor,sunt o prostie.da intradevar blocul este de culoare alb.partener nu are,companie ii mai tine si perusul cand e singurica.
Concert pentru pisica :wow:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jbpUTprLHEU[/youtube]
I-am aratat nimfei mele video-ul asta si se pare ca detesta orice fluieraturi si pupaturi.
Este cuidata..
Are cineva vreo idee cum sa o fac sa se impace cu sunetele?
PS: Daca ii spun 2 fraze si doar un cuvant in ele este ''iubita'' isi scutura capul cand il aude.
evulsie sa-ti traiasca fetita. eu ti-as sugera sa lasi nimfa sa-ti depuna oute acolo unde isi face ea cuibul si sa le cloceasca o saptamana dupa care sa le scoti. sa nu-i schimbi locul, sa nu-i scoti outele si sa o lasi pe ea sa se descurce. sa aiba os de sepia simplu fara fructe sau alte arome, vitamine si mancare buna. e foarte important sa nu-i lipseasca astea. altfel o sa-si piarda tot calciul si o sa se epuizeze. mama ei o fi murit de la epuizare daca a depus 2 ani la rand oute din 3 in 3 luni.
Adaugat: 29-01-2010 23:11
ilove sa-ti traiasca motatul .sper sa-l poti recupera in totalitae. mie nu-mi plac ochii si narile lui. tinete de el cat poti. :k:
Evulsive...Mango arata identic cu al tau si e baiat :wow:
eheee...si nimfa mea e identica cu ale voastre si .. e FATA ...deci greu sa ti dai seama ce e dupa infatisare la aceasta mutatie :wow:
bubbles wrote:Evulsive...Mango arata identic cu al tau si e baiat :wow:
eheee...si nimfa mea e identica cu ale voastre si .. e FATA
...deci greu sa ti dai seama ce e dupa infatisare la aceasta mutatie :wow:
singura diferenta este ca baietii canta si fetele nu. :blb: . daca va uitati atent ve-ti vedea ca pe aripi au bulinute si pe coada dungulite. se vad greu dar se vad. bafta! va poate spune Nimfa185 ca stie cum.
am gasit la cineva un mascul nimfa in varsta de 2 ani si nu as vrea sa-l ratez si pe asta ... nimfa mea are 1 an si nu stiu daca cei doi se vor intelege, avand in vedere diferenta de varsta.. va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi... maine o sa pun si poze ca o sa-mi trimita respectivul! Mentionez ca eu as dori sa optin si ousoare in urma "casatoriei" ... :ok: ... stiu ca va fi greu dar daca le ofer toate conditiile poate reusesc ... :angel:
am gasit la cineva un mascul nimfa in varsta de 2 ani si nu as vrea sa-l ratez si pe asta
... nimfa mea are 1 an si nu stiu daca cei doi se vor intelege, avand in vedere diferenta de varsta.. va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi... maine o sa pun si poze ca o sa-mi trimita respectivul! Mentionez ca eu as dori sa optin si ousoare in urma "casatoriei" ... :ok: ... stiu ca va fi greu dar daca le ofer toate conditiile poate reusesc ... :angel:
e bine daca e mai mare4 decat ea. era mai dificil faca era pui. :k:
multumesc deyseby... maine am sa pun si cateva poze daca o sa primesc sa vezi si tu exemplarul sa ti dai si o parere in privinta sexului...domnul sustine ca e baiat..ramane de vazut.. cea care am postat poze cu ea cu cateva pagini in urma s-a dovedit a fi fata, cum ai spus si tu de altfel ) .. ca am fost cu ea si am intrebat un crescator
Mihai, Dany aveti niste scumpi .... :pup:
ilove sa-ti traiasca motatul .sper sa-l poti recupera in totalitae. mie nu-mi plac ochii si narile lui. tinete de el cat poti. :k:
Ochii lui cam bat spre rosu. :wow:
nimfulina mea....
Adaugat: 30-01-2010 13:01
nimfa mea cred ca a prins curent sau ceva de genul... ochiul drept parca il are lacrimat si are ceva galben in el... si in jurul lui parca nici nu mai are puf ca la ochiul stang... ce sa-i fac ca habar n-am ?
si eu am avut problema asta si nu cred ca este de la curent ci ia intrat puf in ochi dar ii va trece in timp si oricum daca arpins curent sa nu o mai ti in curent sa ai grija si pupici este foarte dragutza la fel ca toti motzati de aici pupici la toti pe cioculete :heart: :pup: ...
deyseby ce se mai aude de la tine cu puisorii ?
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus