426

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

sa stii ca nu am dat mult pe colivie 150 acum 2 - 3 ani

427

Mi se pare putin la cat de mare e :rusine:

428

ce cusca mare!!

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

429

si mie la fel
bianca si ma mai plang de ce nu iese din colivie;):P

430

de ce oare? smile .i-ai una mai mica ca sigur o sa iasa tongue

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

431

smile

432 (edited by suana 18-06-2008 17:46)

Unii sunt afara.....altii isi asteapta randul:)Le dau drumul separat ,pentru ca micutza perus e cam rautza si ii tot pisca de mot pe cei mari.Asa ca am impacat ambele tabere,sa nu fie certuri:))

http://i30.tinypic.com/34q477k.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

433

saracu motz smile

434

ce rai sunt perusii!uite ce le fac in ciuda nimfelor ca ei sunt afara si ele nu smile

435

am revenit=)

Adaugat: 19-06-2008 10:19

suana ce tii nimfele inchise?

436

le da drmumul pe rand sa nu se bata smile .
P.S:ce scumpik e dragutul tau !!

437

ce frumos e :angel:
ce-mi place motzu ala smile

438

da chiar!nu prea ii plac pozele nu? tongue

439 (edited by suana 19-06-2008 21:15)

Nu tin nimfele inchise tot timpul,doar,asa cum am spus,le dau drumul pe rand,sa nu fie necajite de micutza perus.Ca sa vezi cat de bine se simt afara,o sa mai pun niste poze:)

http://i31.tinypic.com/6gle13.jpg

http://i25.tinypic.com/n1cbqx.jpg

http://i26.tinypic.com/5nrcpg.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

440

ooooo ce alintati tongue !!asa si Paco smile

441

ai mei tot agitati is
asa ca ieri i-am prins... big_smile
fug de deget, fug de orice
cat timp i-am tinut in mana au incercat incontinuu sa ciupeasca..

offf...

442

prinzandu-i ii sperii.lasa-i sa se linisteasca.

443

as dori sa stiu si eu mai multe despre nimfe m i-am achizitionat de curand o pereche si  pentru inceput as dori sa ii fac sa devina cat mai prietenosi

444

Buna Coszminel! Eu am avut o nimfa mascul, timp de 8 ani de zile...pot sa ti spun ca sunt cei mai tandri papagali de pe pamant, fara nici un pic de exagerare! Se pot imblanzi super usor, pt ca adora sa fie iubiti de stapan, si sa iubeasca, iar cand se ataseaza de acesta, ramane fidel pe veci! Este un minunat companion, plin de afectiune, care iti va face clipele petrecute alaturi de el, momente de neuitat! Ca toti papagalii, nimfele au si ele ...tabieturile lor:) le place enorm sa fie scarpinate pe obrajori, dupa ceafa, in motisor..asa se imprietenesc f repede cu stapanii lor...dc sunt pereche, cum spui tu, nu prea sunt mari sanse sa fie prietenosi prea repede cu tine, deoarece nimfele sunt fidele pe viata perechilor, si cand au una, de regula, interactioneaza f putin cu stapanul...de aceea(e un act de egoism!) se recomanda, pt cei care doresc prietenia totala a companionului, sa se achizitioneze numai unul, de preferat mascul, pt ca masculii sunt cei mai usor de imblanzit si au o deschidere totala fata de stapan...incearca totusi sa i scarpini pe amandoi in colivia lor, ca sa nu simta diferente, sa i alinti, sa le vorbesti tot timpul, si mai ales sa interactionezi cu amandoi...de regula, nimfele tin f mult la pereche, iar stapanul, aproape intotdeauna, trece pe ultimul loc...totusi, nu te descuraja..orice se poate cu multa dragoste! succes!

Adaugat: 28-06-2008 12:33

Suana, ce dulci sunt nimfele tale...:heart: peruseii intr adevar sunt rautzi...nimfele sunt cunoscute ca fiind papagalii cei mai adaptabili la ...alti tovarasi de colivie...eu am gazduit temporar un perusel, pe vremea cand traia iubitul meu ( o nimfa superba!), si spre surprinderea mea, peruselul il sacaia tot timpul pe papi al meu, desi nu imparteau aceeasi...galerie:D...acesta, cu gentilete, il evita, zburand in bratele noastre...poate ar trebui separati, ma gandesc...totusi...orice are o limita:D

Adaugat: 28-06-2008 12:40

Bianca, mi ai trezit amintiri triste..a doua nimfa de pe youtube, seamana f mult cu papi al meu...pe care l am avut 8 ani...si el fluiera (e caracteristic tuturor masculilor!) si in special, fluiera la gherutza lui...era asa dulce...asta pe langa multe multe altele...de fapt nici nu mi vine sa cred ca a fost ...papagalutz..era de fapt un "mic omuletz" pt ca avea un sufletzel MARE! Pupaturi dulci tuturor nimfelor voastre!

there is no love, like parrot love!

445

carmen (radu)....asa frumos ai vorbit de nimfe incat ma gandesc sa imi iau si eu una..poate poate am norocul sa se atatseze de mine!ai mei,oz si liza sunt doi salbatici tongue...imi doresc si eu putina atentie wink big_smile

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......

446

Iti multumesc Yoanna! Am vorbit cu cea mai mare dragoste si sinceritate! Intr adevar, nimfele te invata ce e dragostea adevarata, ti o daruiesc si nu asteapta sa primeasca inapoi...sunt ca si niste catelusi, se multumesc sa fie in preajma fiintei iubite. Dc te hotarasti, iti recomand cu cea mai mare seriozitate, sa mergi la un crescator, sa pui ochii pe un MASCUL, sa il analizezi cu atentie, cateva zile la rand dk se poate, sa vezi penajul, ochii, etc...si mai ales, sa fie PUI. Si dk indeplineste conditiile, nu sta pe ganduri! Nici o clipa nu vei regreta! Dk pot sa ti fiu de folos cu ceva, oricand, cu dragoste, iti voi raspunde. Carmen

Adaugat: 28-06-2008 04:38

si, Yoanna, din experienta mea, nimfele cele mai minunate sunt cele gri cu creasta galbena, asa cum sunt pe filmuletele puse de Bianca. Sunt mai cu "viata" ca sa zic asa...temperamentale..cele galbene si albe sunt f firavioare ca si constitutie fizica si par mai...neajutorate...nu i lege, dar de regula, cam asa este! Cu drag!

there is no love, like parrot love!

447

da sa stii ca zilelea astea am fost pana la un pet si ma uitam la nimfe...si chiar cele gri imi plac mai mult...acuma nu stiu daca aici la mine in baia mare as gasi un crescator...cainii sunt preferatii mei,ca ziceai ca e ca un catelus..numai ca din pacate stau la apartament si ai mei nu accepta un catel,si ce-i drept eu inca nu am posibilitatea sa imi iau catelul care mi-l doresc,dar sunt sigura ca in viitorul apropiat o sa am unul wink

Adaugat: 28-06-2008 05:54

sunt si singura la parinti...si probabil ca de aia simt nevoia de un companion iubitor smile wink...cand eram mai mica nu am simtit niciodata nevoia sau sa imi doresc frati,acum insa constientizez ca "nu ar fi rau" smile

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......

448

Buna...M-am uitat un pic pe forumul "Despre nimfe" si mi-a placut
Asa ca m-am hotarat sa intram si noi (eu si nimfa mea Gino) pe el:D...

apropos...cum pot sa pun si eu poze cu Gino pe forum?

Multzumesc

Adaugat: 28-06-2008 09:53

el este Gino

Adaugat: 28-06-2008 09:54

-

Nu ca eu sunt cel mai frumos?

449

Foarte frumoasa nimfa ta NicuLaura sa-ti traiasca :sanatate: !

450

Va place si de el?

Adaugat: 28-06-2008 10:08

merci...merci

Nu ca eu sunt cel mai frumos?