4,451

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

suana wrote:

E interesant ca are mai mult gri pe fata.Bombonel are fata alba.....  :heart:

da si Puf la fel. este aceea-si mutati ca si Silver . Bombonel este mutatia pura. winterfage. Silver si Puf sunt winter pied.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,452

Sa vedem ce hoaratase mihay.Ar fi pacat sa piarda o asemnea comoara de baiat.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,453

suana wrote:

Sa vedem ce hoaratase mihay.Ar fi pacat sa piarda o asemnea comoara de baiat.

normal. astept cu sufletul la gura sa vad cand il ia. o sa avem doi Bombonei pe forum  smile  .

- Mary-

4,454 (edited by iloveanimals 25-01-2010 18:24)

Pff Silviu, la cat te chinuii asa mai bine iei din hornbach la jumatate de pret fata de cele din pet shop. tongue cat dai pe materiale sai sa o construiesti atat dai si pe una gata facuta. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,455

Ciufulitu' meu :heart:

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,456

Pufulit si rasfatzat.Pupici....  :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

4,457

Multumim pupici si vouaa la toata familia :heart: :pup:

Adaugat: 25-01-2010 18:59

Ce stiti de betele alea modulare pentru colivie ...care se ansambleaza din bucati in diferite forme. Presupun ca sunt din plastic nu? M.ar incanta ideea dar nu prea rezolv nimic daca sunt din plastic, ca nu imi vine sa dau plactic pentru plastic

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,458

Sau tzurtzuri....:D la ce e afara acum....:D

4,459

Despre privirea asta vorbeam smile)

4,460

Lasati oanemii sa le dea batoane pasarilor.Ai spus odata AJUNGE! nu trebuie sa spui asta la fiecare membru care are un baton in colivie .E evervant pune-ti la semnatura n u dati batoane pasarilor ,daca vrei atat de mult sa insisti pe subiectul asta.
Sabrina este foarte dulce nimful tau :heart:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

4,461

sabrina, baniesc ca pe pereti a desenat Mango... smile smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,462

Sabrina este foarte dragutz motatul tau big_smile si Alex face privirea asta dulce big_smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,463

monyxme wrote:

Lasati oanemii sa le dea batoane pasarilor.Ai spus odata AJUNGE! nu trebuie sa spui asta la fiecare membru care are un baton in colivie .E evervant pune-ti la semnatura n u dati batoane pasarilor ,daca vrei atat de mult sa insisti pe subiectul asta.
Sabrina este foarte dulce nimful tau :heart:

presupun ca poza este facut mai demult. nu este recenta. nu are nimic daca zice la toata lumea in parte. o face cu intentie buna. nu rea.

Adaugat: 25-01-2010 22:46

bubbles. e foarte frumusel motatul. se vede ca este fericit si alintat. parca e si grasun un pic. :k:  smile

- Mary-

4,464

Batonul ala e acolo de mult numai are nicio treaba cu el. Avea un bat langa el pt a ajunge, acum batul acela este in afara coliviei. L.am legat asa de bn k nu mai pot sa il deznod. L.am scos acum cu un cutit. Nu va mai agitati big_smile ca oricum de cand a dat de gustul batoanelor facute in casa numai mananca altceva...Si de grasan nush cat o fi era un pic infoiat. Si peretii sunt desenati de cand eram mica smile)

4,465

Sabrina e o dulce ... si cred ca ai luat decizia potrivita de ai face cadou o fetita ....

Ramona mireasa ta e o scumpa ....

Pupici la toti :pup: :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,466

nici acum nu am reusit sa mi iau baietel.. inca mai caut... cel whiteface s'a dat :cry:

4,467

Ce pacat mihay,era asa frumos baietelul.

4,468

pacat ca sa dat acela whiteface sa dat era atat de frumos, dar nu ocnteaza ce mutatie are ci doar ca este si el sau ea un sufletel mic care are nevoie de dragostea noastra si noi de a lor , si sunt sigur ca ii vei gasi o pereche...
dar dece sa ii iei un baiat sa stii ca unul dintre ei va lua comportament de fata si sunt sigur ca nu iti va placea ca baietelul tau sa nu mai cante sa nu mai fie cum era inainte; sfatul meu iai fata deoarece nu vor face oua daca nu le vei pune cuib si o sa iti placa sa aibe o fata imprejurul lui deoarece isi va face fel de fel de triluri pentru ea si cu siguranta nu te va uita pe tine din contra o va face si pe ea sa se apropie de tine...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

4,469

big_smile Ideea era ca eu mai vroiam alta specie in principiu...dar oricum am decis ca ii iau lui Mango fetita...sunt pe lista de asteptare la outele lui Mary :bravo:

4,470

smile ma descurc eu

4,471

bubbles wrote:

smile ma descurc eu

sa fie sanatosi cu totii. :k:

- Mary-

4,472

La cine te referi?:D Scuze dar sunt foarte ametita. Eu si Mango suntem in sesiune smile)

4,473

bubbles wrote:

La cine te referi?:D Scuze dar sunt foarte ametita. Eu si Mango suntem in sesiune smile)

la toata lumea de aici care-si doresc pui.  :k:

- Mary-

4,474

smile) Da...dar nu e sac fara fund... big_smile Puiutii sa fie sanatosi noi ne descurcam :bravo:

Adaugat: 26-01-2010 23:39

Mango se tot scarpina pe cap cu ghearele cum fac cainii....am incercat sa ma uit la el...nu pare sa aibe nimic...ce o avea?

4,475

Asa se scarpina ei toti fac asa tongue

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi