4,401

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Da mi se pare normal smile) mai ales k cine ma vede zgariata ma intreaba daca am pisica...nu, am nimfa smile)

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,402

lume lume am gasit sa-mi cumpar un mascul pt nimfulina mea.... big_smile rugamintea mea este sa ma ajutati..am sa atasez cateva poze sa va dati cu parerea ce este... mascul sau femela... baiatul spune ca e mascul, ca asa i s-a zis, sustine ca are obrajii rosii in fine..eu vreau sa nu m-ai fiu pacalit ca prima data cand am luat 2 2 nimfe in loc de pereche...

Adaugat: 23-01-2010 15:00

alte poze

Adaugat: 23-01-2010 15:01

si cam atat...

Adaugat: 23-01-2010 15:02

mi s-a mai spus ca are aproximativ 8-9 luni

4,403

Deyseby e cea care te poate ajuta ... e foarte frumos/a  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,404

suana wrote:

Laura,pupam motatzii frumosi....  :pup:

Si noi pupam toata armata ... :sol: Tot timpul aici se joaca tur-retur ... :pup: :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

4,405

Normal,e plin de pupici pe aici,care zboara de colo-colo. :pup:  :heart: Astazi au facut baitza fetele mele,s-au curat frumos,acum stau langa mine si Alexi  si ne distram.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,406

Dupa parerea mea este baiat ... Deyseby stie totusi cel mai bine ... Asteapta parerea ei ...
Nici eu nu cunosteam asa bine sexul lor cand l-am luat pe Sonny , dar cand am intrat in magazin si am vazut cusca cu nimfe (erau 3) am spus :"sigur asta e baiat !" ... si culmea , asa a fost !!! Dupa ce l-am vazut , ne-am dus sa chemam o fata sa ne spuna daca au vre-un baiat la nimfe si ea a spus ca are unul singur . Am intrebat-o care este si ea mi l-a aratat pe "inculpatul" ... Am avut mai mult noroc decat altii ... din prima ! Si chiar daca nu era baiat nu ma suparam , tot il luam pe cel pe care pusesem ochii (adica pe el) ... ca oricum eu am luat-o pe Ally ca baiat :wow: :wis: ... asa ca ... tongue

Adaugat: 23-01-2010 18:48

La mine este foarte liniste ... !!! Sotul a adormit iar motatii dorm pe usa de la balcon ... televizorul nu are sonor iar eu ma chinui sa nu fac zgomot sa nu trezesc "somnorosii" ... :sol: :bang: smile smile

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

4,407

deyseby astept si un raspuns de la tine :wow:

4,408

L-ai auzit cantand? sau tipa?

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,409

iloveanimals wrote:

L-ai auzit cantand? sau tipa?

pai inca nu l-am cumparat.. si persoana care il detine nu prea se pricepe, stie doar ca e baiat, ca are obrajii rosii. Eu am intrebat'o daca tipa sau canta(are triluri). Si mi-a spus ca nu tipa, dimineata uneori mai cantat, si cam atat, dar nu foarte des. Cam asta e tot ce mi-a spus.

4,410

Dupa obraji nu ai sa stii niciodata sexul unei nimfe, si baiatul meu are obrajorii putin palizi si canta in triluri. Zii daca poate sa il inregistreze sau sa-ti spune exact cum canta? hmm

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,411

bubbles wrote:

smile) Eu am fost plecata ieri si i.am lasat usa de la colivie deschisa. Cand ma intorc era tot in colivie, zic eu "vai mititelul nu a iesit deloc" si dupaia vad si eu "cadou" pe tastatura...:))

si la mine s-a intamplat la fel. Mago se urca pe fata mea mereu. are un fix. si ma zgarie. normal. dar il iubesc si i-mi trece.este o vorba " pana te mariti, i-ti trece"

Adaugat: 23-01-2010 22:51

mihay28 wrote:

deyseby astept si un raspuns de la tine :wow:

este fetita. smile la 8-9 luni ar fi trebuit sa nu aiba dungi pe codita in interior. fata unui baietel este galbena toata, pe cand la fetite este palida. este aceea-si mutatie cu Motatul meu si-ti pun 2 poze sa faci o diferenta.

Adaugat: 23-01-2010 22:55

este o mutatie tare frumoasa. normal grey pied.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,412

:pup: cat de frumoase sunt .... mihai se pare ca nu iai gasit pereche inaripatei tale ... sad

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,413

off... si cand credeam ca i'ai gasit partener domnitei ... sunt asa de trist sad

4,414

mihay28 wrote:

off... si cand credeam ca i'ai gasit partener domnitei ... sunt asa de trist sad

nu fi trist. lasa sa mai treaca un pic, poate i-si mai schimba penajul in primavara si vezi mai bine. acum asa zic. e fata. chiar daca unii dau prognosticuri pe alte saituri. si mie mi-au dat si degeaba. nici o treaba.

- Mary-

4,415

mihay eu spun ca este baiat din ce vad acolo in poze mai ales la felul cum sta cu ciocul deschis pregatit sa muste si cioculetul mi se pare altfel structurat fata de al unei femele nu stiu ce sa zic dar iti sugerez sa o intrebi pe persoana care il detine daca, canta sau daca tipa si atunci iti putem zice sigur ce este...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

4,416

mai atasez cateva poze poate va ajuta sa-i determinati sexul nimfei

Adaugat: 24-01-2010 13:02

si inca una...

4,417

Cate luni are? Mie mi se pare fata, deyseby are dreptate. smile

4,418

8 luni

4,419

Din pacate deyseby are dreptate, e fetita. sad

4,420

Si eu ii dau dreptate lui Mary...e fata

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

4,421

Mihay nu fi suparat. o sa-ti tin eu un baietel din outele care le avem acum  :k:

- Mary-

4,422

dar este foarta ciudata mutatia aceea eu nu stiu ce sa spun chiar is bagat in ceata tot stau si ma uit dar nu stiu ce sa spun...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

4,423 (edited by mihay28 25-01-2010 16:07)

ce parere aveti despre acesta(cel gri cu alb), e baiat sau fata? :wow:

4,424

Poze la codita? La aripi? smile

4,425

Nu stiu nu ma pricep dar arata genial big_smile E foarte frumos/frumoasa cred ca o sa vreau si eu unA big_smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]