Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
tu ai nimfe,Yoana sau te referi la Liza si Oz?oricum nimfelor le trebuie o sap. de acomodare.fa si tu cum i-am zis lui snow si se vor urca pe mana
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
tu ai nimfe,Yoana sau te referi la Liza si Oz?oricum nimfelor le trebuie o sap. de acomodare.fa si tu cum i-am zis lui snow si se vor urca pe mana
eu le am de 1 sapt si is SALBATICE RAU
prima data baga mana in cusca,fara sa o misti si fara sa-i atingi pe ei si las-o acolo vreo 5 minute sa se obisnuiasca cu ea.apoi baga mana cu mancare inauntru .vor fi tentati sa manancesi se vor urca pe mana pentru a o obtine.apoi in curand se vor urca ca asa vor ei
am bagat mana 5 min in curca goala. s-au agitat de numa numa. apoi am bagat mana cu mancare si tot asa... cat am tinut mana s-au agitat, au sarit prin cusca, multa zarva. dupa experienta asta numa cand ma apropii de cusca incep agitatia...
oricum asa faceam si inainte.incearca sa stai aproape de cusca da fara sa le dai atentie.puneti un scaun si uita-te le televizor sau citeste o carte.la inceput se vor agita da apoi se vor obisnui cu prezenta ta.apoi cand nu se mai agita cand te vede da-le mancare printre gratii.fa asa cam o saptamana.apoi printre gratii baga degetul.o sa vrea sa te muste da stai linistit,nu doare.apoi.....iti zic eu dupa ce faci astea ca deja te-am ametit
eu asa faceam cu liza ...si manca de la mine din mana multa vreme dar nici vorba sa o mangai sau sa vina ea sa se urce pe mana mea ...
liza e kakariki.la astia nu ma prea pricep.au alt comportament .nimfele sunt diferite.asa am facut eu cu Paco si acum nu il mai dau jos de pe umeri
buna bianca
salut......
Eu sunt Hanny si o ajut pe mami sa scrie la prieteni....:)
Hanny este prima mea nimfa,am luat-o drept mascul si nu mica ne-a fost mirarea cand a facut primul ou.Noroc ca numele ei este,,ambisex''.Am luat-o din cuib,era mica ,atunci ii cresteau penele.Imediat s-a cocotat pe mana mea si asa ne-am imprietenit foarte repede.Da pusi,sta cu mine,ma urmareste prin toata casa.Sta ore intregi pe umarul meu si se alinta.A avut si o pereche dar s-a dovedit a fi tot fetitza si faceau mare galagie pentru ca erau tot timpul in competitie.Acum cealalta fetita e la o familie care o iubeste foarte mult.Hanny are un partener frumos pe Silver,pe care l-am luat nu tocmai pui.A trebuit sa treaca ceva timp ca el sa se obisnuiasca cu mine.Puneam colivia langa mine,ca sa se obisnuiasca cu prezenta mea,cu miscarea.Si pentru ca Hanny venea la mine si manca din mana mea si Silver,curios cum sunt papapgalii toti,a inceput sa se apropie.Nu l-am stresat in nici un fel,l-am lasat pe el sa prinda curaj si incredere.Acum pot sa ma apropii de el,pot sa intind mana la el,fara sa zboare.Mai avem de lucrat pana la o apropiere si contact direct asa cum sunt cu Hanny.Cu multa rabdare si fara sa fie stresati,eu zic ca toate nimfele ajung sa se imblanzeasca.
Hanny si Ricky(cel pe care l-am crezut tot baietzel)
Hanny si Silver(noul ei partener)
ce super arata hanny la tastatura!!!si silver e alb!!super
ce dulci sunt
foarte draguti!!! :bravo:
Yoana.....ce e aia de la avatarul tau........??
o pictura de a mea cu un papagal
aha...
Adaugat: 18-06-2008 08:13
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LhjbazNuqvs[/youtube]
Adaugat: 18-06-2008 01:31
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LhjbazNuqvs[/youtube]
daca nu merge nici acum incercati aici:
http://www.youtube.com/watch?v=LhjbazNuqvs
ce scump :k:
nu e al meu.l-am luat de pe youtube
angy de unde ai luat jucaria lu` asta micu?:) si cat ai dat pe ia?:)
Ti-am spus dincolo
si eu.si aici ai pozele cu suportu` si colivia
p.s. scuze pe dezordine
Adaugat: 18-06-2008 04:30
aici este suportu
ce faina e si cusca si suportu :k:
Adaugat: 18-06-2008 04:31
ce cusca mare are
iti place?eu una cred ca a meritat afacerea,nu?
da :sanatate:
Adaugat: 18-06-2008 04:36
Imi place foarte mult :bravo:
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus