4,001 (edited by suana 29-12-2009 23:10)

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Vai de mine!!!!Motatul se potriveste cu Hanny,care si pe intuneric face scandal cand o apuca.Sa te tii cand se vor  lua la  intrecere  smile smile  :music:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,002

Acum ea tipa si el o imita :pup: :heart: :heart: ... Cred ca face vocalize pentru cand va canta cu lumina aprinsa smile smile Sa te tii atunci ... :music: si vecinii nu conteaza ce vor spune ... smile smile smile smile

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

4,003

smile  smile  Saracii mei vecini,au ce asculta la vocalize.....nimfe+perusei+Alexi.Dar sunt cumsecade,n-au zis nicodata nimic.Hanny de exemplu,ma aude de jos,de cum parchez masina si ma intrept spre scara.O aud de afara tipand si acum s-a invatat si Silverina dupa ea.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

4,004

suana wrote:

Vai de mine!!!!Motatul se potriveste cu Hanny,care si pe intuneric face scandal cand o apuca.Sa te tii cand se vor  lua la  intrecere  smile smile  :music:

i-mi imaginez ce va fi daca vor fi puii ca parintii smile  smile  Jacky a mea este in calduri. sta cu codita ridicata si tipa dupa pui si-l cauta. l-am adus pe Bombonel la ea sa vad ce va fi. daca se vor place, vor ramane impreuna iar puiului ii voi opri o fetita de la ei. ar fi pacat sa pierd o serie de pui cu o  fetita in calduri si 2 masculi adulti.incers sa-i fac o poza lui Jacky cu capul in jos si aripile desfacute dar nu reusesc.

Adaugat: 29-12-2009 23:51

sa punem cateva poze cu Bombonel care o cucereste pe Jacky si cu Mago jucanduse cu tati.

Adaugat: 30-12-2009 00:20

inca 3 poze cu Mago

Adaugat: 30-12-2009 00:38

m-a pus mami sa-i pazesc pe astia doi sa nu se apuce de prostii.  :sol:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,005

deyseby frumoase nimfele ai, sa sti ca iam pus 2 picatura in apa si ia placut smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

4,006

Dayseby sa stii ca trebuie sa ma treci si pe mine pe lista pentru puisori .... numai ca eu vreau pereche ca sa nu se simta singuri.... sunt minunati.... :pup: :pup: :pup: :pup: ( cate un pup pt fiecare si unul pt tine)

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,007

Superbe nimfe Deyseby :bravo:
Si Angel face vocalize smile vai de capul meu smile ...dimineata tipa si canta de imi pun perna peste cap si tot il aud smile ...si seara il trezeste pe tata smile apoi il invelesc si tot canta si tipa si da din aripi ca nebunul smile !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

4,008

si ai mei de cand au oua vorbesc si mananca non-stop smile

4,009

am si eu o nimfa femela si e f dragutza ii place sa fie alintata si sa se joace cu mine....era foarte blanda dar a  traso cineva de coada si parka sa salbatiit de atunci dar acum e bine..ma lasa sa o ating cand se joaca si ii place sa manance din palma de la mine...as vrea sa stiu daka pot sa o las prin camera sau... :pup: :angel:

4,010

Stai un pic :wow: ...de cat timp o ai smile ?

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

4,011

si oare nimfa mea are nevoi de un partener oare daca ii iau unulk nu o sa se bata?

Adaugat: 30-12-2009 21:57

pai o am de ceva timp cam de 3 -4 luni

4,012

Daca o ai de 3-4 luni ii poti da drumul big_smile ...sigur s-a obisnuit cu noul ei mediu wink !
Daca ii iei partener, ii iei obligatoriu baiat wink ...la inceput se vor ciondanii putin, dar se vor obisnui :k: !

Iusti

4,013

aaa banuiesc k ai indrebat de cat imp o am din cauza pozei dar data de pe poza e gresita nu am afixat aparatul foto...si daka o las prin camera um o sa o fac sa intre ianpoi in cusca

4,014

oana-denisa wrote:

am si eu o nimfa femela si e f dragutza ii place sa fie alintata si sa se joace cu mine....era foarte blanda dar a  traso cineva de coada si parka sa salbatiit de atunci dar acum e bine..ma lasa sa o ating cand se joaca si ii place sa manance din palma de la mine...as vrea sa stiu daka pot sa o las prin camera sau... :pup: :angel:

wow chiar ca e gresita poza....ca doar nu exista luna a 13 smile smile

- Bianca

4,015

Cred ca data la ea este setata Luna/zi/an. wink

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,016

multumim pt aprecieri. Ella o sa tin minte si cererea ta. numai sa fie bine. Oana sa stii ca nimfa ta se poate intoarce singura in colivie si chiar sunt sigura de asta , deoarece ai tinut-o mult timp inchisa . se va intoarce in colivie seara inainte de culcare. asa fac ai mei cand le dau drumul. asta nu o face cand vrei tu ci cand intra la mancare sau la somn. la mine Jacky sta mai mult in colivie , prea putin vrea afara. ceilanti nu ar mai intra.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,017

paco face moale oare dece? o fi de la vitamina aia?

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

4,018

Noi o ajutam pe mami la salata......tocam marunt morcovelul:)

http://i47.tinypic.com/10e07wi.jpg

http://i47.tinypic.com/64m5fm.jpg

4,019

Doar pe cele 2 din poze:Hanny si Silverina.

4,020

A m o intrebare :
De ce stati atat de tarziu ca azi e revelionul , ca eu eram la culcare la ora aia :nani: !(Nu o luati personal ,doar vreau sa aflu!

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

4,021

la nimfa daca ii dau drumul prin camera si eu trebuie sa plec de akasa ce fac? o las prin camera? :sol:

4,022

O ademenesti cu ceva bun tongue

Iusti

4,023 (edited by Iusty 31-12-2009 15:23)

Ea intreaba ce face daca nimfa e afara, nu a intrat in colivie si ea pleaca de acasa tongue

Iusti

4,024

ms de raspunsuri....nu am mai avut nimfe inainte si....inca ceva cum ii tai unghile? o duc la veterinar sau i le pot taia eu?

4,025

bun venit in familia noastra!!!!!
cu siguranta poti sa dai drumul nimfei , iar daca trebuie sa pleci incerci sa o faci sa mearga pe colivie si va intra ori o poti lasa afara daca nu ai plante sau alte lucruri pe care le poate manca de exemplu cabluri la ele sa fi atenta ca motatul cu siguranta le va roade daca nu esti atenta . in legatura cu ungiile exista niste tuburi care se pun pe bete ( acele tuburi au un fel de piatra care le toaca varful unghiei) numai ca va mai si manca din acele tuburi dar nu este nici o problema...
deyseby foarte frumosi cu toti pupici la toti :pup: :heart: ...
suana cred ca mare lucru din fructele ce le tocau ele nu pre a mai ramas nimic smile , pupici la toti :pup: :heart: ....

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius