Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
ce mai ne jucam si noi
==>Misu<==
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
ce mai ne jucam si noi
Nimfa este superb :bravo:
salutare tuturor, bun venit nou venitilor!!!!
pup toti motzatii m-am uitat la toate pozele :heart: :pup: ...
biancapoli nu ar trebui sa te superi din asa ceva latifa nu a sters cu rea intentie acel topic la sters deoarece mai exista un topic asemanator...
suana ma bucur pentru cei 4 porumbei pupici si la ei :pup: :heart: ...
Ia sa va mai destind un pic :blb: :blb: ... ca vad ca e cam liniste pe aici ...
Sa vedeti cum beau eu apa !!!
Adaugat: 08-12-2009 17:57
Si asa ...
Adaugat: 08-12-2009 17:58
Sticla mea preferata !
frumos.....
ce scump e..flyaway sa fii mandra de el..
Adaugat: 08-12-2009 20:06
Bianca, esti ciudata...
Nu ai citit deloc regulametul forumului? macar din curizitate.
http://www.4animale.ro/forum/topic15-re … ifaro.html (clik si citeste).
hmm..cred ca este mai micutza...(fara suparare)....si nu intelege foarte bn ce se intampla pe acest forum..........cred ca e mai bn asa..va intelege mai tarziu.........
E foarte blanda flyaway ... :pup: :pup:
latifa nu a sters cu rea intentie acel topic la sters deoarece mai exista un topic asemanator...
Nu am sters subiectul, am mutat mesajul cu poze la subiectul "Poze papagali".
Mersi mult ... Adevarul e ca este foarte cuminte :angel: ... In afara de tipat ... in rest e cuminte foc ... Pupe mama cioculetul ei ... :pup: :angel: :heart: :pup: ... Nu mai e mult pana sambata sau duminica cand va avea parte de un partener ... :rusine: Abia astept sa il iau !!! Sper sa fie totusi baiat ...
Adaugat: 08-12-2009 20:33
Din fericire pentru mine si pentru Ally , maine ma duc sa il iau pe Joy !!! :bravo: :bravo: Am scurtat asteptarea ... maine este liber sotul dupa-aminza si mergem impreuna sa il luam ... Sper totusi sa nimeresc un baiat , nu tot o fata
... Pozele maine seara ... Vreau sa fac poze ca sa surprind mutra lui Ally ...
Si acum o intrebare : pot sa il bag maine pe Joy direct in colivia lui Ally ??? Nu stiu ce reactie va avea ea ... E bine ? ... sau trebuie sa il tin separat pana se obisnuiesc amandoi ? Astept raspunsuri astazi ... va rog ... Pupam multe cioculete ... :pup: :pup:
Fly, indicat ar fi sa-i tii separati o perioada, nu numai pt. acomodare, ci sa fii sigura ca noul venit nu sufera de o boala transmisibila.
Flyaway e minunata nimfa sa-ti traiasca :pup:
Va multumesc pt. raspunsuri ! Am sa tin seama de ele ... Dar mai astept si alte raspunsuri de la altii ,,colegi" ...
Inseamna ca mosul a inceput sa umble cu cadouri..... :bravo: Parearea mea este s-o lasi pe Ally afara,ea e obisnita si sa bagi baietelul in colivie Acolo se va simti in siguranta si o va privi pe Ally ce face.Reactii pot fi mai multe dar daca ii urmaresti si povestim ce fac,vom sti atunci ce e mai bine de facut.Si la mine a mai venit mosul,cu un perus..... Darnic mosul asta,se tot invarte pe la noi.
buna tuturor. se pare ca totul e ok pe aici. nimfele sunt adorabile toate. m-i s-a stricat calculatorul si intru de pe telefonul sotului cand pot . flay sunt super frumosi amandoi, Nimfa sa stii ca pupam coiculetul lui Paco sau Pacolina cred. Bun venit celor noi. i-mi cer scuze ca nu intru si pe alte topicuri dar nu pot. va pup pe toti. la mine toti 6 sunt bine si asteptam sa vina noua nimfulina.
paco a cazut dupa un dulap si sa lovit la cioc un pic dar isi revine...
poze noi:
iti sfatuiesc sa iti iei cusca patrata cum e a mea mai ales ca ai 2...
Primul paco pe care lam avut nu cred ca sti povestea...
va rog ajutatima kiki tipa si se umfla in pene si nu ma lasa sa o ating oare o vrea un partener? pls ajutatima
Adaugat: 11-12-2009 13:17
cum vi se pare colivia lui kiki e destul de mare?
da este destul de mare
frumusel(frumusica) papagalul tau
gaby mi-ai trimis MP dar iti raspund si aici....Probabil este in calduri si de aceea striga atat de mult.Mai ai de lucru,nu stau chiar atat de repede sa le atingi.Si in general pasarile nu stau sa fie mangaiate,ele altfel interactioneaza cu noi.
bianca ,ma bucur ca nimfulinele tale se bucura si de libertate.Daca isi petrec mult timp afara si nu ai posibilitatea sa le cumperi acum o colivie mai spatioasa,ele vor intra doar pentru somn si atunci,pentru moment ,e ok.Dar curatenia etse foarte-foarte importanta.Pupici la motztatzi. :pup:
pai mam hotarat sa fac curatenie ZILNIC
buna.eu sunt anca.nimfa noastra sta pe masa de la calculator,si iar are acea pozitie ciudata,parca vrea sa cloceasca si sta cu coada in sus.o vrea iar oua?am reclamat_o lui edy.sa stiti ca daca e pusa din nou pe treaba,trec peste soarele rasare si si ii iau un baietel.ce mi-o zice,oi vedea.dar il voi anunta de intentie.
Probabil e in calduri si de aceea sta asa, cam asta e perioada de imperechere la ei ....
da are dreptate ella_costan e in calduri fetita!
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus