3,726

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

La mine a si venit Mos Nicolae !!! :bravo: :bravo: Un mic cadou pana saptamana viitoare cand imi ia perechea pentru Ally !!! :pup: :heart: :pup: :heart: :pup: :heart: :pup: Abia astept ... nu mai am rabdare !!! Asta da cadou ... :angel: :heart: :angel: Pupici la toate cioculetele ... :pup: :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

3,727

mersi
Poli ti-a trimis alti  pupici pentru papagali tai :pup: :pup: :pup: :pup:

Adaugat: 06-12-2009 09:09

nam poze decat cu papagalul vechi
nam cu cel nou

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

3,728

frumoasa :bravo: :sanatate: biancapoli

skypy

3,729

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WvOLZ-1H-X4[/youtube]   Ce credeati, ca sunt mic si nu stiu sa cant? tongue

3,730

frumos si el si cantecu :sanatate: :ok: cool

skypy

3,731

Foarte frumoasa Bianca..... sa iti traiasca.. si sa o iubesti mult.... :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,732

multumesc skypy,el e febletea familiei.il iubim foarte mult:heart::heart:

3,733

Nimeni nu spune ce i-a adus Mosul ???
Bianca-amalia e foarte frumos si canta la fel de frumos ... :angel: Sa te bucuri de el si sa-l iubesti la fel de mult , ca pe un membru al familiei ... :heart: :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

3,734

Mie mi-a adus ciocolata smile Cana Milka, bomboane Milka, 2 Mos Craciun de ciocolata Milka si o Milka Noisette smile ...mama vroia sa mi-l ia pe Arno (pe Westie) dar din pacate nu a putut sad
Ce va mai fac nimfulinele? :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,735 (edited by flyaway70 06-12-2009 22:19)

A mea acum am bagat-o in colivie si se cearta cu oglinda ... Cred ca nu-i convine regimul ... smile A stat afara de azi dimineata ... In rest totul e OK ! Abia astept sa vina miercuri sau joi ... Atunci il iau pe nimfoi :heart: ... M-am gandit sa il cheme MAC ... Abia astept ...

Adaugat: 06-12-2009 21:54

Vad ca MAC e adaugat de Latifa ... sad sad ... Atunci numele lui va fii JOY ... Nu-i asa ca va fii o bucurie sa-l am ??? Oricum vine si Craciunul si va fii cea mai mare bucurie a mea ... :heart: :heart: :heart:    :angel: :angel: :angel:

3,736

buna dimineata.in ianuarie am cumparat o nomfa,baietel fiind.l-am inblinzit foarte repede.are o sensibilitate la sotie.a inebunit-o cu dragostea lui.acum cateva zile a facut un ou,urmate de altele 3.soc e fetita.dasta nu vorbeste.este galbena toata si striga rau de tot..acum cautam un baietel.eu vreau sa dau fata,sotia si fica nu.nu vreau doi.sa vad ce o sa hotarasc.

3,737

Ce frumoasa e!!
Nu o da,pierzi o adevarata comoara!

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

3,738

eduard bun venit.Nu esti singurul care a patit faza cu mi-am luat baietel si s-a dovedit a fi fetita.Dar asta nu e vina ei si la fel nu trebuie stigmata ca daca a facut ou si e fetita  trebuie data.Am vazut din poze ca e atasata tare de fetita ta si cum spui si de sotia ta.E atat de pacat ca se hotareste asa in graba soarta unor animale pe care ni le-am dorit ,le-am luat acasa....si la primul semn ca ceva nu ne convine ,gata il dam.Va fi o trauma pentru pasare in primul rand si apoi gandeste-te la familia ta care o adora,si invers.Tipa,evident,asa face si a mea,si ma confrunt cu situatia asta de ceva timp dar n-am dat-o pentru ca nu ma lasa sufletul si constiinta.Daca a facut primul ou,cu siguranta vor mai urma.La interval de 2-3 zile va mai face .Asta e....Si in general nu sunt foarte bune vorbitoare asa ca nu doar faptul ca e fetita o face sa nu vorbeasca.Acum are nevoie de suplimente minerale si vitamine ,plus calciu sa infrunte mai usor aceasta grea sarcina,de a depune oua.Succes si poate luati o hotarare comuna si gasiti impreuna o solutie,nu singur pentru ca sa sufere si familia si nimfulina.

Adaugat: 07-12-2009 10:16

Mie mi-a adus mosul 4 porumbei postasi:o pereche neagra si o pareche albastra.Astazi le fac voliera ,pentru ca sunt gazduiti deocamdata de un vecin in voliera lui.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,739

multumim de sfaturi.eu sunt anca sotia lui eduard. nu vreau sa o dau.mai ales ca a facut 4 oua.la fetita mea s-a repezit cand a vrut sa o ia din colivie,la mine nu .acum cand scriu sta pe mana mea.e desteapta,mai ca nu vorbeste.se uita in gura mea cand vorbesc cu ea.sper sa il conving sa luam baietel.el vrea dar nu doi,iar eu daca o dau mor,si ea la fel.

3,740

La mine a fost aceesi situatie.Hanny.... am luat-o tot baietel si la primul ou ne-am dat seamam cum sta treaba.E grea  convietuirea in momentele cand intra in calduri si fac oua.Si sunt putin mai agresive,nu intodeauna pisca,atunci cand isi apar outzele.Eu zic ca ,acum ,ca to a depus ouale,nu-i luati un baietetel.Isi va termina perioada si se va linisti.Pana in primavara mai este timp de luat hotarari.Acum,puteti pune pe jos in tavita,ca banuiesc ca acolo a facut ouale,o bucata de material moale pe care va putea sa stea pe oua.Nu trebuie dat un animalut doar pentru ca ,de fapt,fac ce va foarte normal,depun oua ,se reproduc......Ele sunt dependente de noi si noi am hotarat sa le aducem in habitatul nostru pentru a ne putea bucura de compania lor.

00000000000000000000000

Adaugat: 07-12-2009 11:08

Scuze de zerorui....  smile E opera Alexei,ca ma ajuta la scris... :k:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,741

E foarte frumoasa Anca si eu sunt de parere sa nu o dai pentru ca e foarte atasata de fetita si va suferi mult... si inca o pasate in plus nu e mare lucru mai ales daca le iubesti mult...

Adaugat: 07-12-2009 11:43

Ooooooo, ai mai inmultit familia cu inca 4 animalute foarte frumoase.... Suana am fost in weekend pe la magazinele care mi-au promis cordeline si de la toate am primit acelasi raspuns..." ca nu le are furnizorul in depozit"  sad

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,742

No problem,ella....astazi vad daca a gasit si medicul de la noi daca nu in cursul zilei comand pe net.Am mai vazut si alte lucrusoare acolo pentru zoo-ul meu mic  :rusine:  si asa pot sa le fac la toti cadouri de Craciun.Da.....mi-au venit frumosii porumbei.Astazi ma ocup si de ei,si venim cu poze. Eu daca primesc animale ,sunt cea mai fericita.  :bravo:

3,743 (edited by dogoargentino 07-12-2009 17:26)

Buna ziua. Sunt nou pe aici si in aceste zile vreau sa-mi cumpar si eu o nimfa. As vrea sa-i pun numele Atos (mascul) dar poate imi dati voi idei mai bune(apropo vreau nume mai interesanta daca se poate). De 3 sapt tot astept sa primeasca la un petshop dar tot zica ca maine poate aducem si uite asa... ma gandesc ca vor sa aduca in seara asta .Am citit N pagini despre nimfe. As vrea o culoare galbena. Vreau sa intreb cat de greu e sa intreti o nimfa si cam ce ar trebui sa ii iau ( de la cusca mancare pana la cele mai mici obiecte)... pana acum am mai avut 2 perusi.

3,744

eu plec de pe latifa pentru ca mi-a sters ,,poze cu nimfe"

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

3,745

e bun asta de ce mai caut :Atos e frumos eu zic sal lasi pe asta:bravo:

skypy

3,746

biancapoli wrote:

eu plec de pe latifa pentru ca mi-a sters ,,poze cu nimfe"

Poftim? Nu inteleg ce s-a intamplat. Dar poate pana te decizi sa pleci ne spui si noua. Adica cum ti-a sters "poze cu nimfe"?

Adriana

3,747

am facut topic cu numele ,,poze cu nimfe"

3,748

pai da mai biancapoli...mai era un Topic deschis daca nu ai observat " *PoZe PaPaGaLi* " deci puteai posta acolo mesaje cu poze despre nimfa ta ca doar si ea se inscrie in categorie respectiva.

3,749

Bianca, esti ciudata... neutral Nu ai citit deloc regulametul forumului? macar din curizitate. neutralhttp://www.4animale.ro/forum/topic15-re … ifaro.html (clik si citeste).

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,750 (edited by elfie 07-12-2009 21:34)

Si d'asta te-ai suparat tu, Bianca, si nu mai vrei sa fii un membru al fromului? Hai , mai! :pup: Daca tu renunti, cum crezi ca o sa te simti daca cineva va avea nevoie de ajutorul tau iar tu nu vei fi acolo sa-l dai? Fa si tu un compromis. Uite, Latifa ne-a facut toate poftele si continua sa se gandeasca la ce ne-ar placea ca sa facem din "copiii" nostri cei mai faimosi si frumosi din lume. Fa si tu un compromis si pune poze cu zgaibele tale doar la doua topicuri. wink Mai gandeste-te! Chiar vrei sa renunti la noi toti, nu numai la Latifa, doar pentru un topic? :pup: :pup: :pup:

Adriana