3,651

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

deyseby si la mine e la fel.....tipat,ouat.....nu se mai termina.Sper sa vin cat mai repede......Oricum trebuie sa ajung.Te pup si bine ai revenit  :pup:

Adaugat: 28-11-2009 13:42

flyaway ce decoratii frumoase ai facut pentru Ally,cred ca ii place tare mult.Parca e o gimnasta......si are sala ei de antrenamemt.Pupici  :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,652

Pupicii fac tur-retur !!! ... :pup: :pup: Trebuiesc pupate si ale tale mogaldete ... in special Alexi :heart: E jos palaria !.... Sper doar sa se suie odata pe scarita ... :cry: inca nu vrea ea :cry: ... Poate in viitor ! ....Si da Elfie , am facut-o eu cu sotul meu ... Mi-a luat cam 3 ore ... Mai greu e sa gasesc o creanga de pom sa-i pun in colivie ... In Bucuresti nu prea ai de unde sa furi o creanga , ca te vede politia ... Sper sa am oportunitatea sa fac rost de una ...

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

3,653

mijto si ninfa si jucariiile .....scarita tot felicitariiiiii :k: :k: :k: :k:

skypy

3,654

Mersi frumos Skypy ... :merci: si perusul tau e super ... sa-ti traiasca !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

3,655

perioada de ouat? ce bine cred ca m-ati facut fericit :bravo:

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

3,656

nai pentr-u ce am spus deoar adevarul big_smile:k: :k: :k::bravo: :bravo:

skypy

3,657

deyseby wrote:
Iusty wrote:

Am inteles ce ai vrut sa spui suana :pup: ..ai dreptate, e o fericire pt. mine ca mananca..maine vom incerca sa papam ceva bun..mar, morcov etc. big_smile
Am sa caut uleiul asta, cred ca e f. bun :k: ..

ma bucur sa aud ca Angel este bine. oricum eram sigura ca se rezolva cu asa stapani buni.bravo Iusty. ea manca out si nu mai voia altceva. se alinta era prea alintata si facea mofturi la mancare. da-i numai o data pe saptamana ou. atat. te pup.

Multumesc Deyseby! Am indemnat-o sa pape morcov cu putin ou fiert...tot asa pana cand va manca numai morcov! Ca ajutor sunt perusii care mananca incontinuu smile smile (azi le-am pus ou fiert cu morcov si separat intr-o trocuta mar..sunt innebuniti)! Sper ca Angelina sa se ia dupa ei :k:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,658

:pup: :pup: Suana ,abia astept sa vii. Nimfa sa stii ca un pui va fi pus deoparte pt tine si inca 2 pt Elfie si Iusty. Numai sa fie totul bine. Pupam motatii la toata lumea.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,659

Sarut-mana mult mult mult! :pup: Sigur o sa fie totul bine! Cu asa mamica grijulie ca tine, Deyseby, nu stiu ce nu ar putea sa mearga rau. :pup:

Adriana

3,660

Super :bravo: de abea astept :heart: :heart: ! Multumesc mult Deyseby :pup:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,661

Sunt superbe jucariile flyawai sigur se va urca pe scarita numai ca ii mai trebuie ceva vreme pana se obisnuieste.... :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,662

am sa fac si eu scarita dar o sa imi ia ceva.. si abia astept puit

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

3,663

flyaway70 wrote:

Si un mic filmulet ... :angel: :pup: :heart:http://www.youtube.com/watch?v=UIAX7Q-U9RY

waw..ce blanda e....:X:X:X.......felicitari flyaway pt scaritza e minunata... noi mai avem de lucrat la pupici.....momentan......nu prea stam :rusine:

Adaugat: 30-11-2009 14:39

de und ai luat betisoarele pt scaritza.? :wis:

:heart: -SABINA- :heart:

3,664

super scarita flyaway so foloseasca santatos proprietaru si pupici la el :heart: :pup:

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

3,665

kiki e tot agresiva o am de 30 sap. se obisnuise cu mn da aqum ma musca si fuge de mn ce sa fac?

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

3,666

Poate e in perioada de imperechere si de aceea e asa, pana acum se comporta la fel? Sunt ei mai ciudati in perioada de imperechere... asta poate fi un motiv ...

3,667

Am si eu 2 scarite, cumparate, dar nici gand sa urce pe ele. Fulgulet si Sunny nu vor sa iasa, i-am scos eu ieri ca a trebuit sa spal colivia, si tot eu a trebuit sa-i prind sa-i pun la loc, m-au ciupit putin. Galbiuta prefera sa escaladeze coliviile, a lor si a zebrelor tongue.

Vicky - Mamica fericita

3,668

Betele sunt facute de sotul meu la munca la el ... noi acasa le-am taiat si gaurit si smirgheluit ... iar eu am facut scarita ... Stiu ca e super ... doar am facut-o eu ... nu ??? ... :einstein: ... Pupici la toate vietuitoarele cu blana ... par ... pene ... ETC ... :pup: :heart: :pup:

3,669

bvbv  :sanatate: :bravo:

:heart: -SABINA- :heart:

3,670

sa mai pun ceva poze, amreusit sa il prind zburand big_smile ultimele doua am prins tarziu

==>Misu<==

3,671

Imi place foarte mult suportul coliviei l-ai luat impreuna cu colivia?

:pup:

3,672

da lam luat impreuna

==>Misu<==

3,673

Ce pene are sarmana nimfa in codita... neutral Dar e superba

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

3,674

spuneti-mi ca sunt frumoase big_smile

==>Misu<==

3,675

Intradevar sunt frumoase... incearca sa ii dai niste vitamine pentru ai creste codita frumoasa .... :pup: