Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Da clic pe poza cu video si ai sa vezi ca merge.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Exact! Merge! Trebuie doar sa dai click!
Mihay este adevarat ca ti-a intrat nimfa in calduri.
sunt foarte dragutze mihay :pup:
Sunt foarte frumoase Mihai.... :pup:
Acuma e si Galbiuta mea in calduri :rusine:. Si e foarte suparata ca Sunny boy e total neinteresat , el fiind mai "tanar".
Am lasat colivia deschisa in wk, Galbiuta a stat mai mult pe-afara, a intrat doar sa manance si apoi la culcare, dar Fulgulet si Sunny n-au vrut sa iasa deloc din colivie. Vor iesi ei cand vor considera ca e vremea, sunt sigura.
Misha si la mine fetele sunt in calduri dar nu le pun cuib , pana nu vine Silver de la Deva. pune-o numai pe ea cu baietelul separat. nu pe toti la un loc. asta e o regula foarte importanta.
Deyseby, le las impreuna, nu le pun nici cuib. Si Galbiuta e pui de anul acesta, si nu vreau sa risc, tin prea mult la ele. La anul in primavara-vara, atunci poate.
Si nici loc de inca o colivie nu mai am. Deja sunt 3 colivii.
Am terminat curatenia,am decorat frumos si acum asteptam sa vina mosul :bravo: :bravo: :bravo:
Orasul nostru e deja decorat atat de frumos si am zis sa fim si noi in ton cu decoratiunile.
Foarte frumos Suana.... la noi inca nu au inceput decorarile ... :pup: :pup: pt cei mici
super frumos Suana.la mine fetele au intrat in calduri. vom vedea ce o fi.
nu gasesc si eu un mascul matur pe aici ? la schimb cu fetita cea mica? , sau numai pt imperecheat daca ar merge ... :-??
of,of,of mihay.....nu te grabi sa le imperechezi.Si cam greu gasesti sa iei doar pentru imperecheat,nimeni nu prea imprumuta .....Au acum perioada lor si apoi se mai linistesc.Stiu,ca am trecut prin asta.
nu gasesc si eu un mascul matur pe aici ? la schimb cu fetita cea mica?
, sau numai pt imperecheat daca ar merge ... :-??
sincer nu este cea mai inteleapta idee. eu am imprumutat si nu mi-a picat bine deloc. dar asta este. sfatul meu este sa cumperi un mascul. nimfele ca si celelante specii de papagali, fac perechi pe viata si este pacat sa le faci sa sufere. cel mai bine este sa aiba baietelul ei. poate cumperi 2 baieti...
Mihai. daca pui in calcul vindera femelei nimfa, sa stii ca sunt dispusa sa o cumppar, sunt tot din Galati.
Mihai. daca pui in calcul vindera femelei nimfa, sa stii ca sunt dispusa sa o cumppar, sunt tot din Galati.
si uite asa se rezolva 2 probleme odata. :k:
deyseby wrote:o sa-ti dau cu cea mai mare placere o pereche in primavara daca vrei. o sa am 3 perechi la inmultit si o sa fie de unde.
Vai cat mi-as dori! :bravo: :heart: :bravo: Merci, meri, merci! :pup: :pup: :pup:
Hm.....eu sunt una din bunicutze,dupa ce Silver ajunge la deyseby.Si puiutzii o sa ajunga doar la cei care iubesc tare-tare pasaricile.Si la tine cu siguranta va ajunge unul sau doi :wis: redecoreaza neparat,ca asta am facut si eu......daca n-ai de lucru ,iti faci
sall again. mi-am mai luat un motat si spre surprinderea mea nu se bat chiar se inteleg f bine .maine pun niste poze cu amandoi ca acum s-au retras la somn
Deyseby, Suana, pe mine nu ma luati in calcul ? Ca si eu am pereche acum :rusine:. Si cum elfie e vecina cu mine, ma ofer sa-i dau eu un puisor, cand voi avea. Si il va alege ea.
O sa fie plin de bunicute pe-aici :bravo:.
Vai ce minunatie! Doamne! Abia astept! Multumesc din suflet. O sa iau unul de la Deyseby si de la Suana (ca am inteles ca veti fi bunicutzele acelorasi puishori) si unul de la Misha! Sa stiti ca or sa fie foarte iubiti si rasfatati si ingrijiti. Vai ce bucurie mi-ati facut! :heart: :pup: :pup:
Stii Elfie e o vorba orice rau aduce dupa el un bine....
Eu o sa ajung ,sper cat mai curand la soacra-mea si atunci facem schimb .Si eu astept sa vina Motzatul,mi-e asa drag de el cu motul lui ala mare....si cum canta de frumos.Sincer la mine e tot nebunie cu ouatul,chiar daca nu le-am mai scos ouale.Si chiar daca mi-e tare greu sa ma despart de Silver,o fac ,pentru binele lor.Ce puisori frumosi o sa iasa.Normal ca luam in calcul pe toti care iubesc animalele si ne bucuram ca deja viitorii puiuti sunt asa doriti.
Mama mia,vom fi cuscrii,bunicutze.....ce mai o familie mare si fericita.
Ai curaj Suana... mie imi e frica pentru au nevoie de foarte multa atentie si eu sunt in marea parte a zilei la munca si nu o sa aiba cine sa aiba grija de ei ... da, o sa fim o mare familie asa cum este si normal...
si eu o fetita la primavara sau poate chiar mai repede.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus