Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
E foarte frumoasa ... multi pupici
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
E foarte frumoasa ... multi pupici
si noi venim cu o poza . nu e clara . sper ca va place.
gasca de nimfe ai:D sa iti traiasca ms mult, nu stim singur daca e fetita sau baietel
Iusty wrote:Nu stiu de ce, dar Angel e cam nervoasa
! Nu ne lasa nici s-o luam pe mana, cand sa ducem mana la ea se rasteste si caraie
...si cand stau cu ea la oglinda si ma apropiu de ea s-o pup caraie si loveste cu ciocul in oglinda apoi ma musca
! Ce credeti, poate sa aiba vreo problema medicala sau asa este ea
?
este indragostita de ea. daca ii mai lasi oglinda nu o sa te mai bage in seama ca inainte. probabil este in calduri. nu e grav.
Ma bucur ca nu este o problema medicala :rusine: ! Atunci ii scot si oglinda din colivie si poate nu o sa mai fie asa de agresiva :k: ! In rest, toate bune..e f. cumintica si curioasa! Azi au papat toti ou fiert !
kiki tot e agresiva si nu pot sa o iau decat cu manusi
Fumoasa gasca ai Deyseby sa-ti traiasca.... :pup:
multumim. lipsea puiul care servea masa. a inceput si el sa zboare.
deyseby foarte dragutzi cu toti sa ii pupi pe toti :pup: :heart: ...
iusty, angel nu are nimic din punc de vedere medical numai ca s-a cam indragostit de ea insusi ( adica cea din oglinda) si isi protejeaza partenerul dar daca ii scoti o perioada oglinda isi va reveni la normal pupici si la voi :pup: :heart: ...
nimfa185 foarte dulce si ce frumos maca ou pupici :pup: :heart: ...
am profitat de vremea de afara si mi-am scos si eu pasarelele la aer ...
si inca 3 poze revin mai incolo cu altele poze nu vreau sa fac double post
bravo Nimfa. la cat mai multe ca ne incanta ochii. e tare obraznic. o sa mai fac si eu cand am timp sa mai pun. i-am lasat pe afara si mi-a ramas o floare chiala din cauza lor. mai rarut ca-i mai dragut.
Mihay bravo ca i-ai scos la aer. sa nu fie rece.
va rog spuneti-mi misu e cel mai bine:) inca 3
am o problema cu puiu' de nimfa....se gainateaza umed,chiar foarte umed...ce trebuie sa fac ? ( ... azi am observat...
ultimele poze pt astazi, sper ca va ajunge
ce are Poli de nu mai canta deloc ?
Diopor sau orez fiert stiu ca le face bine
Bianca poate are si ea o perioada mai proasta nu canta toto timpul, ai mei au perioade in care nu poti s astai in camera si perioade in care abia scot cateva sunete pe zi
nu va faceti griji poate au si ei o zi mai proasta dar datile orez fiert si totul va fi bine...
biancapoli poate are si ea o perioada de tacere se mai intampla la nimfe dar va canta din nou....
i-am dat orez fiert dar nu se atinge de el...il las acolo, cand i'o fi foame nu o sa aiba incotro, ca i'am scos in toate recipientele cu mancare...i'am lasat doar orezul...
amestecai cu orezul ala macarea lui zilnica. pt ca altfel nu ai nicio sansa sa se atinga de el.
mihay,fierbe cateva boabe de orez,doar sa dea in clocot,zeama amestec-o in apa de baut.Si un ceai nu foarte concentrat de menta ajuta.Daca nu mananca boabele de orez,macar apa s-o bea.Si nu-i lasa fara mancare,asa cum a spus si iloveanimals,amesteca orezul pe care toaca-l marunt,asa poate ii vor ispiti.
a-ti uitat de out fiert tare. si asta ajuta foarte bine. si amestecat cu orez tot bine este.
ce dea poze... bravo. foarte frumoase.
pana la urma perechea mea de nimfe s'a dovedit a fi formata din 2 fetite ... si o sa incerc sa pun un filmulet sa vedeti si voi de unde am dedus asta
..numai ca momentan imi da erorr cand fac upload pe youtube
...daca ma poate ajuta cineva care sa-mi faca un upload pe youtube, v'as fi recunoscator..multumesc
incearca sa incarci pe photobuket.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus