326

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

smile

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

327

azi i-am luat batoane cu cereale, l-ea terminat pe toate.

328

asa facea si paco smile

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

329

de ce ai zis k facea? acum nu ii mai cumperi batoane?:)

330

ba da da nu prea mai ajung la petshop.azi am teza la romana si batonul lui mai poate astepta da nu si nota mea :ironic:

331

si eu am maine teza la info si luni la romana si inca altele dar tot am avut grija sa le iau alor mei  mancarica si batoane:P:D

332

eu daca ies odata din casa am noroc :ironic:

333

am si eu de vreo 22 de zile o nimfa
Din cate mi-am dat seama eu si din ce mi-a spus cel de la pet shop ar fi mascul
varsta nu prea o stiu.
Il cheama ROKI si l-am gasit cand am fost la gratar , l-am prins cu greu , m-am indragostit de el si in drum spre casa am trecut pe la pet shop i-am luat de mancare si o colivie.
Din ce am citit eu pe net i-ar trebuii o colivie mai mare decat cea pe care o am acum , o sa incerc luna asta sa mai studiez piata si sa ii cumpar o colivie mai mare.
La inceput nu vroia sa scoata nici un sunet , acum ciripeste si s-a atasat destul de mult de mine , face mare galagie cand este singur semn ca nu ii place deloc singur , danseaza , si cand bag mana in cusca lasa capu in jos ca sa il mangaii pe el.
Acum am si eu o nedumerire . Daca ii dau drumul afara din colivie nu o sa isi faca nevoile prin casa ?
chiar astazi am fost la pet shop si am cumparat de mancare si niste vitamine pentru pene pentru ca am observat ca ii cad penele.
Ce sa fac sa ii dau drumu prin casa ?

334

pai eu ii dau drumul lui Paco.daca e destul de bland incat sa nu trebuiasca sa-l bagi in cusca cu prosopul ii poti da drumul.daca il iei cu prosopul se poate speria sau sa-l strangi prea tare.de facut nevoile sa stii ca si le face smile

335

mi-a cam pierit cheful sa ii dau drumu prin casa.
Roki nu  cred ca e destul de bland pentru a face asa ceva , inca nu e destul de atasat de mine ca sa il pot lua in brate . Am incercat de cateva ori sa il iau dar ma ciupeste rau de tot , asta a fost mai la inceput.
Stiti vre-un magazin online cu accesorii pentru pasarele ? (custi , jucarii)
Ceva sfaturi cum as putea sa il imblanzesc imi dati ?

336

http://www.4animale.ro/imblanzirea-pasa … i-a76.html
si magazin online nu stiu.doar reale si in bucuresti

337

Cam ce dimensiuni trebuie sa aiba colivia pentru papagalul meu ca sa se simta el bine ?

Adaugat: 23-05-2008 11:25

am observat de ceva vreme ca nimfa mea are dezinterie sad
Cum sa remediez aceasta problema , la inceput nu a fost asa , ce sa ii dau de mancare ?

338

e prima oara cand aud de aceasta dezinterie.ce e aia? hmm .pai ar trebui sa fie de 3 ori mai mare decat aripile lui intinse.cauta pe site sunt o multime de articole despre nimfe,colivii,imblanzire,plante toxice,jucarii etc.

339

dezinterie=diaree
morcov nu vrea sa manance , se teme de el.

340

Paco se teme de orice mancare inafara de mei smile .cat despre boala nimfei tale ar trebui sa ceri un articol pe site.o sa trec eu pe acolo si pun pentru tine smile

341

ar exista vre-o pb daca nimfa mea adica ea e foarte linistita si doarme mult si de astea....

342

daca e plictisita(sta in cusca) nu are altceva de facut decat sa doarma.si chiar si afara din cusca daca gaseste un loc care ii place ramane acolo si dormiteaza

343

bianca cat timp tii tu papagalul afara?

344

pai cat sau eu acasa el sta liber.acum face biata tongue in libertate ca i-am pus cada pe cusca smile

345

da nu iti face mizerie?

346

ba da :ironic: da nu eu fac curat deci smile

347

aa api asa mai merge

348

tongue ce face el eu curat da daca nu observa ei nu ma bag smile

349

am o problema si papagali mei fac diaree....ce sa le fac...si toata ziua dorm si nu sunt deloc activi...ceva sfauri

350

este foarte grav cand au diaree crede-ma...eu am crezut ca moare liza...am luat de la petshop ceva pt diaree...am fost si la o farmacie veterinara dar nu aveau nimic...daca ai posibilitatea sa mergi la veterinar si mai bine...am mai citit undeva ca sunt bune si crengutele de salcie...dar cel mai sigur sa mergi sa iti dea ceva de pus in apa sau mancare...si iti sugerez sa mergi cat de urgent ca se agraveaza foarte repede...
Sanatate multa!

Adaugat: 26-05-2008 01:51

uite mie mi-au dat CARBOSAN astringent,un fel de carbune...si sa le mai pui si vitamine in apa ca poate le ajuta cat de cat

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......