3,426

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

deyseby wrote:

2 poze cu puiutul si gata. sper sa va placa.

superb..sa-ti traiasca.. :bravo: :heart:

Adaugat: 12-11-2009 19:57

mihai nimfa ta e spendida....emana q un inger...:heart: :pup:

:heart: -SABINA- :heart:

3,427

o iubesc ca pe prietena mea :heart::heart::heart:

3,428

flyaway parerea mea este sa vorbesti cu un crescator daca cunosti.E cel mai recomandat sa-ti deau un papagal crescut mai cu grija.Sau pe anunturile unde se vand deja de la cei care nu-i mai pot tine.Unii sunt invatati cu oamenii si sunt cuminti.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,429

superbe nimfe ai deyseby.si cat de frumos canta! poate invata si pupi al meu sa cante.daca nu ma multumesc si cu caraitul splendid din fiecare dimineata.Sa ne traiasca puiutzii  :sol:

3,430

Baieteii lui deyseby canta tare frumos si toti sunt frumosi.Bianca pune si tu triluri de la alte pasari ,baieteii canta frumos daca invata.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,431

Nu stiu ce avea Angel atunci, dar acum si-a revenit...sta cu noi, vine la noi cand ne uitam la TV sa-i dam nuca :heart: , sta cu mine cand imi fac temele si seara se aseaza pe umarul meu si sta sa doarma smile e o scumpete, tare alintata hmm :pup:
Mihay28, nimfulina ta e superba! Sa-ti traiaca :heart: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,432

multumesc pt aprecieri. toate nimfele sunt deosebite pt mine. Flayaway daca vrei o pereche pt nimfa ta e bine sa adopti una de la cineva sau sa cumperi de la crescatori. eu nu mai am pui de dat dar i-ti dadeam din toata inima. o sa mai am in primavara , poate si mai repede daca o sa fie totul bine.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,433

buna. vreau si eo o poza cu Motatu tau deyseby

Daca viata iti intoarce spatele apuco de fund

3,434

sm00k3 wrote:

buna. vreau si eo o poza cu Motatu tau deyseby

Motatul pleaca la Suana saptamana viitoare . la schimb cu Silver a ei.
el este cel cu capul galben.

- Mary-

3,435

As vrea sa iau un baiat pt Coco a mea dar inca nu m-am decis. Am vazut uni cu maro erau frumosi:D:bravo:

Daca viata iti intoarce spatele apuco de fund

3,436

sm00k3 wrote:

As vrea sa iau un baiat pt Coco a mea dar inca nu m-am decis. Am vazut uni cu maro erau frumosi:D:bravo:

mai am puiul care este cu maro dar nu stiu daca il dau. vreau sa-l tin pt Jacky. se pare ca si el este baietel. in primavara o sa am din nou si o sa va dau la toti daca nu va grabiti si o sa fie totul bine.

Adaugat: 13-11-2009 00:27

sm00k3 wrote:

de unde esti? am gasit eu un baiat frumos la cineva care il doneaza. daca esti in drum ti-l aduc eu.

Adaugat: 13-11-2009 00:42

la ora asta dorm. esti din Braila si cel care doneaza baiatul e din Constanta. dar ti-l poate aduca sotul meu maine seara. numai sa pot vorbi cu proprietarul sa vad daca mi-l da si ti-l lasa la Braila in drum spre Suceava. e bine?

- Mary-

3,437

Cat de frumos eu motatul :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,438

ella_costan wrote:

Cat de frumos eu motatul :pup:

multumim la fel

- Mary-

3,439

numai voi puneti poze ia sa mai pun si eu

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

3,440

Poate te lasa fa tastatura  :bravo:

3,441

va rog din suflet sa-mi scrie-ti si mie niste sfaturi....va rog mult:D....am o nimfa de 2 luni si este foarte trist...si nu inteleg de ce...manaca foarte mult... refuza sa manace ou sau legume sau fructe...manaca numai mei...si ma ingrijoreaza starea de sanatate...si vb cu el dar cand ma apropii de el tremura...in plus este foarte atent la muzica...dar nu canta nu face nimic...nu iesa din colivie singur...ii dau drumu in fiecare zi...si tot nu sa obisnuit cu noi...va rog scrie-ti ceva...multumesc

Adaugat: 13-11-2009 10:43

oare sai iau pereche???:|

3,442 (edited by ella_costan 13-11-2009 11:15)

Ar fi o idee buna sa ii ei si pereche, desi daca zici ca mananca inseaman ca nu e bolnav. Probabil a fost invatat doar cu mei de aceea nu mananca altceva, incearca cateva zile sa nu ii mai dai mei si sa ii dau altfel de mancare. Speciala pt nimfe si niste vitamine,  Multivitaminco de la Padovan este foarte bun

3,443 (edited by suana 13-11-2009 11:16)

addutza doar mei nu este suficient pentru nimfa.El are nevoie de o hrana mai complexa.Se gasesc mixuri speciale pentru nimfe.Vitakraft sau vitapol.Pe urma,doar apa plata in care pui vitamine.NU te speria daca nu mananca ou si legume deocamdata.Important este sa il pui pe picioare cu mancare si vitamine.Colivia este suficient de spatioasa,are bete de lemn in loc de cele de plastic.Asta ar trebui facut DE URGENTA!Mai stai pana sa-i iei pereche important e sa-l faci bine pe cel pe care il ai.

Adaugat: 13-11-2009 11:07

Pentru ca fetele mele nu inceteaza nicicum cu ouatul si cu galagia,ne-a venit o idee bune si vom face schim cu deyseby.O dau pe Silver pentru ca ea are 2 baietei de aceeasi culoare care au nevoie de pereche si Motatul vine la noi,ca pereche pentru Hanny,la care nu pot si nu renunt nici in ruptul capului.Tipa pentru ca e in perioada de calduri si pentru ca nu are baietel.Eu sunt de vina ca nu i-am asigurat ,,sotiorul'' corespunzator.Ce sa fac  daca tot fete am nimerit?! Dar combinatia asta mi se pare cea mai buna si pentru pasari si pentru noi.N-as fi dat-o pe Silver nimanui ,asa cum nici Motatul n-ar fi fost dat la nimeni ,dar vor fi pe maini bune si va fi super bine si pentru ei.Si oricum vom ramane ,aici,in familie.

3,444

multumesc....si inca o intrebare:D...unde pot sal pun...eu il tin in sufragerie pe un scaun...e bine???

3,445

Important este sa-l tii langa tine acum si sa interactionati.Sa vorbesti cu el,sa-i pui muzica,Cumpara-i si niste jucarii,poate il vor atrage.Daca e mult timp in compania ta ,va fi bine.Si neaparat mancare buna si vitamine.Scoate-i meiul si pune-i mancare pentru ei.Daca nu mananca azi,nu te speria.Va manca cand o sa-i fie foame.Sa nu-l tii in curent si in frig.

3,446

sa va arat ceva, superb este? big_smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

3,447

Poti sa il pui pe un scaun fara spatar si sa ii lasi televizorul sau radioul tot timpul deschis sa nu se simta singur, incearca sa petreci cat mai mult timp cu el, sa vorbesti cu el- chiar daca nu iti raspunde, incet incet isi va da seama ca nu ii vrei raul si va fi atent la tine- asta e incercata nici ai mei nu  erau sociabili si acum cum imi aud glasul incep sa tipe ca sa ma duc la ei...... tongue

Adaugat: 13-11-2009 12:08

Superba nimfa 185 nu am cuvinte :bravo:

3,448 (edited by suana 13-11-2009 12:14)

Hanny:  :heart:   Sa fim si noi in ton cu nimfa185 smile
http://i33.tinypic.com/xbmu4p.jpg

3,449

da, se vede ca sunt mult mai sociabile..... :pup: :pup: ai mei nu vin decat cand am seminte in mana  :cry:

3,450

suana vrei sa ma intreci? smile sunt frumosi toti, am vrut sa il prind cand zboara dar nam reusit dar am sa il prind candva

==>Misu<==