3,201

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

............

Adaugat: 23-10-2009 18:12

maine le pot da drumu??marti lam cumparat pe celalalt.

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

3,202

Deyseby...mai ai puiul din serie cu Angel? S-au stii pe cineva care are un nimf mai tanar (6-7 luni)?

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,203

Cine imi poate micsora si mie macar o poza ??? ... Sa o pun la avatar ... Nu am cu ce sa fac o poza mica ...

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

3,204

Iusty wrote:

Deyseby...mai ai puiul din serie cu Angel? S-au stii pe cineva care are un nimf mai tanar (6-7 luni)?

il mai am dar pleaca la Bucuresti la baietelul lui Misha. de ce?. am puiul de o saptamana si ceva.

Adaugat: 23-10-2009 20:27

asta mi-a placut mie. daca vrei mai micsoram alta

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,205

Multumesc mult de tot !!

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

3,206

flyaway70 wrote:

Multumesc mult de tot !!

cu mare placere.

- Mary-

3,207 (edited by necunoscuta 23-10-2009 22:06)

Nici nu se pune problema ca nepoatele mele sa ``supere`` pasarea. In primul rand, nu au acces la colivie, sa spun ca trag de ea sau il agaseaza. Singurul ``contact`` care il au este acela ca ele ii repeta intr`una ``Ce face baiatu? ``. Atat...nimic mai mult, doar ii vorbesc. Galagie....nu e de speriat...na...cum e la casa omului, cu doi copii, rasete, harjoneala....si uneori plansete. :ironic: Acum....sa vedem ce  o fi.

Imediat dupa postarea mea am reamenajat colivia nimfei caci era intr-un mare fel asezata. Am apucat deja sa ii pun creanga de nuc si de tei. O sa anunt sa o scoata. Am bagat initial mana in colivie acoperita cu un prosop, apoi, am descoperit-o. Mari tentative de atac nu au mai fost. Inca un gest in comportamentul sau care mie imi pare ciudata...eu stiu, spuneti-mi voi, detinatori de nimfe, ce sa inteleg daca, fuge ca nebunu dintr-o parte in alta a colivie?

Pupici de la Paco ( Rozela mea pe care o credeam mascul dar e femela  :heart: ) si de la Pufi (nimfa nazdravana  :sol:  )

Simo

3,208

Iusty wrote:

am eu dar are 9 luni si eu sunt din olt,caracal :cry: :cry: :cry:

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

3,209

biancapoli wrote:
Iusty wrote:

am eu dar are 9 luni si eu sunt din olt,caracal :cry: :cry: :cry:

dar de ce vrei sa-l dai?

- Mary-

3,210

nu vreau sa-l dau

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

3,211

Cred ca bianca  i-a raspuns doar la intrebarea lui iusty. De ce nu ne pui si poze cu nimfa ta,bianca?

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,212

leam dat drumu la amandoi acum.dar pe el,cel care lam cumparat acum nu prea poate zbura bine.

Adaugat: 24-10-2009 12:22

ce sa fac sa vn la mn??????:k:

3,213

nimk lasai sa se acomodeze cu tine si cu noul lor camin si cu sguranta vor veni singuri dar sa stii ca trebuie foarte multa rabdare...
flayaway foarte frumos nimfoiu are cumva taiate penele de la aripa?
seamana foarte bine cu coco al meu ce dor mi de el :cry: ...
deyseby ce mai fac motzati tai?
suana ce mai fac pasarelele tale ? (ca u ai mai multe specii de papagali)

Adaugat: 24-10-2009 13:46

flayaway de unde esti nush daca te-am mai intrebat ca motzatu tau este forte identic cu coco al meu care acum este la atli stapani pe care ii caut
rog pe toti nou veniti sa scrie la datele despre ei de unde sunt deoarece daca stim de unde suntem ne putem ajuta mai mult deoarece cunoastem pet shopurile magazinele specializate veterinari etc.

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

3,214

cea patata cu e fata si cel calben e baiat.am fost azi d unde am luato pe ia cea patata si mia sp k e fata.a sp k isi tine motul pe cap si ceva la coada...si la baiat tine motul in sus.a sp k nu conteaza poate canta si fata.

3,215

Dragii mei prieteni , stapanii motzatzilor ... Am uitat sa ma prezint ... Deci : ma numesc Laura si sunt din Bucuresti . Am doua animalute in casa ... deocamdata ! ... Una esta Tisa ( blanoasa , animal paros ) , adica pisica si o mandrete de fata pe care o cheama Ally ( penoasa , caraita , iubita ... ) Pana in decembrie vreau sa largesc  familia inaripatelor , adica sa mai iau un " nimfoi " ......Si NU Darius , NU are penele taiate la aripi ...  Doamne fereste de asa ceva !!! .... Deocamdata astia suntem noi ... smile)

Adaugat: 24-10-2009 17:58

Eu am luat-o pe Ally anul trecut in decembrie de la un nepot , care o avea de cateva luni . Imi pare rau , dar nu cred ca este Coco al tau ...

Adaugat: 24-10-2009 18:03

Si totusi nu stiu ce sa ma fac cu ea ... :furios: :cry: Nu mananca decat mix de seminte si cozi de patrunjel ... Am incercat sa-i dau si ou cu morcov si morcov cu pesmet si ardei gras si mar si ... dar ce nu i-am dat .... mai ciugule putin ardeiul gras dar in rest ... doar verdeata ... Nu stiu cum sa o fac sa manance si altceva . Poate imi dati voi un sfat ... Va multumesc anticipat ...

3,216 (edited by alexnutzu 24-10-2009 20:00)

ea sta la mn dar celalalt nu.:/dar astept pana isi va face curaj.deja el azi a zburat mult mai mult.si sa pus si pe colivie care era langa mn.

Adaugat: 24-10-2009 18:53

cine imi micsoreaza si mie poza aceasta k s o pun la avatar????va rog

3,217

Mie mi-a micsorat-o deyseby ... Ti-o va micsora ea cand intra ...

3,218

da.nimfa ta ce este?fata sau baiat?

3,219

alexnutzu wrote:

cine imi micsoreste si mie poza aceasta k s o pun la avatar????va rog

smile

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

3,220

E fata  .... :heart:

3,221

Am intrebat deoarece vreau sa mai iau o nimfa...un partener de joaca pt. Angel :rusine: ! Vreau sa fie crescuta intr-o familie...nu vreau s-o iau de la pet shop sad vreau sa stiu ca e sanatoasa!

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

3,222

multumesc pt poza.

Adaugat: 24-10-2009 19:25

dar la magazin de unde ati luato va sp k e fata??yo am fost la multe magazine cu ea si mia sp k fetele tin motul pe spate.cum e in poza asta.s baietii cum este cel galben

3,223 (edited by Iusty 24-10-2009 18:33)

Nu e adevarat! Nimfele tin motul ridicat cand sunt curioase si lasat cand sunt relaxate! wink

Iusti

3,224

adik a meu e mereu curios??=)yo il am d 1an.

3,225

Iusty ,ai dreptate,mai bine o iei de la cineva decat de la pet-shop

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)