276

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

nici eu nu intru maine(poate doar dimineata ca plec abia la 12 la scoala) da asta nu prea e cu subiectul.pun si eu cateva filmulete cu nimfe:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wJT_XbtRgyc[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=00N39Rhb3G4[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xeDWEaZWiQE[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wg1BqGReqqU[/youtube]

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

277

azi dimineatza l-am gasit in timp ce facea baie,ii place apa!!:D

278

alexoprisan...nu ii mai da pufuleti...cel putin nu din astia cu sare..e normal sa ii placa..dar nu au voie! o sa te trezesti dupa aia cu el mort si o sa te intrebi dc..sa nu ii mai dai nimic ce contine sare...!!!!! de asemenea..nu il mai lasa sa roada caiete...nu ii fac bine deloc..stiu pe cnv care i-a murit un mic alex dupa ce a rontait un caiet..sau carton..cva de genu..ai mare grija!!!!!!

279

salut !sunt un nou venit.am si eu niste intrebari:mi-am luat azi o nimfa si mai aveam un mascul de vre-o 3-4 ani.dupa ce a vazut-o a devenit foarte agresiv cu mine.in cusca amandoi nu ii pot pune ca se bat dar daca ii las pe balcon nu ii face nimic. cat o sa mai continue el sa fie ara agresiv cu ea si cu mine? astept raspuuns:P:D

280

s-ar putea k ambele nimfe sa fie mascul sau nimfa ta sa fie  geloasa, a mea e geloasa pana si pe laptop

Adaugat: 05-05-2008 09:11

alex_iasi2005 , o sa am grija cu ce am sa-l las sa se joace de acum, multumesc.:merci:

Adaugat: 05-05-2008 09:14

imi zicetzi si mie un site de plannte pt. ca mama mea vrea sa citeasca.:pls:

281

una e femela si alta masculdar e ff gelos el .acum sunt pe usa amandoi si din cand in cand o mai cipeste pe femela.dar mai e o problema ea e foarte linistita adica nu canta sau nu e agitata ca el ar putea fi o problema?aaa... si dati-mi un sfat:pe el il am de 3 ani si pe ea de o zi si i-am eliberat in balcon ...cand ii bag in cusca pe amandoi?astept vesti

282

trebuia mai intai sa pui nou venitul intr-o alta cusk care sa o pui langa cusk companionului tau adult..si sa-i lasi sa se cunoasca...sa se pupe..iar apoi sa ii introduci pe amandoi intr-o colivie:)
alexoprisan,...sa nu crezi ca ti-am zis din rautate ...dar sarea este f periculoasa pt ei!! de asemenea jucariile.trebuie mare atentie..sper ca v-am fost de folos:)

283

da da nu am 2 custi da daca ii las in libertate unu langa altu vre-o 3 zile nu e de ajuns
?

284

probabil e de ajuns.depinde cat de repede se acomodeaza  unu cu altul smile .
alexoprisan incearca aici dar data viitoare sa pui ce nu e legat de animale la discutii diverse smile :http://www.gradinamea.ro/ despre plante vroiai nu?ca asa ai scris big_smile

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

285

dar ce ma mira e ca masculul e foarte agresiv adica a ajuns sa ma alerge prin casa ca sa ma muste,iar femela e nemiscata.acum pe el l-am bagat in cusca iar ea sta in fata custii,iar cand ma vede el ,incepe sa se agite si sa faca galagi.dar daca vreau sa il iau din camera aia incepe sa tipe si ea ii raspunde ...astept sfaturi:)

286

deci ei se plac reciproc,masculul nu te place pe tine si niciunul nu accepta sa ii desparti.pai ar trebui sa-i bagi pe amandoi intr-o cusca si daca se inteleg lasa-i acolo vreo 3 zile.apoi scoatei si vezi ce se intampla.daca masculul te mai alearga pe el nu il mai scoti si ii spui ca e pedepsit tongue .pe fata o lasi sa zboare ca sa-i faca in ciuda.cel mai probabil o sa inteleaga de ce e asa si alta data nu o sa te mai alerge.poate nu o sa mearga dar merita incercat.daca fata te lasa,mangai-o ca sa-i faci in ciuda masculului smile
.succes!

287

pai nici ea nu ma lasa.acum stau el in cusca ea afara ii mai las asa o zii .aseara au dormit unu in altu pe usa de la balcon...:>

288

balconul e inchis,nu?sa nu zboare vreunu!

289

e inchis

290

atunci e bine tongue

291

Buna Bianca! Atentie mare la salata pe care i o oferi lui Paco! Din cauza porcariilor de pe salata, mie mi a murit o nimfa, de enterocolita!!!!!!!!!!!!!!!! Nu o sa moara dc nu i oferi salata, in fond are atatea alte posibilitati de hrana:)

there is no love, like parrot love!

292

vikiduta1 wrote:

dar ce ma mira e ca masculul e foarte agresiv adica a ajuns sa ma alerge prin casa ca sa ma muste,iar femela e nemiscata.acum pe el l-am bagat in cusca iar ea sta in fata custii,iar cand ma vede el ,incepe sa se agite si sa faca galagi.dar daca vreau sa il iau din camera aia incepe sa tipe si ea ii raspunde ...astept sfaturi:)

vikiduta1, eu cred ca masculul e gelos pentru ca nu mai e "singur la parinti". poate ca e suparat pe tine pentru ca nu mai e el singurul de care ai grija ci a mai aparut cineva in viata ta smile

293

in los sa se bucure ca are companie smile

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......

294

radu wrote:

Buna Bianca! Atentie mare la salata pe care i o oferi lui Paco! Din cauza porcariilor de pe salata, mie mi a murit o nimfa, de enterocolita!!!!!!!!!!!!!!!! Nu o sa moara dc nu i oferi salata, in fond are atatea alte posibilitati de hrana:)

mersi de sfat!

295

nu stiti , varza e bun pentru nimfe?

Adaugat: 07-05-2008 08:31

vroia despre trandafiri

Adaugat: 07-05-2008 08:34

merci:merci:

Adaugat: 07-05-2008 08:35

au efect articolele de dresaj, azi kiki mi s-a urcat pe mana(pt. prima data)

Adaugat: 07-05-2008 08:37

eu nu am probleme cu salata deoarece eu o rup din gradina si nu are nici o porcarie pe ea

296

alexoprisan wrote:

vroia despre trandafiri

atunci sa se uite aici:
http://www.trandafirul.ro/
din nou felicitari pentru succesul cu kiki smile :bravo:

297

o sa va trimit poze , cu kiki cea blanda:D

298

bai si eu am facut progrese .tacu si femela staiu in aceeasi cusca si nu o mai bate,dar cand apar si eu incepe el sa se agite si o mai ciupeste cate un pic ...cat o sa mai dureze asta?

299

felicitari pentru progresele voastre! :bravo:

300

nu stiu cat o sa mai  dureze dar nu cred ca mult

Adaugat: 08-05-2008 01:58

multumim printzesa