2,701

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Sunt foarte frumosi deyseby sa-ti traiasca....  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

2,702

Motatele sunt bine, nu s-au apropiat de cutie nici sa o miroasa big_smile, azi s-au asezat pe teava de la calorifer si Galbiuta si-a murdarit codita si motul in culoarea camerei, sa nu zica ca nu e "asortata". Si cum nu au bunul obiecei sa faca baie, zau daca stiu cum sa o curat :cry:. Perluta a mancat orez brun fiert amestecat cu morcov ras, ea nu face fitze la mancare wink.

Vicky - Mamica fericita

2,703

misha67 wrote:

Motatele sunt bine, nu s-au apropiat de cutie nici sa o miroasa big_smile, azi s-au asezat pe teava de la calorifer si Galbiuta si-a murdarit codita si motul in culoarea camerei, sa nu zica ca nu e "asortata". Si cum nu au bunul obiecei sa faca baie, zau daca stiu cum sa o curat :cry:. Perluta a mancat orez brun fiert amestecat cu morcov ras, ea nu face fitze la mancare wink.

ai putea sa iei un pulverizator si sa il umplii cu apa si ii dai in zonele nde e murdara :heart:

Adaugat: 05-09-2009 21:49

asa,mi-am luat nimfa :d
pana acum see comporta bineee..:D
cand ma apropii de ea cu mana face asa cm face sarpele din gat smile)face un fel de hh..
mai are timp de acomodare big_smile
sper sa reusesc sa o imblanzesc.

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

2,704

Didika, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa. Felicitari.

Vicky - Mamica fericita

2,705 (edited by deyseby 06-09-2009 08:32)

ma bucur Didik.  sa ai grija de ea si sa nu o stresezi prea tare. las-o pe ea sa vina la tine si vorbestei frumos. o sa vina sigur. Multumim tuturor pt aprecieri. o sa mai punem cateva poze mai incolo. suntem mai mari acum.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

2,706 (edited by didika1 06-09-2009 09:21)

misha67 wrote:

Didika, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa. Felicitari.

multuesc mult :d
multumesc  tuturor.. :d
o sa urmeze cateva poze cu eaa ..:D

Adaugat: 06-09-2009 10:15

Ia este Misi ..
Perusul este Cippy ..
Astazi i-am dat drumul nimfei si vreau sa spun ca era foarte speriata si ca nu a putut sa zboare sus pe colivie..mai mult a stat pe jos unde i-am pus apa,seminte si o cadita cu apa calduta.Din pacate n-a facut baie asa ca am prins-o cu prosopul (in felul asta o scap mai usor de stres) si am bagat-o in colivie.
Ei bine cand era pe jos am incercat sa pun mana pe ea ,si am si reusit dar fugea mereu si cand era f. nervoasa ma musca (si musca f. tare).
Pt. ca nu a vurt sa faca baie si pt. ca era f. f. murdara pe coada am luat un pulverizatior si i-am dat pe aripi si pe coada(putin,nu mult).
Cateva sfaturi de imblanzire?
Multumesc! :sol:

2,707

sallz am si eo o intrb e bn sa dai nisip la nimfe?

Daca viata iti intoarce spatele apuco de fund

2,708

Nu e bine deoarece se poate bloca in intestine (parca)! Nisipul este recomandat pasarilor care mananca semintele cu tot cu coaja (nu le decojesc) pt. a ajuta la digestie. In cazul nimfelor care decojesc semintele, nu este nevoie big_smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

2,709

de cate ori naparlesc nimfele si in ce anotimpuri?

2,710

Primavara si toamna tongue

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

2,711 (edited by betty 06-09-2009 17:54)

ce iepurash frumos ;x

:k:  ala d e la pag 142:-"  'x

2,712

didik ai niste animale minunate

2,713

cocorikka wrote:

didik ai niste animale minunate

ms muult :pup: :heart: :sanatate:

2,714

ne pui si noua niste poze sati vedem ingerasul ? :bravo:

2,715

gata m-am hotarat.
nimfei mele o sa ii spun paco :x :heart: :sanatate: :merci:

2,716

da e frumos motatul  :heart:
si paulie era un nume frumos big_smile

2,717

Motatele mele in noua casuta (sau vila? wink).
Si daca va uitati la topicul de cantatori, veti avea ce vedea smile!

Vicky - Mamica fericita

2,718 (edited by andrei221995 07-09-2009 20:33)

paco al meu naparleste

a ramas fara 3 pene mari din coada(dar ma bucur pentru ca penele erau murdare)

P. S. Papagalul din a doua imagine seama mult cu Kiki a mea
Foarte frumosi papagalii
Sa iti traiasca!!!

2,719

sper sa naparleasca si al meu ...
e nou luat si e destul de murdarel chiar daca se chiunie el tot timpul sa se curete...

2,720

si al meu dar pana sa o iau pe Kiki de pet shop nu se curata dar acum se straduie dar lui nu ii merge

dar e bine ca naparleste si e face curat usor usor

2,721

al meu se chinuie si o sa reuseasca smile
mai ales daca il ajuta si naparlirea.

2,722

mai are cateva pene murdare dar daca naparleste si se si curata o sa arate foarte bine

2,723

cred :heart:

2,724

Neata'

Revin cu vesti. Am luat un mascul (asa au zis cei de la pet shop) si cred ca este mascul pentru ca a si cantat. Problema e ca nu stiu de ce nu mai canta, acum tipa, rar intradevar, dar tipa. Sa va spun cum au decurs lucrurile: am cumparat nimfa vineri (cadou pentru sotul meu) si am asezat-o in colivie in "biroul" sotului. Sambata de dimineata nimfa tipa de mama focului (ne'a dat trezirea) si deja ma gandeam ca e femela, ca de, tipa, si tot sambata am hot sa-i schimbam locul (sotul fumeaza) si am asezat-o intr-un loc mai ferit pe hol, ca sa putem interactiona mai des cu ea si ca sa ne simta prezenta. Sambata pe la 10 seara a apucat-o cantatul si fluieratul. Nu-mi venea sa cred ce frumos canta. Pe la 12 noaptea am inceput s-o certam sa taca (ne-am gandit ca e tarziu si sa nu deranjeze). Duminica la ora 7 iar a apucat-o si iar am cam certat-o. De atunci aproape ca n-a mai scos niciun sunet. Si eu vreau sa cante iara, sa tipe..... cred ca s-a suparat pe noi.
Ce sa fac?:(

2,725

Eu de exemplu acopar coliviile, in fiecare seara, si le descopar dimineata cand ne trezim. Astfel nu le deranjam nici noi pe ele, cand stam seara mai tarziu cu lumina aprinsa, si nici ele pe noi dimineata cu cantatul.

Vicky - Mamica fericita