2,651

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

eu am avut cont am vorbit cam 100 de postari apoi pt. ca am scris prescurtat mi-a dat avertismente si ban 10 zile.in timpul banului am avut o problema cu unul din papagalii mei care a murit..:(.si mi-am facut alt cont apoi m-a dat ban permanent pe ip si mi-am dat seama ca nu mai merita sa merg acolo.
pt. ca era singurul site pe care il stiam de animale destul de complex cu f. multi useri am facut 5 cereri pt. a-mi scoate banul..
nici un raspuns
apoi am mai cautat pe intenet si am gasit latifa..surpriza aici oamenii sunt f. primitorii si intelegatori..si va multumesc ca sunteti langa mine ,caimi dati sfaturi si ca ma ajutati .

Adaugat: 02-09-2009 18:35

pot spune ca deyseby si sm00ke sunt primii mei prieteni pe aici .. prieteni in sensul de amici online smile :merci:

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

2,652

al meu face baie in farfurie smile))

Daca viata iti intoarce spatele apuco de fund

2,653

:bravo:

2,654

didika1 wrote:

pot spune ca deyseby si sm00ke sunt primii mei prieteni pe aici .. prieteni in sensul de amici online smile :merci:

ma bucur sa aud asta. o sa-ti faci si mai multi. dar nu sut toti pe forum acum. si eu am foarte multi prieteni pe acest forum.  poti spune prieteni. aici stai cea mai parte din zi si-ti petreci timpul cu cei de aici mult mai mult decat cu alte persoane. si Latifa este o persoana deosebita si nu ia decizii grave l-a adresa unei persoane care greseste o data sau de doua ori cel mult. mai ales daca persoana respectiva i-si revizuieste comportamentul imediat .

Adaugat: 02-09-2009 18:41

sm00k3 wrote:

al meu face baie in farfurie smile))

bravo. se poate. vezi? ai grija sa nu fie rece in camera si sa nu ai nimic deschis sa faci curent. sunt cele mai pretentioase pasari la boala. si greu i-si revin. " paza buna, trece primejdia rea"

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

2,655

dar pe latifa chiar o cheama latifa?
ca daca da imi explic de ce se numeste siteu asa
altfel .. nu-mi explic de la ce vine numele ..
da ce mai conteaza big_smile
eu trebuie sa plec pe afara,cand vin sper ca mai sunteti aici big_smile. :heart:

2,656 (edited by snow 02-09-2009 18:35)

smook3 este draguta nimfa ta mai ales fara codita zici ca este un puiut.
cat despre sexul nimfei eu zic ca este fetita,dar ca sa fii sigur si dispui de ceva banisori poti sa ii faci un test adn.

si o parte din bebeii mei

2,657

m-am uitat sa vad daca ai terminat albumul si nu este gata.  of !

- Mary-

2,658

deyseby wrote:

m-am uitat sa vad daca ai terminat albumul si nu este gata.  of !

nu m-am apucat de el ca nu am timp, momentan.

Adaugat: 02-09-2009 19:47

mady939 wrote:

mai am o problema daca ma puteti ajuta cu un puiut ....nu e al meu ......dar imi este mila de el si daca imi puteti da sfaturi ce am putea sa'i face sa nu mai aiba piciorusele asa departate sad

puiutu s-a nascut cu malformatie sau cu o carenta de calciu sau vitamina D. sfatul meu este sa se duca cu el la un vet sa vada ce poate sa ii faca.sansele sunt minine ca sa isi revina din pacate. eu in cluj stiu un medic foarte bun care tar ajuta dar banuiesc ca nu esti de acolo.

2,659

snow wrote:

smook3 este draguta nimfa ta mai ales fara codita zici ca este un puiut.
cat despre sexul nimfei eu zic ca este fetita,dar ca sa fii sigur si dispui de ceva banisori poti sa ii faci un test adn.

si o parte din bebeii mei

foarte frumosi :X imi poti trimite si mie unu prin fax:))?

2,660

Foarte frumosi puiutii tai snow... sa-ti traiasca :bravo:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

2,661

salut prieteni

Adaugat: 02-09-2009 23:30

cat e un test adn?:)

Daca viata iti intoarce spatele apuco de fund

2,662

didika1 wrote:

dar pe latifa chiar o cheama latifa?
ca daca da imi explic de ce se numeste siteu asa
altfel .. nu-mi explic de la ce vine numele ..
da ce mai conteaza big_smile
eu trebuie sa plec pe afara,cand vin sper ca mai sunteti aici big_smile. :heart:

smile Nu ma cheama Latifa, poti afla de aici de ce se numeste site-ul asa : http://www.4animale.ro/txt/despre-noi wink
Acum, ca am lamurit dilema, am sa va rog sa reveniti la discutii on topic! smile Multumesc pentru intelegere!

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

2,663

Un test ADN costa in jur de 100 RON.

Vicky - Mamica fericita

2,664

Bine ai venit pe Latifa sm00k3!!!
ai mei m-au disperat cu spicele de mei..mananca de parca ar fi uitat de seminte si altele...si ai vostri fac la fel??

snow,puii tai sunt foarte frumosi!!!

2,665

Madalina, si ai mei le devoreaza cu mare placere, daca ar fi dupa ei, n-ar mai manca altceva.
Snow, daca as putea, i-as lua pe cei 2, cel bej si cel gri, m-au topit de frumosi ce sunt  smile.

Vicky - Mamica fericita

2,666

Misha. fetele tale sunt in calduri. cand sunt in perioada asta se lasa cu capul in jos si desfac aripile. daca fluieri tu, crede ca vrei sa le curtezi si ele se pregatesc de calcat.  smile

- Mary-

2,667

deyseby wrote:

Misha. fetele tale sunt in calduri. cand sunt in perioada asta se lasa cu capul in jos si desfac aripile. daca fluieri tu, crede ca vrei sa le curtezi si ele se pregatesc de calcat.  smile

interesant deyseby smile)

2,668

Buna treaba, incet-incet invat lucruri noi :ok:.
Multumesc, Deyseby! :pup: :heart:

Vicky - Mamica fericita

2,669

sm00k3 wrote:

cat e un test adn?:)

ce mai bine vb cu gabtzzu pt ca el stie cat costa si unde l-a facut.din cate stiu eu la constanta.

2,670

Snow, iti trimit un PM.

Vicky - Mamica fericita

2,671

misha67 wrote:

Snow, daca as putea, i-as lua pe cei 2, cel bej si cel gri, m-au topit de frumosi ce sunt  smile.

cel care se vede bej este de fapt o combinatie de gri cu galben si da senzatia de un verzui.este foarte frumos dar din pacate nu sunt de dat.

2,672

sm00ke ai un pm de la mine

2,673

Snow, stiu, dar nu ma pot opri sa nu-i admir :heart:. Oricum, nu pot sa-i iau, astept sa am proprii pui!

Adaugat: 03-09-2009 11:36

Deyseby, am vesti bune de acasa, Perluta se simte bine, s-a deschis complet si ochisorul :ok:

Vicky - Mamica fericita

2,674

misha67 wrote:

Deyseby, am vesti bune de acasa, Perluta se simte bine, s-a deschis complet si ochisorul :ok:

ma bucur. asta este de la curent. am zis eu ca sunt foarte sensibili.

- Mary-

2,675

Sensibiloasele lui mama, ce griji imi fac ele mie! Acum sunt 100% sigura ca am 2 fete motate, de parca mai aveam vre-o indoiala :rusine:!

Vicky - Mamica fericita