2,552 30-08-2009 10:00
Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
da Iusty. asta este adevarat. aici gasesti pe cei mai potriviti stapani. ramane sa vedem ce sex o sa aiba puii. Snow sunt superbi puiutii tai. parca ai o curte cu gaini. o sa pun si eu cateva poze si cu puii mei, ceva mai recente.
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
http://deyseby.sunphoto.ro
2,553 30-08-2009 10:13
da Iusty. asta este adevarat. aici gasesti pe cei mai potriviti stapani. ramane sa vedem ce sex o sa aiba puii. Snow sunt superbi puiutii tai. parca ai o curte cu gaini. o sa pun si eu cateva poze si cu puii mei, ceva mai recente.
rade ciob de oala spart
2,554 30-08-2009 11:03
deyseby wrote:da Iusty. asta este adevarat. aici gasesti pe cei mai potriviti stapani. ramane sa vedem ce sex o sa aiba puii. Snow sunt superbi puiutii tai. parca ai o curte cu gaini. o sa pun si eu cateva poze si cu puii mei, ceva mai recente.
rade ciob de oala spart
da sa stii ca asa este. o sa pun si eu cateva poze cu ai mei.si vreau sa mai pui cateva cu ai tai. mai ai si altele superbe. pacat sa nu le pui. alegele pe cele mai reusite si pune.
Adaugat: 30-08-2009 11:59
astea sunt o parte din ele
Adaugat: 30-08-2009 12:00
astea sunt cel mai recente. cam atat. o sa mai punem mai incolo.
2,555 30-08-2009 11:25
ce haiosi is zici ca is rockeri cu creasta aia deabea crescuta
sati traiasca si tie si la snow 10000 de ani :k:
2,556 30-08-2009 12:07
Sunt foarte frumosi :heart: :heart: :heart: sa va traiasca si sa va bucurati de ei :sanatate:
2,557 30-08-2009 12:20
vai deyseby ce caraghiosi sunt sa-ti traiasca multi,multi ani :pup:
2,558 30-08-2009 14:29
:X:X::X:X
aolo ce frumosi sunt!!!super scumpici...vreau si ew (
2,560 30-08-2009 22:22
am postat si la jucarii dar scriu si aici..ma intereseaza un fel de manuta care se pune desupra barii si ei se baga acolo si dorm..daca ma poate ajuta cineva macar cu o informatie as fi recunoscator..
2,561 31-08-2009 07:36
Gaby, nu am cum sa te ajut, imi pare rau, nu stiu despre ce e vorba, nici nu am vazut asa ceva.
Deyseby, Snow, ce minunatii aveti voi acolo :heart:.
Motatele mele sunt vesele si jucause, nici nu stiu ca am pus la cale maritisul lor !
2,562 31-08-2009 09:06 (edited by Sandryta 31-08-2009 09:06)
toti va planuiti cu maritisuri dar pe motzatu meu nu-l vrea nici o motzata de sot ?
2,563 31-08-2009 09:25
Ce de puiutzi scumpi!!!!!Snow,Deyseby sa va traiasca.Sunt asa dulci.....Sa fie sanatosi :bravo:
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus:
2,564 31-08-2009 11:33
Buna tuturor!Am si eu o nealmurire in legatura cu comportamentul nimfei mele,Cipy.Atunci cand ii dau de mancare,se lasa in jos(ca si cum ar sta pe burta),isi desface aripile usor si scrasneste din cioc.A..si cam cat timp dureza perioada de imperechere?Pt. ca nimfa mea se mai "iubeste" cu bara din colivie din cand in cand..si cateodata incearca si cu mana mea,dar nu o las..:D
Multumesc mult si sa va traiasca nimfele,care sunt de-a dreptul adorabile!:heart::merci:
2,565 31-08-2009 12:35
Buna tuturor!Am si eu o nealmurire in legatura cu comportamentul nimfei mele,Cipy.Atunci cand ii dau de mancare,se lasa in jos(ca si cum ar sta pe burta),isi desface aripile usor si scrasneste din cioc.A..si cam cat timp dureza perioada de imperechere?Pt. ca nimfa mea se mai "iubeste" cu bara din colivie din cand in cand..si cateodata incearca si cu mana mea,dar nu o las..:D
Multumesc mult si sa va traiasca nimfele,care sunt de-a dreptul adorabile!:heart::merci:
pt ca crede ca esti prietenea lui.perioada de imprerchere nu stiu cat dureaza.
2,566 31-08-2009 17:40 (edited by deyseby 31-08-2009 17:40)
ANYTZA. la mine fetele fac asa. adica se lasa pe burtica si se leagana cu aripile putin desfacute, scransnind din cioc. asa fac i9nainte de a depune oute. probabil vrea sa depuna undeva si nu are unde. o sa-ti depuna prin colivie sau prin casa. la mine se bagau sub pat si faceau asa.
Adaugat: 31-08-2009 18:38
Multumim pt aprecieri. Sandryta pune si tu poze cu motatul ca se pare ca nu ai prea pus, sa vedem poate ii gasim si lui pereche. el ce are? :pup: :heart:
2,567 31-08-2009 18:04
Vai de mine!:))dar eu nu vreau oute...mi-e si frica pentru ea..ca am inteles ca atunci cand nimfele fac oua pierd o mare cantitate de calciu si pot muri.Sper sa nu ma trezesc cu vreo surpriza prin cusca pe la ea si sper sa treaca cat mai repede peste perioada asta:|..
Multumesc pentru tot!:merci:
2,568 31-08-2009 18:10 (edited by deyseby 31-08-2009 18:11)
Vai de mine!:))dar eu nu vreau oute...mi-e si frica pentru ea..ca am inteles ca atunci cand nimfele fac oua pierd o mare cantitate de calciu si pot muri.Sper sa nu ma trezesc cu vreo surpriza prin cusca pe la ea si sper sa treaca cat mai repede peste perioada asta:|..
Multumesc pentru tot!:merci:
dar nu ai pt ce sa te sperii. pune o cutie de carton mai incapatoare unde ea sa se aseze bine si o sa-ti depuna acolo. e normal. nu te panica deloc. lasa totul sa vina de la sine. o sa depuna cateva oute si o sa le cloceasca o perioada de 3 saptamani, dupa care scoti cutia cu tot cu oute si o arunci. pt ca outele nu sunt fertile fara baietel. dar ea se usureaza si e bine. o sa vezi ce grijulie o sa fie cu outele. dai cat mai mult out fiert tare si branzica de vaca nesarata, os de sepia simplu fara arome sau chiar o bucatica de BCA. o sa roada de acolo. si totul o sa fie bine. mai rau este sa nu-i pui ceva unde ea sa-i faca treaba, ca se poate sa aiba un out si sa se blocheze in ea. asa ca daca nu e stresata si e lasata in pace, o sa fie totul ok. sa nu faci prostia sa-i scoti din oute si sa le arunci ca atunci poate sa-ti depuna non stop si o sa fie si mai rau. lasale acolo cate o sa faca si o sa fie bine.
2,569 31-08-2009 20:21
Pff..am sa incerc sa-ti urmez sfatul,dar sper sa nu fie nevoie totusi..Daca o sa scoata oute am sa am mare grija de ea sa nu pateasca nimic si sper sa fie totul bine:D.Tot nu-mi vine sa cred ca are de gand sa faca oua:wow:.Nu manifesta acest comportament tot timpul..ci doar uneori ..cand o apuca pe ea..In rest e vioaie,canta si mananca bine...:D
Multumesc inca o data pentru tot!:merci:
2,570 31-08-2009 20:36
daca ai sa dai cu cateva pagini inapoi, ai sa vezi ca Snow a avut 16 oute nefertile de la 2 fetite ale ei. eu ti-am zis din experienta lui Snow. da mult mai in urma pe pagina nimfelor si ai sa vezi ca este cum zic eu. se manifesta asa numai in perioada primavara -toamna, cand intra in calduri. o sa fie bine ai sa vezi.. se vede ca o iubesti mult. asteptam si poze cu ea.
2,571 31-08-2009 21:27
am terminat unul din albumuri.acum mai am unul de facut.acesta are poze de cand erau ei mici,mici si are in total 141 de poze. va uresz o vizionare placuta si asteptam comentariile si voturiile voastre.
2,573 01-09-2009 08:23
puii sunt superbi...sa aveti parte de ei deyseby si snow...
oricum,ieri la pet-shop am vazut niste vitamine care se pun in mancare...sunt bune? sau sunt minciuni?
2,574 01-09-2009 08:42
Madalina, in loc de vitamine cumpara polen, de la Plafar, e mult mai sanatos si mai natural. Eu asta le dau la papagalii mei, si le merge foarte bine.
2,575 01-09-2009 17:21
Am incercat sa imporvizez un cuib pentru Cipy dintr-un cosulet,iar in interiorul cosuletului am pus niste carpe ca sa fie moale si comod,insa degeaba.Se sperie de fiecare data cand vede cuibul.Asa ca i-am pus ceva moale in cusca,in speranta ca se va acomoda repede si va face ce trebuie.E foarte curioasa si pare mai mult interesata de joaca decat de facut oute..Sper sa fie totul bine!
Ea este Cipy a mea^^!