andrei... wrote:Pai si eu mai patesc acest lucru,dar am facut urmatoarea chestie,am lasat rolletele de la geam jos nopatea astfel incat sa nu-si da seama exact cand se crapa de ziua,al meu tipa iarasi cand isi da seama ca plec la servici,noaptea nu am patit sa-mi strige, de obicei tipa cand ceva nu-i convine, nu primeste suficienta atentie,nu are destula mancare,e murdara cusca etc. oricum ei prin aceste tipete comunica asa ca ceva ne spun ei
...iar ziua daca nu mai tace il acopar cu o paturica neagra care ii acopera in totalitate cusca si intr-un final se linisteste.
La noi nu se pune problema de lipsa de atentie sau de ingrijire. Din contra, el fiind mai sperios, intotdeauna ii acordam mai multa atentie. Mai mult, ziceam ca uneori cand vorbesc cu el, nu mai tipa, si credeam ca asta e rezolvarea dilemei, insa nu e chiar asa. Sunt momente in care, chiar daca vorbesc cu el, continua sa tipe. Trebuie sa fie o alta explicatie... Oricum noi il iubim oricat de multa galagie ar face! :heart: :heart: :heart:
Adaugat: 21-07-2010 13:12
Mai, daca nu ma insel tu ai o fetita. Si-mi aduc aminte de Wally ce concerte tinea! De la ea a invatat si verzitura asta sa tipe.
Se pare ca sunt norocoasa ca am baietzel. 
Adriana