2,251 (edited by andrei... 17-06-2010 18:41)

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Prostia cred ca a fost a mea pentru ca i-am dat tot felul capsuni,kiwi ,banana, (cred ca e cam capricios)iar in petshop avea doar seminte... tu ce ii dai mai exact?da-mi cateva exemple, te rog.

2,252

e bn sa ii dai fructe dar nu mai multe o data, ii pui azi mar, maine capsuni si tot asa...Simona stie mai bine ca a patit-o cu perusii ei  :hihi:

2,253

Paty, cu David am patit-o ca alte pasari n-am si n-am avut big_smile
Andrei, in afara de seminte, eu in general ii dau mar, banana, caisa, piersica, nectarina, pepene galben si morcov (nu toate odata, bineinteles), iar restul doar ca gustari pentru ca imi e frica sa nu se strice iar la burtica... Si al meu manca doar seminte la crescator si cu greu l-am invatat sa pape si altceva. Adica s-a invatat singur. big_smile

2,254 (edited by andrei... 17-06-2010 21:39)

Al meu are tendinta sa manance mai mult ce-i dau eu decat semintele,mananca foarte putine seminte,iar daca nu are decat seminte in colivie iarasi e taraboi neutral ,de-a ceea am intrebat,deci in fiecare zi ii pui pe lanaga seminte si legume sau fructe ,nu?si ii pui cat sa-i ajunga banuiesc...cam un vas din acela plin,nu?(adica cam o scrumiera plina ,cum e la tine)

2,255

Da smile Si seara ii pun vreo 3-4 felii ca sa ii ajunga pana ma trezesc eu sa ii pun mancare proaspata..

2,256

birdslover wrote:

Paty, cu David am patit-o ca alte pasari n-am si n-am avut big_smile
Andrei, in afara de seminte, eu in general ii dau mar, banana, caisa, piersica, nectarina, pepene galben si morcov (nu toate odata, bineinteles), iar restul doar ca gustari pentru ca imi e frica sa nu se strice iar la burtica... Si al meu manca doar seminte la crescator si cu greu l-am invatat sa pape si altceva. Adica s-a invatat singur. big_smile

numai perusi am eu in cap smile toata ziua caut pe site-uri o femela perus alb-bleo si de aia confuzia...sry    :angel:
David, galbiorul mic  :heart:

2,257

Simona, stii ca ai castigat la concursul pet expo? big_smile

Gabriela

2,258 (edited by birdslover 19-06-2010 16:53)

yikes  Merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  :heart:  ma duc acum sa imi iau premiul ieeeeeeeeeeeeeeeeee
LE: Ce draguuut smile Mi-am luat premiul :heart:

2,259

Ma bucur big_smile. L-am recunoscut din prima pe David. Eram si noi pe panou, insa premiul m-a dezamagit total. Oricum, important este ca fetitele mele au fost si ele la pet expo anul asta si conteaza ca au castigat. La anul le luam toate premiile big_smile.
Felicitari!

Gabriela

2,260

bravooo simona! david este vedetaaaaaa.autografe da?? :bravo:

Max-aratinga nanday

2,261

Multumim! Felicitari si tie, Gabi! [ai mp]
Dam autografe, cum sa nu  :sanatate:  Impartim mancarea pe care am castigat-o cu toti pasaricii de pe Latifa  :sanatate:

2,262 (edited by alexandra10 19-06-2010 21:12)

felicitari david!simona care a fost premiul?

2,263

:cry:   :cry:   :cry:   :cry:   :cry:  ohhh sa nu imi spuneti ca a fost concurs  :cry:   :cry:   :cry:   :cry:  felicitari Simona

2,264

Goti, a fost concurs la Pet Expo tongue
Premiul: un pachet de mancare pt papagali mari, un pachet de mancare pt canari, o sticluta de vitamine, ceva care zice ca ar fi balsam de buze dar arata un peste pe el (inca n-am inteles care treaba.. o sa intreb pe cineva despre asta) si o invitatie de 2 persoane la film. Si mai erau prin punga de cadou - o punga de plastic cu un caine si o pisica pe ea si tot felul de oferte si ofertele smile

2,265

aaa inteleg am crezut ca a fost concurs pe latifa .... ca zilele astea nu am putut intra pe site ca eram cu casa intoarsa ... ..si in sfarsit am terminat si astazi pot s-o aduc acasa pe Tweety  :heart:   :heart:   :heart:   :heart:  ca am dus-o de aici ca era praf si nu am vrut sa pateasca ceva ... si astazi in sfarsit ajunge acasa purcelusa tongue

2,266

Doamne, nu-l inteleg pe David. Alearga pe birou, se opreste la tubul cu deodorant si regurgiteaza la el apoi isi dezlipeste cumva aripile de corp si se lasa pe spate, i se face pupila alba si scoate un sunet pe care i-l facem noi (cu limba in cerul gurii.. ar putea fi scris asa: kakakaka daca intelegeti big_smile ), apoi alearga iar si se opreste langa televizor si se lipeste de el lasand capul in jos si geme, apoi iar alearga prin jurul tubului si iar regurgiteaza si se mai opreste si face asa. E ff ciudat. Sa fie un ritual de imperechere? big_smile
Ps: ne place zmeura la nebunie  :hihi:

2,267

cred ca s-a indragostit smile

2,268

Love is in the air wink)

2,269

david s-a indragostit de un tub de deodorant  smile  smile  smile

2,270

Nu mai fiti rele e si el mic  smile Acum sta pe veioza si canta  smile

2,271

pe Tweety o apuca cantatu cand sta la televizor ..... sau ii canta jucariilor .....

2,272

vind pui micul alexandru verzi din 2010 .pret de criza 200 ron neg. tel:0745254947 sant din bh

2,273

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XGJEG9oHcVs[/youtube] ... Tweety ataca smile))

2,274

:bravo: E super Tweety! La ce sa mai aiba omul caine la casa, cand are un papagal ca Tweety?  :bravo:

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

2,275

Ce tare un adevara catelus big_smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi