Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
Prostia cred ca a fost a mea pentru ca i-am dat tot felul capsuni,kiwi ,banana, (cred ca e cam capricios)iar in petshop avea doar seminte... tu ce ii dai mai exact?da-mi cateva exemple, te rog.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
Prostia cred ca a fost a mea pentru ca i-am dat tot felul capsuni,kiwi ,banana, (cred ca e cam capricios)iar in petshop avea doar seminte... tu ce ii dai mai exact?da-mi cateva exemple, te rog.
e bn sa ii dai fructe dar nu mai multe o data, ii pui azi mar, maine capsuni si tot asa...Simona stie mai bine ca a patit-o cu perusii ei :hihi:
Paty, cu David am patit-o ca alte pasari n-am si n-am avut
Andrei, in afara de seminte, eu in general ii dau mar, banana, caisa, piersica, nectarina, pepene galben si morcov (nu toate odata, bineinteles), iar restul doar ca gustari pentru ca imi e frica sa nu se strice iar la burtica... Si al meu manca doar seminte la crescator si cu greu l-am invatat sa pape si altceva. Adica s-a invatat singur.
Al meu are tendinta sa manance mai mult ce-i dau eu decat semintele,mananca foarte putine seminte,iar daca nu are decat seminte in colivie iarasi e taraboi ,de-a ceea am intrebat,deci in fiecare zi ii pui pe lanaga seminte si legume sau fructe ,nu?si ii pui cat sa-i ajunga banuiesc...cam un vas din acela plin,nu?(adica cam o scrumiera plina ,cum e la tine)
Da Si seara ii pun vreo 3-4 felii ca sa ii ajunga pana ma trezesc eu sa ii pun mancare proaspata..
Paty, cu David am patit-o ca alte pasari n-am si n-am avut
Andrei, in afara de seminte, eu in general ii dau mar, banana, caisa, piersica, nectarina, pepene galben si morcov (nu toate odata, bineinteles), iar restul doar ca gustari pentru ca imi e frica sa nu se strice iar la burtica... Si al meu manca doar seminte la crescator si cu greu l-am invatat sa pape si altceva. Adica s-a invatat singur.
numai perusi am eu in cap toata ziua caut pe site-uri o femela perus alb-bleo si de aia confuzia...sry :angel:
David, galbiorul mic :heart:
Simona, stii ca ai castigat la concursul pet expo?
Merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :heart: ma duc acum sa imi iau premiul ieeeeeeeeeeeeeeeeee
LE: Ce draguuut Mi-am luat premiul :heart:
Ma bucur . L-am recunoscut din prima pe David. Eram si noi pe panou, insa premiul m-a dezamagit total. Oricum, important este ca fetitele mele au fost si ele la pet expo anul asta si conteaza ca au castigat. La anul le luam toate premiile
.
Felicitari!
bravooo simona! david este vedetaaaaaa.autografe da?? :bravo:
Multumim! Felicitari si tie, Gabi! [ai mp]
Dam autografe, cum sa nu :sanatate: Impartim mancarea pe care am castigat-o cu toti pasaricii de pe Latifa :sanatate:
felicitari david!simona care a fost premiul?
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ohhh sa nu imi spuneti ca a fost concurs :cry: :cry: :cry: :cry: felicitari Simona
Goti, a fost concurs la Pet Expo
Premiul: un pachet de mancare pt papagali mari, un pachet de mancare pt canari, o sticluta de vitamine, ceva care zice ca ar fi balsam de buze dar arata un peste pe el (inca n-am inteles care treaba.. o sa intreb pe cineva despre asta) si o invitatie de 2 persoane la film. Si mai erau prin punga de cadou - o punga de plastic cu un caine si o pisica pe ea si tot felul de oferte si ofertele
aaa inteleg am crezut ca a fost concurs pe latifa .... ca zilele astea nu am putut intra pe site ca eram cu casa intoarsa ... ..si in sfarsit am terminat si astazi pot s-o aduc acasa pe Tweety :heart: :heart: :heart: :heart: ca am dus-o de aici ca era praf si nu am vrut sa pateasca ceva ... si astazi in sfarsit ajunge acasa purcelusa
Doamne, nu-l inteleg pe David. Alearga pe birou, se opreste la tubul cu deodorant si regurgiteaza la el apoi isi dezlipeste cumva aripile de corp si se lasa pe spate, i se face pupila alba si scoate un sunet pe care i-l facem noi (cu limba in cerul gurii.. ar putea fi scris asa: kakakaka daca intelegeti ), apoi alearga iar si se opreste langa televizor si se lipeste de el lasand capul in jos si geme, apoi iar alearga prin jurul tubului si iar regurgiteaza si se mai opreste si face asa. E ff ciudat. Sa fie un ritual de imperechere?
Ps: ne place zmeura la nebunie :hihi:
cred ca s-a indragostit
Love is in the air )
david s-a indragostit de un tub de deodorant
Nu mai fiti rele e si el mic Acum sta pe veioza si canta
pe Tweety o apuca cantatu cand sta la televizor ..... sau ii canta jucariilor .....
vind pui micul alexandru verzi din 2010 .pret de criza 200 ron neg. tel:0745254947 sant din bh
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XGJEG9oHcVs[/youtube] ... Tweety ataca ))
:bravo: E super Tweety! La ce sa mai aiba omul caine la casa, cand are un papagal ca Tweety? :bravo:
Ce tare un adevara catelus
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri