2,226

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

felicitari pentru progres  :k: ,al meu e matur si nu pot pune mana pe el,se sperie si cand ma apropii de cusca sad

2,227

Felicitari, Andrei!  :sanatate: sunt mandra de voi big_smile

2,228 (edited by andrei... 15-06-2010 20:38)

Multumesc Simona,cu al meu am avut putin noroc(si cand te gandesti ca altii nu l-au luat din cauza culorii...) , am vazut in petshop ca nu era sperios,chiar lua mancare de la tine printre gratii,insa si eu cand l-am adus acasa a fost foarte speriat,iar al tau daca e matur probabil se acomodeaza putin mai greu insa daca ai grija cum te misti prin camera(sa nu faci miscari bruste) si sa nu faci zgomote prea mari se acomodeaza usor,cel putin cu al meu asa a fost ,acum e tot mai bine,ma mai si ingana cand are chef,dupa comportamentul lui cred ca am nimerit un baiat dar si daca e fata nu ma supar big_smile .

2,229 (edited by denisa82 16-06-2010 15:19)

goti spune-mi si mie ce vitamine pentru pene ii dai lui tweety?ca eu am incercat sa-i dau multivitaminico si nu-i place miroase a medicament si ma gandesc ca are si un gust oribil.

Max-aratinga nanday

2,230 (edited by birdslover 16-06-2010 16:57)

:furios: Doamne, ce a putut sa faca David  :furios:  Mi-a luat trusa de rujuri-crema (din alea gen farduri) si a dat-o pe jos, a deschis-o, a mancat toate rujurile din ea (vreo 10 la numar), s-a umplut tot de ruj arata ca un porc, mi-a murdarit si mocheta si biroul si scaunul si mi-a distrus si rujurile  :furios:  Mor de nervi  :furios:

A, si am o intrebare: dupa ce zboara sta cu ciocul usor deschis si i se misca limba in sus si in jos, de parca ar avea inima in ea. Asa fac si ai vostri?

2,231

stiu ca tu esti nervoasa, dar pe mine ma amuza  smile .dar nu ii dauneaza deloc?!

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

2,232

denisa82 wrote:

goti spune-mi si mie ce vitamine pentru pene ii dai lui tweety?ca eu am incercat sa-i dau multivitaminico si nu-i place miroase a medicament si ma gandesc ca are si un gust oribil.

sunt niste seminte speciale pentru pene de la vitakraft ... daca te uiti pe forum ... cred ca o sa gaseti poza cu ea ... daca nu ma insel am mai pus o poza

Adaugat: 16-06-2010 18:03

nu gasesc poza tongue mai bine o pun inca o data tongue

2,233

Andreea, nu stiu daca ii dauneaza. Acum 10 minute s-a intamplat. E un porc!  :furios:  Mai ales ca trusa o primisem cadou de ziua mea  mad

2,234

Simona asa e cand ai animalut, mie hamsterul mi-a stricat jumatate de casa...si boxele de la sistem pe care dadusem o gramada de bani, mochete, geaca lu tata, saltea de plaja etc... sa vezi cand ai sa ai copii...atunci mizerie  smile
iarta-l ca e mic scump si nevinovat si nu stie ce face  :hihi:

2,235

smile Stiu l-am iertat, ma amuza cand il vad asa, plin de ruj. Nu-l spal il las sa-l vada si ai mei big_smile Dar ma oftic pt trusa sad Mai devreme luase si fardurile dar inca nu le desfacuse.

2,236

multumesc mult goti.
simona ce haios...te cred ca te-a umplut de nervi si sunt convinsa ca deja l-ai iertat si te-a inmuiat cu ceva.si paquito face la fel cu limbuta cand zboara si oboseste.isi revine repede.

Max-aratinga nanday

2,237

vezi daca nu le tii intr-un portfard  :bang:  ...si eu cand plec de acasa bag tot in dulap sa nu dea de ele....
astazi pentru prima oara intr-o saptamna il pun pe al meu sa doarma in colivie ca prea tare s-a obisnuit afara si numai mizerie face  smile

2,238

big_smile Da, am portfard dar apoi imi ia prea mult sa le caut.. si ce sa zic.. mi-a mancat si gelul de picioare, si crema de galbenele, nu stiu ce sa ma mai fac cu calicul asta

2,239

birdslover wrote:

big_smile Da, am portfard dar apoi imi ia prea mult sa le caut.. si ce sa zic.. mi-a mancat si gelul de picioare, si crema de galbenele, nu stiu ce sa ma mai fac cu calicul asta

foarte tare, cred ca va trebui sa ascunzi de el c-am tot, macar bine ca nu a patit nimic mancand tot felu de creme. O solutie ar fi (poate asa s-ar invata minte) cand face cate-o prostie sa il bagi in colivie si sa ii dai drumu numai dupa cateva ore.

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

2,240

Am facut asta dar l-am tinut maxim 2 minute ca mi se face mila rau cand il vad asa sad Ce vine are el.. Parca stie el de ce il bag in colivie sad

2,241

Doamne smile , ce nebun e David asta al tau Simona smile :heart: :heart: . Dar oare nu-i dauneaza ca a mancat rujuri si creme, si gel de picioare? smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

2,242 (edited by birdslover 16-06-2010 23:24)

Si nurofen pt dureri menstruale si gel pentru cosuri aa si ceara (aveam niste lumanarele de capsuni)  smile Nu stiu.. pana acum n-a patit nimic. Eu nu stiu ce sa ii fac sa nu mai manance, nu stiu daca am eu vreo vina  hmm Ar trebui sa ascund tot si asa ceva nu se poate..

2,243

e imun la mancaruri toxice  smile  ,bun asa,sper sa nu aiba nimik!

Prietena animalelor   ~Madalina~ :heart: :perus: :perus: :perus: :perus:

2,244

N-are nimic  :ok:

2,245

wow,asta da papagal,BRAVO!!!   :bravo:

2,246

a luat nurofen si nu a patit nimic  smile

2,247

ehhh bun asa

2,248

Am fost la domnul Sorin si mi la schimbat, acum sunt fericita mi-a dat un puiut PACO care abia acum invata sa manance seminte ii mai dau si legume mexicane congelate.  Va multumesc tuturor cei care ati fost pro si contra mea

2,249 (edited by andrei... 17-06-2010 18:06)

Spuneti-mi va rog voi cum si cand ii lasati mancare in colivie la papagal,de obicei eu ii pun dimineata,si in aceasta dimineata i-am pus pe langa seminte(care le are tot timpul) intr-un alt vas ou fiert foarte bine cu faina de malai,iar piticul a inceput sa-mi faca un scandal cand a vazut ce i-am pus de nu mai puteai sa stai in casa...l-am lasat asa o vreme iar dupa ce am vazut ca nu se mai opreste i-am aruncat aceea mancare si i-am pus morcovi,dar si pe aia ii scotea din vas si ii arunca in fundul coliviei si iar a inceput cu scandalul...si a inceput sa fie si agresiv,incearca sa ma muste cand imi bag mana sa-i curat cusca sau sa-i schimb mancarea...m-am inteles destul de bine cu eldar nu stiu ce s-a ofticat in halul asta...

2,250

Si eu tot dimineata ii pun, dar daca nu mai are pana mai pe seara, ii mai pun smile Nu stiu de ce e asa ofticat. Aa sa nu-i mai dai faina cu ou. Pune-i putin pesmet peste ou dar nu faina. Chiar nu stiu ce are, probabil nu-i place mancarea. Da-i ce-i dadeai tu de obicei si vezi daca iti face scandal smile