Acum e bine Chipi. Eu cred ca am facut o greseala, si anume am pus intr-un hranitor mai multe mere pentru amandoi, iar asta micu cum a dat de ele, a mancat pe saturate, prea multe cred, ca de fapt acele mere le regurgita, iar diareea era mai apoasa intr-adevar, dar acum si-a revenit, are scaunul normal si mananca seminte. E ok acum, se joaca, mai canta putin. I-am scos merele si de acum incolo ii voi da doar cu portia mere, ca altfel e haplea, mananca pana ajunge cu degetul dupa cum zicea bunica mea. E foarte pofticios in orice caz. Sper sa fie bine sa creasca mare si sanatos. E micut si nu prea stiu ce are nevoie, caci Oli era mai mare cand l-am luat, Chipi e inca foarte mic dragul de el. As mai avea o nedumerire si anume ca piticul dragul de el doarme mai des si in reprize scurte, iar cand se trezeste mai mananca cateva seminte, se mai joaca putin cu jucariile din colivie care ii plac enorm, mai vine Oli il mai ciuguleste, se mai pupa si tot asa, e normal programul asta al lui???????? Si daca au trecut deja 2 zile si 2 nopti de cand sunt impreuna in aceeasi colivie si nu au fost conflicte intre ei, doar mici inghiontiri si cate o ciocaneala cu ciocul dar scurte, mai ales din partea lui Chipi ca el il hasaie pe Oli, care la primul semn de genul unui cioc deschis se retrage discret, mai exista pericolul sa nu se inteleaga, facand abstractie de perioada aceasta in care ei se acomodeaza unul cu celalalt???????????? Multumesc birdslover pentru raspuns.