Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
acum am nevoie si eu de un sfat.v-am zis ca un crescator din bm a plecat in ungaria miercuri.nu am mai auzit nimic de la el deci presupun ca nu mi-a gasit copilas.se pare ca un prieten de-a tatalui meu are un marele alexander.nu e sigur dar omul nu mai poate sa aiba grija de el avand doua domicilii in orase diferite si un program lung de munca.e foarte dragut papagalul.in aprilie am fost la varmeo in bucuresti sa ne petrecem si apoi au venit si ai mei.ultima noapte am dormit toti la amicul tatalui.era bland si curios.accepta sa fie mangaiat si pupat de stapan.avea si el sau ea o gheruta lipsa vaiii.sunt curioasa,ingrijirea micului alexander e la fel cu a marelui?si care sunt caracteristicile de masculinitate la astia mari?stiti ca mi-as dori un cavaler...
In cazul asta te astept la topicul marelui alex.Difera,evident,marimea lui si a ciocului.Dar in rest,daca e bland si pupacios asa cum l-ai descris ,e o minunatie si va puteti obisnui unul cu altul.Exemple sunt ,daca citesti si la marele alex,vei vedea.Masculul se diferentiaza print-un guler(negru in fata,roz in spate) de femela,la fel ca la micul alex.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: