1,826

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

aimez...ai o dulceata si asteptam detalii si poze

Adaugat: 03-05-2010 23:30

am si eu o intrebare? micul alexandru vorbeste pana la urma?
ai vostrii zic careva ceva?si daca vorbesc pe la ce varsta incep?
ca al meu inafara ca ma imita cum stranut si inca ceva sunete nu zice nimik.

1,827 (edited by alexis 04-05-2010 09:41)

bestiuta87 din cate stiu pe aici am auzit ca vorbesc alexanderii (de la unii stapani de pe aici stiu ca zic puiu si tot felul de cuv usoare) , eu m am mai uitat si pe youtube si am gasit si video uri in care vorbesc (in romana big_smile )

eu ma chinui sa l invat pe polly sa zica tot felul de cuvinte ...dar e cu chef din partea lui ... mai are putin si reuseste sa zica mama :angel: , mormaie si cva care seamana cu puiu .. in rest mai scoate /imita anumite sunete

trebuie vorbit zilnic cu ei ... explicat ... pronuntat cuvintele corect etc big_smile , acum eu n am rabdare sa stau dupa toanele lu mogaldete sa vorbim big_smile

p.s : de dimineata am gasit dezastru pe birou, lasasem intr-un castronel cateva capsuni de aseara si le-a manacat grasanu meu pe toate ! big_smile

update: si-a facut curaj si a venit pe birou si imi arunca ce apuca pe jos de pe el big_smile , e bun la facut curatenie smile)

~*~*~*~*~*~*~* I love my Polly *~*~*~*~*~*~*~

1,828

invatam sa stam pe umar ...sper zilele astea sa pun si poze

Max-aratinga nanday

1,829

toti aveti niste papagali extraordinari .... nu pot altceva sa fac decat sa va felicit big_smile va invidiez ... mai ales pa cei care au reusit sa-si imblanzeasca puiutul tongue Tweety va pupa pe toti tongue

Adaugat: 06-05-2010 10:25

si sa nu uit sa va arat ce musafiri a avut Tweety saptamana asta tongue

1,830

da ce dragut sta el acolo sus ca un dictator si ceilalti jos ca niste supusi smile

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

1,831

smile deci ma bucur ca reiese din poza cum stau lucrurile smile)))) deci chiar asa este ...Tweety e sefa...cand asa are chef .... le hasaie  ....... dar mai stau si linistiti unu langa celalat.... in clipele astea de liniste am reusit si eu sa le fac  o poza tongue

1,832

Superbi Goti ce frumusel stau ei acolo smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,833

vand micul alexandru [verde]cu colivie pret400 lei un papagal deosebit din orce punct de vedere f.sanatos cu un penaj deosebit personalitate deosebita [dar din pacate trebuie sa-l dau]relatii la tel.0726110159

1,834

De unde esti ?

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

1,835

Goty e superba .....  se stie ca ea e sefa ..  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,836

vidoq,esti din bucuresti?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,837

da din bucuresti  NAPY  va asteapta

1,838

vidoq64 ai MP  wink

1,839

nu stiu ce este MP EXPLICA-MI

1,840 (edited by cutegirl 08-05-2010 10:28)

MP=mesaj privat  wink  sus in partea dreapa scrie ,,mesaje'' da-i acolo si il vei vedea  :k:

1,841

sau poate sa dea mai usor sus pe verde scrie mesaje private dai acolo si iti apare(intre profil si logout scrie mesaje private,succes

1 nimfa :nimfa: , un caine :caine: o pisica :pisica: si 2 perusi :perus: :perus:

1,842

cutergirl am spus din bucuresti si am dat si un nr de tel dar tu esti cam departe orcum nu e treaba mea dar trebuie sa te hotaresti cain max 2 saptamani il da-u nu nde alta dar intru in renovare cu casa

1,843

salutari tuturor.numele meu este oana si,timp de zece ani am fost fericita mamica a unui micul alexander.puiul a fost un baiat inteligent,extrem de galagios si vorbaret.culoarea lui preferata era verdele iar lucrusoarele rosii le facea praf si le ataca.masa de seara o luam intotdeauna impreuna dupa care urmau cateva minute de "madareala" in care isi ridica capsorul asteptand sa fie pupat pe cioculet si mangaiat peste tot.ne-am apropiat foarte mult in acesti zece ani.toata familia l-a iubit.din pacate,in data de 21 decembrie a...murit.poate o sa para un cliseu dar inca ii simt lipsa...mi-e dor sa ma trezeasca dimineata si dupamasa sa il aud chemandu-ma cum bag cheia in usa...cam de o luna m-am gandit sa imi cumpar alt sufletel.nu vreau in niciun caz sa il inlocuiesc pe rocko.nici nu as putea...doar ca fiind obisnuita cu acest tip de pasari vreau sa ma imprietenesc cu inca un ingeras.m-am inregistrat pe acest site dupa ce am citit cateva pagini de pe forum si mi-am dat seama ca voi sunteti niste adevarati iubitori de animale.avand o experienta de zece ani cu un pasaroi,vreau sa va dau sfaturi,sa va ajut cum pot eu mai bine

Adaugat: 09-05-2010 12:26

rocko.dupa cum se vede nu avea trei degetele

1,844

Bine ai venit Oana!  :hug:

^ :heart: Ello :heart: ^

1,845

multumesc:*inca cateva poze

1,846

bine ai venit , oana!  :hug:  ce frumusel era pasaroiul! condoleante!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,847

o frumusete era.....o pierdere imensa
bine ai venit oana!

Max-aratinga nanday

1,848

multumesc pentru primirile calduroase.imi pare tare bine sa va cunosc.ce fac nazdravanii vostri? :hug:

1,849

cred ca-l dau pe rocco sad ....incerc sa fac schimb cu el,sa-l dau unui crescator din arad,de fapt de dupa arad Oti il cheama si se  ocupa cu papagali,dar doar la sfarsitul lui mai are disponibil micul alexandru,si-mi iau unul mai bland pe care pot sa si pun mana,crescuti de el...ma mai gandesc...dar ma bate gandul serios sa fac asta

Adaugat: 09-05-2010 13:31

frumos foc rocko al tau oana si bine-ai venit...imi pare rau ca ti-a decedat  :floare:

1,850

chrisvalentin mai gandeste-te, e pacat,la el nu te gandesti?? saracu e speriat rau.
cum ar fi fost daca parintii tai te dadeau la schimb ca plangeai incontinuu???
si paco al meu la fel era de speriat si inca e speriat de sunete pe care nu le stie ,de alti oameni in afara de mine si de sotul meu.
nici n-ai idee cat te inteleg pentru ca si paco era salbatic rau dar nu mi-am pierdut speranta si exact cand nu ma asteptam a inceput si el sa vada ca nu-i fac nimic si acum vine pe mana ne pupam si l-am invatat sa stea pe umar si il am de 0 luna si ceva dar am avut rabdare si nu am cedat.
sa stii ca n-ar mai fi haiosi daca ar face tot ce vrem noi nu sunt robotei sunt niste sufletele scumpe foc.
te rog mai gandeste-te!

Max-aratinga nanday