Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
dmnealui sa agatat de oglinda din colivie dintre oglinda si rama norocul lui a fost ca nu sa zbatutsi a sta linistit in colivie pana seara nu am obs ce plb are,cu greu am putut sa ii scot ghera .
Adaugat: 02-05-2010 18:40
in accidentul cu pricina NAPY ZIS rambo a donat ceva singe dar de doftoricit sa doftoricit singur precum rambo ,si-a lins rana care nu era chiar adanca el tanar in 48 de ore era gata , deci cum am mai spus se descurca in or ce situatie .Asta de nota personalitatea marcanta a unu-i papagal
Adaugat: 02-05-2010 18:53
o noua boacana aproape ca ii puse capat relatiei nostre si asa fragede mi-a gaurit plasa de la geam ,asta denota ca libertatea e foarte scumpa pt el,[apropo de prinsul si bagatul in colivie acest papagsal na stat in colivie decat o noapte cand la- adusin colivie serveste doar masa ]si pt moment am vrut sa-l dau ca doritori vad ca sant,am fost de unde la-m luat si am vrut sa-l da-u la schimbcu altuare tipul asta 2 papagali f.jucausi si blanzi mi-ar fi placut sa ma unul dintre eide ling pe degete ma joc mereu cu ei cand ma duc pe acolo dar pretul ma facut sa adu inapoi[asta pt ca nu am15mil sant totusi bani].SIi totusi nu pot sa-l dau am un exemplar deosebit din toate punctele de vedere destep,ingenios personalitate puternica penaj deosebit