1,801

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

dmnealui sa agatat de oglinda din colivie dintre oglinda si rama norocul lui a fost ca nu sa zbatutsi a sta linistit in colivie pana seara nu am obs ce plb are,cu greu am putut sa ii scot ghera .

Adaugat: 02-05-2010 18:40

in accidentul cu pricina NAPY ZIS rambo a donat ceva singe dar de doftoricit sa doftoricit singur precum rambo ,si-a lins rana care nu era chiar adanca el tanar in 48 de ore era gata , deci cum am mai spus se descurca in or ce situatie  .Asta de nota personalitatea marcanta a unu-i papagal

Adaugat: 02-05-2010 18:53

o noua boacana  aproape ca ii puse capat relatiei nostre si asa fragede mi-a gaurit plasa de la geam ,asta denota ca libertatea e foarte scumpa pt el,[apropo de prinsul si bagatul in colivie acest papagsal na stat in colivie decat o noapte cand la- adusin colivie serveste doar masa ]si pt moment am vrut sa-l dau ca doritori vad ca sant,am fost de unde la-m luat si am vrut sa-l da-u la schimbcu altuare tipul asta 2 papagali f.jucausi si blanzi mi-ar fi placut sa ma unul dintre eide ling pe degete ma joc mereu cu ei cand ma duc pe acolo dar pretul ma facut sa adu inapoi[asta pt ca nu am15mil sant totusi bani].SIi totusi nu pot sa-l dau am un exemplar deosebit din toate punctele de vedere destep,ingenios personalitate puternica penaj deosebit

1,802

iuiiiii.....ce sa ma fac? niki al meu era mai tacut, dar acum de ceva timp atata piuie si vorbeste pe limba lui...mai ales cand ma pun in pat ......de ciuda cred...mai nou trezirea mi-o da la 6 sad
asa de dulce e si imi vine sa l pap cand il aud dar cateodata imi vine sa l....
dimineata tine un concert si cauta cainele, de ciuda cand vede ca nu se trezeste se da jos de pe cusca lui si merge la maxi si i da trezirea,apoi sus inapoi pe cusca si cu ce se joaca si se satura i le arunca la maxi...se distreaza niki de minune cand se joaca cu maxi.
niki e bun ii arunca jos la maxi nu doar jucarii ci si papa bun...capsuni,mar ,mango de parca maxi ar fi vegetarial...dar maxi le mananca numai deaia ca vede ca le mananca si niki si ca ma vede pe mine ca i dau la niki...deci la maxi laptele cu fructele alea...intr-o zi nu o sa mai fie o combinatie prea buna ca burtica lui....

si niki il vede pe maxi la vasele lui cu papa si mai nou merge la ele...dar acum le ascund ca mie frica sa nu pateasca ceva ca intr-o zi niki a mancat papa de catei smile)

sunt niste dulci...o sa pun un video cu vocalizele lui niki

1,803

bestiuta de cand il ai pe nikky?pt. ca daca il ai de cateva zile/sapt. asasa sunt toti papagalii,tacuti la inceput.
daca il ai de mai mult timp poate ca..i s-a facut dor de o viata,zbuciumata big_smile smile

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

1,804

la mine e deja de 3 spre 4 luni

1,805

cred ca poti lua in considerarte a 2-a varianta,sunt si ei un caracter special,nu exista papagal la fel.cum am invatat de la iloveanimals,incearca sa te pui in pielea lor sau pur si simplu gandeste-te la tine cum faci in fiecare zi.
odata esti mai tacuta,odata ai chef de viata,asa si papagalii. :wis:

1,806

hello tuturor!

in sfarsit ne-am mutat la loc in camerutza noastra noua care ne place tare mult big_smile

mai ales anumite ... "accesorii" si anume draperia big_smile

ieri i-am construit lui polly o scara draguta din sfoara si el in loc sa se urce pe ea ... o mananca ! :hihi: , numai prostioare face ,mi e asa drag de el :heart:

aa si a devenit f f mancacios ! ar manaca intruna , cand ma vede cu ceva orice vrea si el ... si daca nu il bag in seama vine la mine big_smile

~*~*~*~*~*~*~* I love my Polly *~*~*~*~*~*~*~

1,807

tare mi-as luat si eu dar nu am cum...

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

1,808 (edited by alexis 03-05-2010 15:10)

si un mic filmulet big_smile

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2sedEzwqcCE[/youtube]

1,809

alexis wrote:

si un mic filmulet big_smile

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2sedEzwqcCE[/youtube]

foarte frumusel si haios..felicitari :bravo:

:floare: Georgiana :floare:

1,810

simpatic foc polly
domnul paco a inceput sa fie fitos ...de vreo 2 zile de cand a descoperit hranitoarea cu alune care este prinsa de colivie dar pe exterior baga capul printre gratii si mananca de acolo in loc sa manance semintele lui obisnuite din colivie...initial m-am speriat cand am vazut ca nici ieri nu a mancat nici azi..dar pe fundul coliviei am observat resturi de alune si mi-am dat seama ce face porcusorul meu....ca sa nu mai zic ca ieri l-am lasat singur cateva ore si de nervi si-a dat jucaria jos in colivie si ca sa fie totul frumos a facut si kaki pe ea...tot raul spre bine pentru ca am luat-o evident s-o spal si a curs toata vopseaua din ea si mi-am dat seama cat de toxica e...e o jucarie de lemn cumparata de la petshop.

Max-aratinga nanday

1,811

:sanatate:  traiasca polly....ii minunat :hug:

1,812

Alexis ai un dulce in casa sa-ti traiasca si sa fe sanatos :pup:
PS: Cam cat costa un micul alexander ? :rusine:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,813

mogaldete a descoperit galeria !!! e asa haios nebunaticu big_smile
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rOVydkd8qf8[/youtube]

1,814

chrisvalentin nici o schimbare in comportamentul papagalului tau? :aga:

:floare: Georgiana :floare:

1,815

frumusel sa-t traiasca 1000 de ani fara reparati :lma: :bravo:

skypy

1,816 (edited by chrisvalentin 03-05-2010 19:24)

neah ....inca nimic vizibil bicica...:( daca-l las in cusca inchis ii mult mai calm si mai linistit,daca-i dau drumu sta pe cusca,intra mananca si de la 8 seara show pana se culca(zboara dintr-o parte in alta si tipa non stop dar asta numai dupa 8 ) nush vb cu vrabiile habar n-am ce-i asa diliu.

1,817

Estera wrote:

Alexis ai un dulce in casa sa-ti traiasca si sa fe sanatos :pup:
PS: Cam cat costa un micul alexander ? :rusine:

Estera depinde de unde il iei ... la crescator stiu ca e mai ieftin (500-600 Ron chiar mai putin) , insa in pet shop'uri e mult mai scump (poate sa depaseasca si 1000 RON , depinde de culoare, cei care au o culoare mai "speciala" sunt mai scumpi ... albastru , gri etc)

1,818

nush nu-mi dau seara care-i treaba cu rocco,daca-i afara din cusca si-l prinde ora 20 se agita de nebun si zboara dintr-o parte in alta si tipa de numai,probabil ii ora lui de somn si nush nu gaseste cusca sau n-am idee,dar cand ii de potol o gaseste,trebuie sa-l bag mereu in cusca sa se linisteasca seara,implicit sa fiu muscat si el sa se sperie de zici ca-i sare inima din piept sad very sad

1,819

salut , sunt nou pe aici ce parere imi puteti spune despre micul alexander IRN , am auzit ca sunt greu de dresat dar nu par sa am probleme cu el e f dragut si are doar 8 luni ^^   uitati si un mic video cu el [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MYCqEi89HkI[/youtube]

1,820

calitata videoului lasa de dorit dar oricum imi pare bine ca e bland :d

1,821

cum adica lasa de dorit? ce vrei sa spui?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,822

Alexis e un dulce   :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,823

aimez wrote:

salut , sunt nou pe aici ce parere imi puteti spune despre micul alexander IRN , am auzit ca sunt greu de dresat dar nu par sa am probleme cu el e f dragut si are doar 8 luni ^^   uitati si un mic video cu el http://www.youtube.com/watch?v=MYCqEi89HkI

Bine ai venit intre noi :hug: Ai un micul alex deosebit sa-ti traiasca :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,824 (edited by didika1 03-05-2010 21:19)

raluky4 wrote:

cum adica lasa de dorit? ce vrei sa spui?

adica ,nu e foarte clar smile

1,825

oricum, mica frumusete ne-a uimit